ביטול - מעוניין לקנות אקדח קטן
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ביטול - מעוניין לקנות אקדח קטן
מעוניין לקנות אקדח לאישתי. הדרישות הן: קטן, קל משקל (אפשר גם פולימרי,דיוק לטווחי ה-10 מטר, כוח עצירה גדול ככל האפשר (9 לוגר, 0.40), אופציה לירי בתחמושת +P+, מחיר עד 1700 ש''ח. בקיצור אקדח טוב לאישה שלא חולת נשק. בנוסף אם למישהוא יש ראיון לאקדח שמתאים לתאור אני אסמח אם ישתף אותי בשם הדגם.
נערך לאחרונה על ידי הכנרתי בתאריך 23 יולי 2003, 15:13, נערך פעם אחת בסך הכל.
מטרת העל: לחזור הביתה בשלום!
***__ מדריך ירי __***
***__ מדריך ירי __***
ארנולד,
אינני מסכים עם קביעתך, ניתן למצוא אקדחים מצויינים ב-1700 ש"ח, השאלה היא איך מחפשים.
חבר שלי מחליף, לדוגמא את השטייר שלו, אני מאמין שהיא יעדיף למכור למישהו את האקדח בסכום זה, מאשר לתת אותו לחנות באותו הסכום.
כמעט כל מי שעושה טרייד-אין מוסר את אקדחו לחנות בסכום הנמוך מ-1700 ש"ח, וכפי שאמרתי, צריך רק למצוא אותם.
אינני מסכים עם קביעתך, ניתן למצוא אקדחים מצויינים ב-1700 ש"ח, השאלה היא איך מחפשים.
חבר שלי מחליף, לדוגמא את השטייר שלו, אני מאמין שהיא יעדיף למכור למישהו את האקדח בסכום זה, מאשר לתת אותו לחנות באותו הסכום.
כמעט כל מי שעושה טרייד-אין מוסר את אקדחו לחנות בסכום הנמוך מ-1700 ש"ח, וכפי שאמרתי, צריך רק למצוא אותם.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אולי..
אני מציע ברטה 9 מ"מ קצר.
כחדש, ירה כ 200 כדורים.
הוא קטן וחביב, הדריכה שלו קצת קשה...
והמחיר 1000 ש"ח.
אם תרצו : אלדד, 053788905.
כחדש, ירה כ 200 כדורים.
הוא קטן וחביב, הדריכה שלו קצת קשה...
והמחיר 1000 ש"ח.
אם תרצו : אלדד, 053788905.
- סליקאי כסף
טאורוס מילניום מתאים לדרישות שלך (או של אשתך). צריך רק לחפש אחד משומש.
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=92
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=92
לא כל מה שחושבים - אומרים, לא כל מה שאומרים - כותבים,
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
לא כל מה שכותבים - מפרסמים.
lady smith
לפני שנים רבות קניתי לאשתי lady smith ליום הולדת. לאחר שיכנועים רבים הסכימה לקבל את ה"מתנה המוזרה", עשתה ירי מעשי עם הכלי והיום לא נפרדת ממנו. בהתחלה היה קצת קשה להתרגל להדק , אבל כאשר מתרגלים- אין אמין ומדוייק ממנו, שטוח, לא מחליד, סגסוגת קלה - מומלץ מאוד.
- סליקאי ארד
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד