בעיות בגלוק 17

מכירה, קניה, החלפות, המלצות ועוד, ציינו בנושא אם ההצעה היא למכירה או לקניה.
הפורום מיועד לחברי האתר בלבד, אין לפרסם בו מודעות מסחריות - אלו ימחקו מהמערכת.

חוקי הפורום

1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.
2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.

לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים

בעיות בגלוק 17

על ידי Doc » 25 ינואר 2003, 20:28

הי, ברצוני לקנות גלוק 17 יד שניה,שמעתי שהיו מס' סידרות בעיתיות,ממה אני צריך להיזהר ולבדוק?
ומה אני צריך לשאול?
תודה
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 25 ינואר 2003, 22:11

היי DOC
דבר ראשון למה אתה צועק? (לכתוב בBOLD בשפת האנטרנט זה "לצעוק" :wink: )

לגבי הגלוק:
לכלים הראשונים שהגיעו לכאן בסביבת שנת 89-90 היו כמה בעיות

המחסניות לא משתחררות לגמרי מבית המחסנית עם הלחיצה על הכפתור - דבר שתוכנן בכוונה עקב היותו של הגלוק נשק צבאי ולא רצו שיאבדו את המחסניות. כיום זה כבר לא כך.

לתרמילים העוזבים את בית הבליעה יש נטייה חזקה לעוף לראשו של היורה - תוקן בדגמים חדשים יותר.

מלפני כמה שנים שיפרו את הקת והוסיפו מסילת אביזרים כסטנדרט, וכמובן ישם דגמי C עם מפצי הסטייה.

תירה באקדח לפני שאתה קונה ותבדוק עם יש תוספות כמו כוונות, הדק (-) מחסניות +2 וכו'

חיפוש נעים וברוך הבא בצל קורתנו
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אישגדול » 26 ינואר 2003, 00:15

היתה סדרה מסויימת של גלוק שהיתה בעייתית - גלוק פרסמו את הפרטים עליה.
מדובר בסדרה מהתקופה האחרונה - כך שבאקדח בן כמה שנים אין בעיה.
נדמה לי שהיה על זה אשכול בפורום הקודם.
קשה מאד לבדוק אקדח בצורה טובה. ככלל צריך להסתכל חיצונית על מצב הכלי (מצב ההשחמה, שריטות בפלסטיק וכד') - זה נותן אינדיקציה מסויימת על מה האקדח עבר.
אח"כ צריך להסתכל על הצינה לבדיקת סדקים (בעיקר באזור החלש של הצינה - אזור בית הבליעה), לבדוק שהכוונות ממורכזות, פיסת הנוקר (זהו החלק הפלסטי בקצה האוחרי של הצינה) - לבדוק שאין בה סדקים, מבט על הקפיצים בתוך המנגנון כדי לוודא שאין קפיץ שבור,
בדיקה שכל הפינים שלמים ובמקום, בדיקה של מנגנון חידוש הקשר (קצת מסובך להסביר בכתב)
ושל מנגנוני הבטיחות, מבט לתוך הקנה לבדוק שאין בתוכו טבעות ומבט חיצוני לראות שאין בו סדקים - אלה הנקודות העיקריות.
אחרי זה לנסות לירות באקדח ולוודא שהוא פועל היטב.
מומלץ לתת אותו לנשק שיבדוק הכל (אם כי צריך לזכור ששום נשק לא יתן לך אחריות על בדיקה כזו - אבל הוא ידע לאתר פגמים שאדם לא מיומן לא ימצא).
וכמובן - לשאול את המוכר כמה האקדח ירה (יש כאלה שישקרו, הרוב לא).
אני מודע לזה שאני מלמד כאן שחיה בהתכתבות. כאמור הכי טוב לפנות לנשק.
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד