מעוניין לקנות גלוק 19
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעוניין לקנות גלוק 19
מעוניין לקנות (לא עבורי) גלוק 19 משומש. שלא נטחן ע"י יודעי דבר. במחיר סביר.
(חדש בחנות עולה בסביבות 3300).
נא להשאיר הודעות בתיבה.
תודה
ראובן.
(חדש בחנות עולה בסביבות 3300).
נא להשאיר הודעות בתיבה.
תודה
ראובן.
אני שונא לעשות את זה אבל תגיד מה שתגיד
בחיים לא תמצא גלוק 19 במחיר כזה. המקום היחיד שאולי אולי מוכר במחיר כזה הוא הסוחר ההוא מנצרת וכבר שמענו את שרקן בפורום הקודם אין צורך לחזור על הדברים (לא שאני מפקפק באמינות הסוחר). מלבד העובדה שמה עם עוד מחסניות? נרתיקים? מנוי למטווח? שיפורים באקדח? האם כל הדברים הללו לא יוסיפו לאקדח (אפילו בלי כל השיפורים) עוד כ - 400 ש"ח?????? וזה עוד עם מחיר שלא תמצא בשום מקום! המינימום הכי זול שאני אי פעם ראיתי בעיניים היה 3700 וגם זה זול מאוד.
מוטי.
אקדח משומש
גלוק 19 משומש במצב טוב אפשר להשיג בערך ב 2000 ש"ח.
עם כל הכבוד...
מוטי, עם כל הכבוד זה לא נכון.
מחירי הגלוק ירדו.
אלה עם כן אתה מעלה גם טענות "לא מבוססות" על מטווח כמו בול שפרסם:
http://www.haslik.twisthost.com/site/viewtopic.php?t=43
"חברים יקרים,
בול מטווחים לא רק מדברים, אלא גם מבצעים:
אנו שמחים לצאת במבצעים על אקדחים חדשים לחברי הסליק בלבד, להלן:
גלוק 17 / 19: 3,300 ש"ח !
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים"
מחירי הגלוק ירדו.
אלה עם כן אתה מעלה גם טענות "לא מבוססות" על מטווח כמו בול שפרסם:
http://www.haslik.twisthost.com/site/viewtopic.php?t=43
"חברים יקרים,
בול מטווחים לא רק מדברים, אלא גם מבצעים:
אנו שמחים לצאת במבצעים על אקדחים חדשים לחברי הסליק בלבד, להלן:
גלוק 17 / 19: 3,300 ש"ח !
חיים פונס,
מנהל שיווק
בול מטווחים"
אני לא יודע מהיכן אנשים זורקים נתונים אך מאוד קשה למצוא גלוק למכירה ועל כל אחד יש הרבה קופצים. כמובן שיש לשקלל את מצב האקדח. לדעתי 19C עם תוספות במצב חדש צריך להימכר ב30% פחות מהחנות. ובסוף השוק קובע. כמה מודעות ראית בזמן האחרון? תן לי לענות לך - 2 ,
והם נחטפו!

סייג לחוכמה שתיקה
....
רק קחו בחשבון שכמו שאמרתי גם אם ניתן לקנות גלוק 17/19 חדש במחיר של כ- 3300 ש"ח מדובר בהוצאות נוספות שבחלק מהאקדחים שנמכרים פה במחירים לכאורה גבוהים התוספות כבר כלולות כמו (הדק מינוס, כוונות וכדומה) + מחסניות + נרתיקים... מה שעושה עסקה כזו מול עסקה מקבילה בחנות (חדשה) למשהו די משתלם... כי בחנות מדובר על הוצאה אפילו אם האקדח יעלה 3300 , התוספות יוסיפו להוצאות עוד כ 400 ש"ח , מה שכבר מביא אותנו ל 3700 ש"ח. לעומת אקדח מקביל משומש לכאורה שיתכן וירה בסך הכל כמה מאות בודדות של כדורים שבמונחים של גלוק מדובר בכ 1% סזמן החיים שלו... ונמכר במחיר של כמעט 1000 ש"ח פחות... ככה ש 2900-2800 לגלוק עם כל התוספות בהחלט לא מחיר מוגזם... זה כל מה שהתכוונתי לומר..
אני למשל מעוניין להחליף את האקדח שלי כמו שראיתם שהא בקוטר 0.40SW ואז לפי דעתי למי שמחפש קוטר נשק גדול יותר מדובר בעסקה משתלמת לחלוטין כי גלוק חדש בקוטר כזה יעלה הרבה הרבה יותר כי הוא לא נמצא בארץ כמעט בשוטף ולכן (מצטער על הפרסום אם זה מפריע למישהו) ולכן גלוק 0.40 עם 15 כדור במחסנית ב - 2900 ש"ח ואפילו נגיד 2800 זאת עסקה מעולה !
אני למשל מעוניין להחליף את האקדח שלי כמו שראיתם שהא בקוטר 0.40SW ואז לפי דעתי למי שמחפש קוטר נשק גדול יותר מדובר בעסקה משתלמת לחלוטין כי גלוק חדש בקוטר כזה יעלה הרבה הרבה יותר כי הוא לא נמצא בארץ כמעט בשוטף ולכן (מצטער על הפרסום אם זה מפריע למישהו) ולכן גלוק 0.40 עם 15 כדור במחסנית ב - 2900 ש"ח ואפילו נגיד 2800 זאת עסקה מעולה !
מוטי.
- סליקאי ארד
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד