שאלה...
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
שאלה...
שלום,
הייתי רוצה לשאול את כל המבינים בתחום,
כמה עולה גלוק בממוצע בארץ?
האם ניתן לשלוח מכסניות של 30 כדור, ריקות כמובן, מארה"ב?
האם ניתן לשלוח accessories למינהם לנשק?
האם ניתן לשלוח צינה והקנה של גלוק לארץ?
הקט?
המון המון תודה,
טלי.
הייתי רוצה לשאול את כל המבינים בתחום,
כמה עולה גלוק בממוצע בארץ?
האם ניתן לשלוח מכסניות של 30 כדור, ריקות כמובן, מארה"ב?
האם ניתן לשלוח accessories למינהם לנשק?
האם ניתן לשלוח צינה והקנה של גלוק לארץ?
הקט?
המון המון תודה,
טלי.
- סליקאי ארד

טלי
ראשית - ברוכה הבאה לביתנו החם ..
לגבי המחיר - הוא משתנה בין חנות לחנות אבל בממוצע הוא יעלה 4500 ש"ח - תלוי אם תרצי להוסיף כוונות מפרו, לשפר את ההדק, לקנות אקדח עם קומפנסציה וכו'. יש דגם הנקרא בפי העם גלוק כ"ד (ע"ש כד' צדיקים המשתמשים בו) והוא כולל את השיפורים הבסיסיים הנפוצים ועולה כ 5500 ש"ח, אך בודאי ניתן למצוא זול יותר אחרי השואת מחירים קצרה.
כמובן שהמחירים ליד שניה הם הרבה פחות קבועים ותלויים באיכות האקדח, גילו, כמות התחמושת שנורתה בו ויכולת המיקוח שלך
...
לגבי יבוא של חלקי נשק , ע"פ החוק זה אסור, אלא אם יהיה ברשותך רשיון יבוא מיוחד (שבעת מדורי גיהנום זה לונה פארק לעומת מה שצריך ע"מ להוציא את הנ"ל , אבל אני מניח שיש בינינו כאלו שעשו זאת ויוכלו לתת ייעוץ טוב בנושא), בין חלקי הנשק נכללים כמובן הקנה, הצינה, הגוף וגם המחסניות ..
לגבי אביזרים - תלוי אילו אביזרים אבל את רובם אין בעיה להביא (זו רק שאלה של מכס ..)
ולסיום - הגלוק הוא אחד האקדחים בעלי המצאי הגדול של אביזרים / חלפים וקישקושים בחנויות בארץ .. גם אם המחיר לא קורץ כמו המחירים בחו"ל , כשמכניסים למשוואה את הכאב ראש שבלהביא את המוצרים השונים - לפעמים עדיף לקנות בארץ.
בהצלחה
שחר
ראשית - ברוכה הבאה לביתנו החם ..
לגבי המחיר - הוא משתנה בין חנות לחנות אבל בממוצע הוא יעלה 4500 ש"ח - תלוי אם תרצי להוסיף כוונות מפרו, לשפר את ההדק, לקנות אקדח עם קומפנסציה וכו'. יש דגם הנקרא בפי העם גלוק כ"ד (ע"ש כד' צדיקים המשתמשים בו) והוא כולל את השיפורים הבסיסיים הנפוצים ועולה כ 5500 ש"ח, אך בודאי ניתן למצוא זול יותר אחרי השואת מחירים קצרה.
כמובן שהמחירים ליד שניה הם הרבה פחות קבועים ותלויים באיכות האקדח, גילו, כמות התחמושת שנורתה בו ויכולת המיקוח שלך
לגבי יבוא של חלקי נשק , ע"פ החוק זה אסור, אלא אם יהיה ברשותך רשיון יבוא מיוחד (שבעת מדורי גיהנום זה לונה פארק לעומת מה שצריך ע"מ להוציא את הנ"ל , אבל אני מניח שיש בינינו כאלו שעשו זאת ויוכלו לתת ייעוץ טוב בנושא), בין חלקי הנשק נכללים כמובן הקנה, הצינה, הגוף וגם המחסניות ..
לגבי אביזרים - תלוי אילו אביזרים אבל את רובם אין בעיה להביא (זו רק שאלה של מכס ..)
ולסיום - הגלוק הוא אחד האקדחים בעלי המצאי הגדול של אביזרים / חלפים וקישקושים בחנויות בארץ .. גם אם המחיר לא קורץ כמו המחירים בחו"ל , כשמכניסים למשוואה את הכאב ראש שבלהביא את המוצרים השונים - לפעמים עדיף לקנות בארץ.
בהצלחה
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
טלי,
למעט נרתיקים, אופטיקה, כלי ניקוי, התשובה לכל השאלות שלך היא אחת - עברה על החוק.
כל חלק של נשק טעון רשיון יבוא.
- קנה + צינה את מסתכנת בהסתבכות רצינית.
- מה שאת קוראת "קת", נקרא במילים אחרות גוף הנשק. ומבחינת החוק גוף הנשק מהווה את הנשק עצמו. כלומר אם תופסים אותך מנסה להבריח גוף של נשק אז צפויה לך שהייה ארוכה ולא כל כך מהנה על חשבון המדינה באחד ממתקני הכליאה..
א.
למעט נרתיקים, אופטיקה, כלי ניקוי, התשובה לכל השאלות שלך היא אחת - עברה על החוק.
כל חלק של נשק טעון רשיון יבוא.
- קנה + צינה את מסתכנת בהסתבכות רצינית.
- מה שאת קוראת "קת", נקרא במילים אחרות גוף הנשק. ומבחינת החוק גוף הנשק מהווה את הנשק עצמו. כלומר אם תופסים אותך מנסה להבריח גוף של נשק אז צפויה לך שהייה ארוכה ולא כל כך מהנה על חשבון המדינה באחד ממתקני הכליאה..
א.
- תרמתי למען הסליק

לשחריקו ולטלי ..
גלוק דגם "רגיל" - יען דגמי 17/19/26 - מחיר המדף - 4775 ש"ח.
גלוק דגם 17/19 "סי" - מחיר המדף - 5225 ש"ח.
גלוק דגם 17/19/26 "כד" - מחיר המדף - 6470 ש"ח.
לידיעה.
גלוק דגם "רגיל" - יען דגמי 17/19/26 - מחיר המדף - 4775 ש"ח.
גלוק דגם 17/19 "סי" - מחיר המדף - 5225 ש"ח.
גלוק דגם 17/19/26 "כד" - מחיר המדף - 6470 ש"ח.
לידיעה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:גלוק דגם 17/19/26 "כד" - מחיר המדף - 6470 ש"ח.
לידיעה.
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=8468
הכלי שלי מזווד הרבה מעבר ל כ"ד...
הנחה לחברי הסליק!
עמרי.
אפשר לשלוח מחו"ל
ניסיתי וזה עבד.
שלחו לי מחסניוןת מחו"ל.
אם אתה מראה רשיון נשק אז אין בעיה מבחינת המכס כי זה לא כלי נשק.
שלחו לי מחסניוןת מחו"ל.
- סליקאי כסף

Re: אפשר לשלוח מחו"ל
susita כתב:ניסיתי וזה עבד.
שלחו לי מחסניוןת מחו"ל.
מראה רשיון נשק למי?
א.
- תרמתי למען הסליק

לכולם
המון המון המוווווווון תודה...
תהיתי לגבי המון דברים וזה המקום הראשון בו קיבלתי את כל התשובות, חד, ישר ולענין.
תודה !
אגב, האתר הזה משהו משהו !
תודה שוב,
טלי.
תהיתי לגבי המון דברים וזה המקום הראשון בו קיבלתי את כל התשובות, חד, ישר ולענין.
תודה !
אגב, האתר הזה משהו משהו !
תודה שוב,
טלי.
- סליקאי ארד

ועוד משהו
מדוע הקת תחשב לא חוקית אם מדובר בתוספת?
לא ברור לי כיצד התוספת הזו יכולה להחשב כנשק.
http://www.makosecurity.com/Merchant2/
graphics/00000001/GLR440Full.jpg
ואם אכן אין אפשרות באופן מוחלט, חוקית, לשלוח מארה"ב..
היכן ניתן להשיגו בארצינו ?
(Mako Stock)
שוב המון תודה
טלי
לא ברור לי כיצד התוספת הזו יכולה להחשב כנשק.
http://www.makosecurity.com/Merchant2/
graphics/00000001/GLR440Full.jpg
ואם אכן אין אפשרות באופן מוחלט, חוקית, לשלוח מארה"ב..
היכן ניתן להשיגו בארצינו ?
(Mako Stock)
שוב המון תודה
טלי
- סליקאי ארד

טלי,
הקת המדוברת היא במקרה מוצר כחול לבן תוצרת הארץ של פובוס, ניתן להשגה בכל חנויות הנשק תמורת 400-500 ש"ח.
חוץ מזה, מוצר כזה דורש בארה"ב רישוי מיוחד של ה-ATF כי הוספת קת מתקפלת לכלי נשק הופכת אותו לנשק תקיפה ASSAULT WEAPON. מה לעשות, כל מדינה והחוקים שלה.
אז בשביל מה לך לייבא משהו שמיוצר בארץ ועוד להסבך עם ה-ATF בארה"ב בגלל זה?
א.
הקת המדוברת היא במקרה מוצר כחול לבן תוצרת הארץ של פובוס, ניתן להשגה בכל חנויות הנשק תמורת 400-500 ש"ח.
חוץ מזה, מוצר כזה דורש בארה"ב רישוי מיוחד של ה-ATF כי הוספת קת מתקפלת לכלי נשק הופכת אותו לנשק תקיפה ASSAULT WEAPON. מה לעשות, כל מדינה והחוקים שלה.
א.
- תרמתי למען הסליק

ארנולד כתב:איתמר, תיקון: הוספת מכתוף לאקדח בעל קנה שאורכו פחות מ-16 אינץ' הופכת אותו לרובה קצר-קנה (לפי הגדרת ה-NFA משנת 1934) - דבר המחייב רישוי פדרלי.
ליאור,
אתה צודק ב-100% אבל מימלא מדובר בקת לגלוק כך שלא טרחתי להכנס לזה..
השורה התחתונה נשארת אותו הדבר...
א.
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:טלי,
א.
איתמר,
מחר המדף למוצר הנ"ל - 590 ש"ח טבין ותקילין. (נכון, יש גם ביותר בזול... אבל זהו המחיר המוצהר בחנויות לכלל האוכלוסיה.. יש מקומות שמעניקים הנחה של 10% לחברי הסליק עם תעודה או למתנדבי / אנשי כוחות הבטחון וההצלה...)
יש דגם לגלוק 17, יש דגם לגלוק 19. (ההבדל בזווית החיבור לקת האקדח)
למי שמתכנן לעבוד עם קת, אני ממליץ בחם להחליף תפס מחסנית לתפס משופר - של גלוק 21 (מק"ט גלוק - 1981 במקום התפס הרגיל מק"ט גלוק 287, כיוון שקשה לתפעל החלפת מחסנית עם התפס המקורי)
בשמחות ובבטיחות ..
נעם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד