רשיון נשק למטרות ספורט
רשיון נשק למטרות ספורט
שלום חברים.
חבר שלי עלה ארצה לפני כשנה ומתעניין לדעת מה הדרישות להוצאת רשיון נשק למטרות ספורט וקליעה?
תודה
מראש
Julie.
חבר שלי עלה ארצה לפני כשנה ומתעניין לדעת מה הדרישות להוצאת רשיון נשק למטרות ספורט וקליעה?
תודה
מראש
Julie.
- סליקאי ארד
donduck כתב:כל מי שאושפז אי פעם בבית חולים לחולי נפש או במחלקה כזו בבית חולים כללי, או מקבל טיפול במסגרת מרפאה לבריאות הנפש, שמו אמור להופיע בכרטסת. למיטב ידיעתי הלא מחייבת, עצם הרישום בכרטסת הוא בעייתי. במידה ומוגש ערער, אולי אז ניתן לדון בעצם הרישום.
למיטב יידיעתי יש פירצה.
למי שאושפז לפני גיל 18, קיים חיסיון על רישומו כקטין ואין "התראה" על עברו.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
סיפור אמיתי :
ללא ציון שמו המלא של האיש המשמש כיום כפקיד ממלכתי בכיר.
בהיותו מגד צנחנים (לימים השתחרר כתא"ל מצולק ומצול"ש) היה הנ"ל מעורב בתאונת דרכים בסמוך לביה"ח באר יעקב (ע"י צריפין). מי שניגש לעזרתו ראשון היה צוות ביה"ח הנ"ל (מאוחר יותר הוא הועבר לאסף הרופא (ביה"ח לא הסליקאי
).
כיוון שהנ"ל טופל ונרשם ביומן ביה"ח הוא הוכנס לקטגורית "הרשומים" במשרד הבריאות.
משהתאושש מהתאונה ועבר זמנית לתפקיד מטאטא (מטה) ביקש לרכוש לעצמו לראשונה אקדוח.
מה רבה היה תדהמת הסא"ל המצולש לסרוב.
בעקבות ערעור הסתבר שהנ"ל "רשום" משרד הבריאות - נו טוף יש משהו לא נורמלי למי שבחר להיות קרבי בקבע ואו תושב ישראל ואו שני העונשים כאחת (כפי שאומר האדווקט).
הסיפור אף שסופו טוב מראה על "איכות" המערכת.
אם אני אחתים את הוטרינר שלי על הספח לרישיון מישהו ירגיש?
ואני (אחראי על חדר נשק בציון) משוגע שאין שני לו, (שמי בראשי תבות אילן הוא הקיצור של = אילו ידעתם לא ניסיתם) שבמפגש חברתי עם רעי למילואים וכטוב לבנו בטיפה המרה הוענקה לי ע"י הרופא הגדודי (קבל עולם בנות זוג ומיקרופון) הפניה לקב"ן, עקב חיבתי לנשק וחתירתי למגע.
מסתובב חופשי ונגיש לנשק.
או כפי שאמר פולי ז"ל ..........
"העולם מצחיק אז צוחוקים"
ללא ציון שמו המלא של האיש המשמש כיום כפקיד ממלכתי בכיר.
בהיותו מגד צנחנים (לימים השתחרר כתא"ל מצולק ומצול"ש) היה הנ"ל מעורב בתאונת דרכים בסמוך לביה"ח באר יעקב (ע"י צריפין). מי שניגש לעזרתו ראשון היה צוות ביה"ח הנ"ל (מאוחר יותר הוא הועבר לאסף הרופא (ביה"ח לא הסליקאי

כיוון שהנ"ל טופל ונרשם ביומן ביה"ח הוא הוכנס לקטגורית "הרשומים" במשרד הבריאות.
משהתאושש מהתאונה ועבר זמנית לתפקיד מטאטא (מטה) ביקש לרכוש לעצמו לראשונה אקדוח.
מה רבה היה תדהמת הסא"ל המצולש לסרוב.
בעקבות ערעור הסתבר שהנ"ל "רשום" משרד הבריאות - נו טוף יש משהו לא נורמלי למי שבחר להיות קרבי בקבע ואו תושב ישראל ואו שני העונשים כאחת (כפי שאומר האדווקט).
הסיפור אף שסופו טוב מראה על "איכות" המערכת.
אם אני אחתים את הוטרינר שלי על הספח לרישיון מישהו ירגיש?
ואני (אחראי על חדר נשק בציון) משוגע שאין שני לו, (שמי בראשי תבות אילן הוא הקיצור של = אילו ידעתם לא ניסיתם) שבמפגש חברתי עם רעי למילואים וכטוב לבנו בטיפה המרה הוענקה לי ע"י הרופא הגדודי (קבל עולם בנות זוג ומיקרופון) הפניה לקב"ן, עקב חיבתי לנשק וחתירתי למגע.
מסתובב חופשי ונגיש לנשק.
או כפי שאמר פולי ז"ל ..........
"העולם מצחיק אז צוחוקים"
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
טופס חתימה על ויתור סודיות רפואית - פותח את כל התיקים שצריכים לאותו העניין
וכזה אינו מצורף לטופס בקשה או חידוש הרשיון - וחבל
ארגוני בטחון בארץ יודעים מצוין להשתמש בטופס זה
ופשוט יודעים הכל עלייך מבחינה רפואית מאותו הרגע בו הרופא עזר לאמא ללחוץ ועד היום .
אני בעד לצרף טופס כזה .
וכזה אינו מצורף לטופס בקשה או חידוש הרשיון - וחבל
ארגוני בטחון בארץ יודעים מצוין להשתמש בטופס זה
ופשוט יודעים הכל עלייך מבחינה רפואית מאותו הרגע בו הרופא עזר לאמא ללחוץ ועד היום .
אני בעד לצרף טופס כזה .
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
עמוס,
בדף הראשון (מתוך שלושת הדפים בבקשה לרישיון נשק) חותם המבקש על הרשאה לפקיד הרישוי לעיין בתיקים הרפואיים.
בדף הראשון (מתוך שלושת הדפים בבקשה לרישיון נשק) חותם המבקש על הרשאה לפקיד הרישוי לעיין בתיקים הרפואיים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אהה. הבנתי. 

נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
- סליקאי כסף
Re: שייקה
susita כתב:אילן ב, לא פולי ז"ל אמר "העולם מצחיק אז צוחוקים", אלא שייקה.
ואללה צודק
טעות טעיתי טועים

אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד