מעוניין בהמלצות על מכונה משולבת בלייזר
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מעוניין בהמלצות על מכונה משולבת בלייזר
שלום לכולם!
לשם שינוי נושא לא בתחום הנשק.
אני מחפש מכונה משולבת שצריכה לשמש משרד ביתי קטן.
המכונה חייבת לכלול מדפסת, סורק ופקס.
אני די סגור שאני רוצה מדפסת לייזר, כי כמות ההדפסות הצבעוניות אפסית וגם המדפסת הישנה והחלשה בכל זאת נשארת.
התקציב הינו 1000 עד 1500 ש"ח.
ראיתי בינתיים דגמים של Brother, Xerox, HP ו- Samsung.
את Xerox קצת מקללים ב- ZAP.
Brother (בדגם יותר מתקדם) יש לי במשרד וכולם מאוד מרוצים.
אשמח לקבל המלצות - אמינות, איכות סריקה והדפסה, עלויות מתכלים וכו'.
בין היתר אני מתלבט עד כמה אני צריך ממשק רשת שקיים בחלק מהדגמים ולא קיים באחרים. זאת לאור העובדה שאני צופה הוספת מחשב נוסף בבית והקמת רשת ביתית קטנה.
תודה מראש!
לשם שינוי נושא לא בתחום הנשק.
אני מחפש מכונה משולבת שצריכה לשמש משרד ביתי קטן.
המכונה חייבת לכלול מדפסת, סורק ופקס.
אני די סגור שאני רוצה מדפסת לייזר, כי כמות ההדפסות הצבעוניות אפסית וגם המדפסת הישנה והחלשה בכל זאת נשארת.
התקציב הינו 1000 עד 1500 ש"ח.
ראיתי בינתיים דגמים של Brother, Xerox, HP ו- Samsung.
את Xerox קצת מקללים ב- ZAP.
Brother (בדגם יותר מתקדם) יש לי במשרד וכולם מאוד מרוצים.
אשמח לקבל המלצות - אמינות, איכות סריקה והדפסה, עלויות מתכלים וכו'.
בין היתר אני מתלבט עד כמה אני צריך ממשק רשת שקיים בחלק מהדגמים ולא קיים באחרים. זאת לאור העובדה שאני צופה הוספת מחשב נוסף בבית והקמת רשת ביתית קטנה.
תודה מראש!
אותי עד היום HP לא איכזבו מבחינה של איכות מוצר גם בתחום מדפסות בייתיות וגם משרדיות.
הם מייצרים סוסי עבודה שמחזיקים הרבה זמן.
לגבי חיבור רשת לצרכים ביתיים - אם הייתי צריך לשקול בין מדפסת יותר איכותית חיבור רשת לבין מדפסת פחות איכותית עם חיבור חיבור רשת הייתי לוקח מדפסת איכותית בלי חיבור רשת בלי לחשוב פעמיים.
חיבור רשת מאפשר לך לחבר את המדפסת לרשת בצורה עצמאית מבלי שתצטרך לחבר אותה לאיזה מחשב. זה מתאים לאירגונים/חברות שמפזרים מדפסות בכל קומה ולכל אחד איש את המשרד שלו. ובמקרה כזה אתה לא רוצה להצמיד מחשב לכל מדפסת כזו.
בבית אתה ממילא תשים אותה ליד איזה מחשב, ואם תרצה שהיא תשרת את כל שאר המחשבים בבית פשוט תגדיר אותה בתור מדפסת משותפת SHARING. הסידור הזה מצויין כי הוא פוטר אותך מלהתקין את הדרייברים של המדפסת על כל מחשב בבית.
ואם אתה בכל זאת רוצה שהיא תהייה עצמאית לגמרי, תמיד תוכל לקנות בכמה עשרות שקלים שרת מדפסות בייתי שזה קופסא בערך בגודל של קופסת סיגריות עם חיבור רשת, שני חיבורי USB2 וחיבור מקבילי.
א.
הם מייצרים סוסי עבודה שמחזיקים הרבה זמן.
לגבי חיבור רשת לצרכים ביתיים - אם הייתי צריך לשקול בין מדפסת יותר איכותית חיבור רשת לבין מדפסת פחות איכותית עם חיבור חיבור רשת הייתי לוקח מדפסת איכותית בלי חיבור רשת בלי לחשוב פעמיים.
חיבור רשת מאפשר לך לחבר את המדפסת לרשת בצורה עצמאית מבלי שתצטרך לחבר אותה לאיזה מחשב. זה מתאים לאירגונים/חברות שמפזרים מדפסות בכל קומה ולכל אחד איש את המשרד שלו. ובמקרה כזה אתה לא רוצה להצמיד מחשב לכל מדפסת כזו.
בבית אתה ממילא תשים אותה ליד איזה מחשב, ואם תרצה שהיא תשרת את כל שאר המחשבים בבית פשוט תגדיר אותה בתור מדפסת משותפת SHARING. הסידור הזה מצויין כי הוא פוטר אותך מלהתקין את הדרייברים של המדפסת על כל מחשב בבית.
ואם אתה בכל זאת רוצה שהיא תהייה עצמאית לגמרי, תמיד תוכל לקנות בכמה עשרות שקלים שרת מדפסות בייתי שזה קופסא בערך בגודל של קופסת סיגריות עם חיבור רשת, שני חיבורי USB2 וחיבור מקבילי.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
שים לב ש- XEROX ו- SAMSUNG זה אותן מדפסות בדיוק רק תחת מותגים שונים ובהפרש מחיר של כ-100 ש"ח לרעת ה- XEROX .
לגבי אמינות -
תלוי את מי שואלים, ברשותי ורשות כמה מלקוחותי מדפסות XEROX 3120 3130 3150 ומשולבות PE16 ו- PE220.
כמדגם לא מיצג - לאורך 5 השנים תקלה אחת משמעותית, שתיים מהמדפסות עברו מזמן את ה- 100000 דף ללא כל טיפול....
מדפסות HP בדרך כלל סוסי עבודה אמיתיים - אבל אין לי נסיון עם הדגמים החדשים והזולים שלהם.
לגבי אמינות -
תלוי את מי שואלים, ברשותי ורשות כמה מלקוחותי מדפסות XEROX 3120 3130 3150 ומשולבות PE16 ו- PE220.
כמדגם לא מיצג - לאורך 5 השנים תקלה אחת משמעותית, שתיים מהמדפסות עברו מזמן את ה- 100000 דף ללא כל טיפול....
מדפסות HP בדרך כלל סוסי עבודה אמיתיים - אבל אין לי נסיון עם הדגמים החדשים והזולים שלהם.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
ברשותי מדפסת XEROX PE16 מדפיסה מ 5 מחשבים שונים ברשת.
3.5 שנים ללא שום תקלה וטיפול אחד (עלותו - 100 ש"ח).
חסכנית מאד בטונר. מחיר טונר חלופי - סביב 140 ש"ח מספיק לכ 4000 דף .
מוכנת צילום סבירה+ כולל הגדלות והקטנות, מזין דפים, סורק ברמה מספיקה לביצועי משרד כולל תכנה ידידותית ופשוטה. גם את הסורק ניתן להפעיל מכל מחשב ברשת.
פקס עם כל התכונות הידועות.
בקיצור, קניה טובה. אם תרצה בירושלים - אשלח אותך ישירות לנציג שהוא גם נותן שירות, מוכר טונרים ונותן עיצות טובות
3.5 שנים ללא שום תקלה וטיפול אחד (עלותו - 100 ש"ח).
חסכנית מאד בטונר. מחיר טונר חלופי - סביב 140 ש"ח מספיק לכ 4000 דף .
מוכנת צילום סבירה+ כולל הגדלות והקטנות, מזין דפים, סורק ברמה מספיקה לביצועי משרד כולל תכנה ידידותית ופשוטה. גם את הסורק ניתן להפעיל מכל מחשב ברשת.
פקס עם כל התכונות הידועות.
בקיצור, קניה טובה. אם תרצה בירושלים - אשלח אותך ישירות לנציג שהוא גם נותן שירות, מוכר טונרים ונותן עיצות טובות

STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
כנ"ל, יש לי במטווח מכונה כמו של טריגר, עובדת בעיקר כפקס' ומכונת צילום/סריקה, אבל בשנה האחרונה שהיא אצלי, ללא תקלות, למעט החלפת הטונר שעימו היא מגיעה - טונר עם תכולה של DEMO ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מצטרף להמלצות של טריגר ונועם לגבי Xerox PE220 (או Xerox בכלל) מהסיבות הבאות:
1) Xerox PE220 נמצאת אצלי במשרד כבר מעל לשנה וחצי ועושה עבודה טובה ללא תקלות.
2) כאשר קנינו אותה היא הגיעה עם תוכנת סריקה ScanSoft של PaperPort גרסה 9. כאשר רכשנו את המדפסת עבדנו עם Windows XP וגרסה 9 של התוכנה הספיקה. לאחר שידרוג אחד המחשבים לוויסטה תוכנת הסריקה הישנה לא התאימה. פנינו לנציגי Xerox בארץ בנושא במייל ומייד נשלח אלינו בדואר דיסק עם הגירסה האחרונה (11) של התוכנה שמתאימה גם לוויסטה, ללא דרישת תשלום עבור השידרוג. עם רמת שרות כזו בהחלט מומלץ.
1) Xerox PE220 נמצאת אצלי במשרד כבר מעל לשנה וחצי ועושה עבודה טובה ללא תקלות.
2) כאשר קנינו אותה היא הגיעה עם תוכנת סריקה ScanSoft של PaperPort גרסה 9. כאשר רכשנו את המדפסת עבדנו עם Windows XP וגרסה 9 של התוכנה הספיקה. לאחר שידרוג אחד המחשבים לוויסטה תוכנת הסריקה הישנה לא התאימה. פנינו לנציגי Xerox בארץ בנושא במייל ומייד נשלח אלינו בדואר דיסק עם הגירסה האחרונה (11) של התוכנה שמתאימה גם לוויסטה, ללא דרישת תשלום עבור השידרוג. עם רמת שרות כזו בהחלט מומלץ.
- תרמתי למען הסליק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד