קיגל'ה {בעיה רצינית}
קיגל'ה {בעיה רצינית}
חבר'ה אני בבעיה רצינית!!!!
שאלה זו מיועדת לנשותיכם דרכיכם.
איך עושם קיגל'ה לחמין?
כשאמא נפטרה היא לקחה את סודותיה עימה.
חג שמח
דורון
שאלה זו מיועדת לנשותיכם דרכיכם.
איך עושם קיגל'ה לחמין?
כשאמא נפטרה היא לקחה את סודותיה עימה.

חג שמח
דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
איציק אלנבוגן כתב:דבר איתי,
יש מתכונן מדוייק.
עובד פיקס... כל חורף כמה פעמים + מחמאות.
קצת מעליב ששלחת אותי לאישתי... אני זה שמכין. טשולנט זה נושא רציני וחייב להיות מטופל ע"י גברים !![]()
אני שמח שמעלים כאן ענינים חשובים לדיון, סוף סוף !!!
איציק קצת מעליב אותי שלא הבנת את השאלה

אילן בן נון מהרפת
**************
לא מדריך ירי
**************
לא מדריך ירי
איציק ידידי
קבל את התנצלותי הכנה
אשמח גם לקבל את המלצתך להכנת חמין {למרות שאני יודע} ,אבל שווה לנסות וריאצייה שונה.
שלח לי בבקשה את המרשם גם של הקיגל'ה וגם של החמין או למייל: dhkusp@gmail.com
או : שניפגש בתחרות .
תודה
דורון
קבל את התנצלותי הכנה

אשמח גם לקבל את המלצתך להכנת חמין {למרות שאני יודע} ,אבל שווה לנסות וריאצייה שונה.
שלח לי בבקשה את המרשם גם של הקיגל'ה וגם של החמין או למייל: dhkusp@gmail.com
או : שניפגש בתחרות .
תודה
דורון
גלוק מ"ס 1 ..........
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
טוב, החלטתי לשתף את כולם, אחרי הכל כולם פה חברים:-
קיגאלע' לטשולנט:-
1 כוס קמח רגיל.
1 תפוח אדמה גדול (!) מגורד דק.
1 בצל גדול חתוך ומטוגן.
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה.
50 גרם מרגרינה.
כחצי כוס מים.(להוסיף בהדרגה ולראות שלא יוצא דליל מידי)
2-3 כפיות אבקת מרק עוף.
מערבבים היטב את כל החומרים עד קבלת עיסה אחידה ושופכים בסיר של הטשולנט למעלה, בצד, ליד הביצים. והקישקע...
אפשר לשחק עם המתכון -קצת פלפל שחור, אולי קצת פפריקה חריפה, לפי הטעם.
איך אומרות הפולניות ? :-"רע זה לא יהיה"...
אני, דרך אגב, מכין הכל כפול (!) עקב הביקוש...
קיגאלע' לטשולנט:-
1 כוס קמח רגיל.
1 תפוח אדמה גדול (!) מגורד דק.
1 בצל גדול חתוך ומטוגן.
1 ביצה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה מתוקה.
50 גרם מרגרינה.
כחצי כוס מים.(להוסיף בהדרגה ולראות שלא יוצא דליל מידי)
2-3 כפיות אבקת מרק עוף.
מערבבים היטב את כל החומרים עד קבלת עיסה אחידה ושופכים בסיר של הטשולנט למעלה, בצד, ליד הביצים. והקישקע...
אפשר לשחק עם המתכון -קצת פלפל שחור, אולי קצת פפריקה חריפה, לפי הטעם.
איך אומרות הפולניות ? :-"רע זה לא יהיה"...
אני, דרך אגב, מכין הכל כפול (!) עקב הביקוש...
איציק אלנבוגן
מדריך ירי
מדריך ירי
קיגל או קיג'לה?
אני לא מכיר קיג'לה - אולי זו העיסה שמתוארת במתכון שנתן איציק. קיגל, זה משהו אחר לגמרי. למתכונים, הכנס לאתר הבא:
http://www.allfood.co.il
מתכון נוסף תוכל למצוא מודפס על שקית האיטריות בסופר.
בתאבון
אני לא מכיר קיג'לה - אולי זו העיסה שמתוארת במתכון שנתן איציק. קיגל, זה משהו אחר לגמרי. למתכונים, הכנס לאתר הבא:
http://www.allfood.co.il
מתכון נוסף תוכל למצוא מודפס על שקית האיטריות בסופר.
בתאבון
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
מומלץ להכניס לצ'ולנט גם נקניק מעושן כלשהו, רצוי בקר, חבר'ה זה עושה את העסק גן עדן... והריח, אוי הריח... אני גונב כבר בשישי בלילה. אהה, ועוד עניין, כדאי להניח את הסיר על פלטה לבישול איטי [אני עושה כך, ולא מטעמי דת]
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
- הודעות: 427
- הצטרף: 24 מאי 2008, 19:41
רבותיי היקרים, אנא השאירו את שאלת הגבריות/נשיות מחוץ לנושא הנוכחי. הצ'ולנט, ופעילות-מטבח המכבדת את עצמה, מאז ומעולםהייתה מעוז גברי. על כמה שפיות עולמיות שמעתן, כלומר, שמעתם?
בכל מקרה, אשתף במידע חשוב, הצו'לנט הטוב ביותר שאכלתי [חוץ משלי] - אצל לייבל'ה בבני ברק ביום חמישי בלילה. אנשים, זה ליגה אחרת...מומלץ ביותר [קופצים למטווח רמת גן לפרק קצת תחמושת ומשם לצו'לנט...]
בכל מקרה, אשתף במידע חשוב, הצו'לנט הטוב ביותר שאכלתי [חוץ משלי] - אצל לייבל'ה בבני ברק ביום חמישי בלילה. אנשים, זה ליגה אחרת...מומלץ ביותר [קופצים למטווח רמת גן לפרק קצת תחמושת ומשם לצו'לנט...]
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
- הודעות: 427
- הצטרף: 24 מאי 2008, 19:41
Cybrosh כתב:ירוני,
בתור אחד שמשפחתו בתחום המזון שנים - תתפלא! יש מספיק שפיות בעלות שם עולמי, במיוחד בשנים האחרונות, לדוגמא - Angela Hartnett. וגם בארץ לא חסר, כגון איילת לטוביץ.
אני מבקש....
OK נועם, הפסקתי את ההקלטה.
עכשיו ספר את האמת.....

"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
עשיתם אותי רעב עכשיו, ונוסיף על זה את העובדה שאני מתחנן לאישתי שנים שתכין לי את הצו'לנט של סבא/אבא ז"ל ואין לי נחמה (פולני כבר אמרנו), אז אם יש לכם מתכון טוב של צולנט זה הזמן להפגיז ואני אספר לכם איך זה היה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד