חוויה קרניבורית שאני חייב לחלוק אתכם
חוויה קרניבורית שאני חייב לחלוק אתכם
ביום חמישי בערב גיליתי מקום שפוגשים פעם במיליון שנה.
למסעדה קוראים אלבמה והיא נמצאת באזה"ת נתניה הישן, מול בית הוט.
בעל המקום, דובי, מתמחה בהגשת בשרים בעישון חם, במעשנה הנמצא תוך שטח המסעדה, וכל מה שמוגש במסעדה יוצא מתוך המעשנה הזאת.
דובי יודע למכור בשר, על זה הוא מצהיר קבל עם ועדה, ולא תאמינו, אבל אפילו את הבירה הוא ניגש להביא מהפיצוציה השכנה (אתם יכולים לגשת להביא לבד, זה יעלה אותו הדבר).
לאט לאט, בלי למהר לשום מקום, דובי מוציא עוד ועוד מנות של בשר, וחוץ מתפוחי אדמה שיוצאים מאותה המעשנה, אחרי שכל הבשר טיפטף עליהם, אין על הצלחת כלום חוץ מבשר.
עוד ועוד מנות שונות יוצאות, עד ששבעתם.
ואז הוא מגיע, ואומר: עכשיו הקינוח... איזו מהמנות הכי אהבתם?
ושוב מגיעה לשולחן צלחת בשר, מהסוג שבחרתם... אמרתי לכם, הוא מבין רק בבשר.
על כל התענוג תשלמו 120 ש"ח לאדם, על השתיה תשלמו לפי המחיר בפיצוציה.
איש עם חלום, רואים את זה, אמרה זוגתי, אני מסכים עם כל מילה. אגב, אם שכחתי לציין דובי הוא הבעלים, הטבח, המלצר והקופאי.
הוא פתוח רק בשעות הערב (לאחר תקופה ארוכה בה הוא היה פתוח רק יומיים בשבוע), הטלפון שלו הוא: 054-4557287.
אל תתבישו להגיד שהגבוה עם הקוקו שלח אתכם.
נ.ב
המסעדה אינה כשרה וחלק ניכר מהמנות עשויות בשר "אחר".
למסעדה קוראים אלבמה והיא נמצאת באזה"ת נתניה הישן, מול בית הוט.
בעל המקום, דובי, מתמחה בהגשת בשרים בעישון חם, במעשנה הנמצא תוך שטח המסעדה, וכל מה שמוגש במסעדה יוצא מתוך המעשנה הזאת.
דובי יודע למכור בשר, על זה הוא מצהיר קבל עם ועדה, ולא תאמינו, אבל אפילו את הבירה הוא ניגש להביא מהפיצוציה השכנה (אתם יכולים לגשת להביא לבד, זה יעלה אותו הדבר).
לאט לאט, בלי למהר לשום מקום, דובי מוציא עוד ועוד מנות של בשר, וחוץ מתפוחי אדמה שיוצאים מאותה המעשנה, אחרי שכל הבשר טיפטף עליהם, אין על הצלחת כלום חוץ מבשר.
עוד ועוד מנות שונות יוצאות, עד ששבעתם.
ואז הוא מגיע, ואומר: עכשיו הקינוח... איזו מהמנות הכי אהבתם?
ושוב מגיעה לשולחן צלחת בשר, מהסוג שבחרתם... אמרתי לכם, הוא מבין רק בבשר.
על כל התענוג תשלמו 120 ש"ח לאדם, על השתיה תשלמו לפי המחיר בפיצוציה.
איש עם חלום, רואים את זה, אמרה זוגתי, אני מסכים עם כל מילה. אגב, אם שכחתי לציין דובי הוא הבעלים, הטבח, המלצר והקופאי.
הוא פתוח רק בשעות הערב (לאחר תקופה ארוכה בה הוא היה פתוח רק יומיים בשבוע), הטלפון שלו הוא: 054-4557287.
אל תתבישו להגיד שהגבוה עם הקוקו שלח אתכם.
נ.ב
המסעדה אינה כשרה וחלק ניכר מהמנות עשויות בשר "אחר".
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- סליקאי זהב
- הודעות: 559
- הצטרף: 27 מאי 2006, 15:38
- מיקום: עוטף עזה
דביר,
אולי כאן התשובה ל"דממת האלחוט" בקשר למה (במיבטא רומני של סרג'יו קונסטנסה) שכתבת
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 6452,.aspx
אזהרה מראש! לא לבעלי נפש עדינה וקיבה רגישה

אולי כאן התשובה ל"דממת האלחוט" בקשר למה (במיבטא רומני של סרג'יו קונסטנסה) שכתבת
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 6452,.aspx
אזהרה מראש! לא לבעלי נפש עדינה וקיבה רגישה

- תרמתי למען הסליק
- הודעות: 473
- הצטרף: 15 דצמבר 2006, 09:41
- מיקום: שתי אצבעות מחומוס סעיד המקורי (באמת!)
לא יודע
אני אשאל בפעם הבאה.

נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 16 אוגוסט 2008, 18:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
- תרמתי למען הסליק
- הודעות: 1680
- הצטרף: 20 דצמבר 2002, 07:56
- מיקום: ישראל רבתי
תגובה
נשמע מעניין ביותר-רק מהתיאורים שלך אני מזיל ריר.
אפשר במקום לכתוב "בשר אחר"- פרה נמוכה או פרה ורודה.....

אפשר במקום לכתוב "בשר אחר"- פרה נמוכה או פרה ורודה.....

"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד