בחירת נשק

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

בחירת נשק

על ידי מתבונן מרחוק » 14 ספטמבר 2010, 02:05

שלום שוב :-) מזמן לא ביקרתי כאן.

החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הברטה 84BB לאלתר.
הפלוסים של האקדח: מתאים בול ליד שלי (קת עבה ועגלגלה), גודל קומפקטי שמתאים גם לנשיאה בנרתיק פנימי וגם נכנס לתיק צד, משקל נמוך, תכולת מחסנית מספקת בהחלט (13 כדורים).
המינוסים: דריכה קשה עקב שימוש במנגנון הכבדה, בשילוב פרופיל נמוך וצר של הצינה. אני מאמין בלב שלם שבמצב לחץ כשהידיים מזיעות או במקרה הגרוע - רטובות מדם, אתקשה מאוד לדרוך אותו.

הצרכים שלי: ההבנה שלי באקדחים בסיסית מאוד, אין לי עניין להתפתח בתחום מבחינה מקצועית / ספורט / תחרויות. אני מחפש אקדח לצרכי הגנה עצמית ובלי פנטזיות על תפעול אירועים הוליוודיים.
משקל האקדח הוא פקטור חשוב - רוב הזמן הוא נמצא בתיק צד. כשהתיק תלוי על הכתף, המשקל מאוד משפיע.
מימדי האקדח - עדיף דגם קומפקטי מאותה סיבה אבל למשקל יש יותר חשיבות. אגב, אקדח קטן מדי (כמו CZ רמי או גלוק 26) לא יתאים לי מכיוון שלא נוח לי לשלוף אותו מהנרתיק.
מחסנית - לא פחות מ-10 כדורים.
קוטר - לעניות דעתי 9X19 זה מספיק בשביל הגנה עצמית. אם כדור אחד לא יעצור את התוקף, אז שניים יעשו את העבודה. בשביל זה יש מחסנית מלאה. (תנו לי להיות קצת בדרן, בלי נאומים) :-)
מנגנון דאבל-אקשן - יתרון. אני נוסע באזורים מסוכנים (התנחלויות, מזרח י-ם, ישובים ערבים) לכן סיטואציה של ירי בשעת נהיגה אינה מופרכת.
מפצה סטיה - לא הכרחי.

ביקרתי היום אצל מאיר רוט ולאחר בילוי של שעה בערך, צמצמתי את המגוון לשתי אפשרויות מעניינות:
יריחו 941FS משומש, פולימרי עם מפצה סטיה וכוונות מפרו.
CZ Duty.
בנוסף ביררתי עם חברת בול לגבי צ'ירוקי קומפקט.

אני חושב שדיוטי זו קפיצה מעל הפופיק בשביל אדם עם צרכים כמו שלי.
יש לו המון סקס אפיל, הדק נעים (על יבש, לפחות), דריכה נוחה מאוד, מנגנון השמטת פטיש, וקראתי עליו כאן דברים טובים. אבל ההוצאה כבדה ואני בספק שהיא הכרחית.
בול צ'ירוקי קומפקט - קטן יותר במידותיו, זול יותר בסביבות 500 ש"ח. עוד לא בחנתי אותו פיזית.
יריחו - גדול מימדים, צינה בעלת פרופיל נמוך יחסית, דריכה פחות נעימה מאקדחים אחרים שבחנתי, אין דאבל אקשן (כלומר ההדק הוא SA/DA ויש את האפשרות להשמיט את הפטיש ידנית כמו בברטה, אבל זה מסוכן מדי), הפקדים על גוף האקדח אינם ממוקמים טוב לטעמי, הכוונת האחורית גבוהה מדי ועלולה לפצוע את כף היד בדריכה מהירה של מי שאינו מיומן מספיק... אבל, מדובר בנשק קל משקל, אמין, ועולה בערך 1200 ש"ח פחות מה-DUTY בין היתר בגלל שהוא משומש.

אני אתנסה בירי בשלושת האקדחים לפני שאחליט סופית, אבל כמו שאדם שאינו מומחה ליין לא ימצא הבדלים בין יין מבציר כזה או אחר, אני מאמין ששלושת האקדחים יספקו תוצאות שישביעו את רצוני.

אשמח לעצות, הצעות, הערות...
תודה
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: בחירת נשק

על ידי GUSS » 14 ספטמבר 2010, 05:21

השאלה היחידה היא : האם אתה יודע לירות? ויותר חשוב ליפגוע במטרה ???
מפני ששאלותך נותנות לי תחושה שעדיף להישאר עם הברטה ולהשתמש בה לחבטה בתוקף, או השלכה עליו ,במהלך תרגילי נהיגה והתחמקות, ד"א האם זה יקרה בלילה???החלונות יהיו פתוחים??,
אמנם עכשיו שעון חורף בתוקף אבל הגיע הזמן להתעורר, ולהשקיע באימון, אימון, ואימון,
ומחילות וסליחות אם עלבתי או פגעתי.
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי ליאור45 » 14 ספטמבר 2010, 06:37

לא צריך להיחפז להיפרד מאקדח שיש לך כימיה איתו. אני מאמין שאתה רגיל לשאתו במצב 2 (מנגנון שמוט, כדור בבית הבליעה), כך שהדריכה אינה חייבת להיות פונקציה

אם כן החלטת בכל זאת להחליף אקדח וברצונך להשקיע, הייתי הולך על ה-CZ שציינת. אקדח טוב, מודרני וגם סקסי.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אחד במטרה » 14 ספטמבר 2010, 08:03

ממה שכתבת אני מתרשם שיכול להתאים לך דווקא אקדח תופי (אמין, משקל בד"כ פחות מחצי אוט', אין צורך בדריכת צינה, הקת קטנה יותר ומספר הכדורים מספיק למילוט - במיוחד אם אתה ברכב) אני ממליץ על קוטר 357. וקנה של "4 לפחות כדי שהטווח היעיל יתאים גם לשטחים פתוחים. נדמה לי שיש באתר הזה אקדחים כאלו למכירה. אם לא, באתר יד2 בוודאי תמצא.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ramdishon » 14 ספטמבר 2010, 08:40

האם שקלת ברטה 84F?
יש לו כל היתרונות שמנית, פלוס ניצרה משמיטת פטיש. זה מאפשר לשאת אותו במצב 2 (כדור בקנה, פטיש מושמט; נצרה מופעלת או לא- לשיקולך).
תוסיף ניצרת מחסנית אופציונלית (זה סה"כ קפיץ, ניתן להתקנה פשוטה תוך דקותיים. החיסרון שלו הוא המחיר).
כל זה נותן לך קומבינציה יעילה ובטיחותית, שאתה רגיל אליה, ובמחיר שווה לכל נפש.
אם תחליט ללכת על הצעה זו, אוסיף לך טיפ בקשר לבעית עצר המחלק של דגם זה.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 14 ספטמבר 2010, 15:13

שלום מתבונן
אני היתי ממליץ לך לבדוק עוד כמה כלים ,למשל הדגמים הקומפקטים של S&W כמו 669 ,469 ,6904 ,6906 .
אלו כלים קומפקטים בעלי מנגנון השמתה ומכילים 12 כדור 9X19 במחסנית ובנוסף יכולים לקבל גם מחסניות של 15 כדור.
המשקל כ100גרם יותר ממה שאתה רגיל היום וזה כשהאקדח טעון ......
והמחיר:כמה מאות שקלים

כמו כן אם כבר אתה במאיר רוט אני ממליץ לך לבדוק את 75D הקומפקטים ואת השאדאו החדש (למרות שהוא בגודל
אקדח שרות מלא )
היתי אומר גם גלוק 19 אבל אני מבין שתג המחיר הוא גם מאד חשוב לך
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי קראון » 14 ספטמבר 2010, 16:43

שלום מתבונן מרחוק.

אני יכול לספר רק מניסיוני, ואם זה יעזור לך אז אדרבא.

כשהוצאתי רישיון לאקדח הרגשתי שאני יכול להקצות לנשק רק סכום של מאות שקלים.

עקב כך קניתי אקדח משומש וגם התפשרתי על פרמטרים באקדח שבדיעבד היו חשובים לי.

בסופו של דבר שמתי לב שהמחיר שאני משלם בשנה על אימון בנשק גם הוא מגיע למאות ש"ח, בנוסף לעלות חידוש רישיון (שגם מגיע לכחמש מאות ש"ח פעם בשלוש שנים), אבל אני סבלתי כל יום מאקדח לא מתאים במשך שנים.

בסופו של דבר לאחר מספר שנים קניתי בדיוק את האקדח שהתאים לי במחיר של אלפי ש"ח.

מכיוון שאקדח אמור לשרת אותך במשך שנים ארוכות (לדעתי 20 שנה זה בהחלט זמן סביר) ההפרש בכסף בין אקדח בינוני לבין אקדח המתאים לך בול הוא זניח, אבל את ההבדל תרגיש בנשיאה יומיומית (משקל/מידות) ביכולת להשיג חלפים במהירות ובזול וכן בהנאה מהירי אם תחפוץ להפוך זאת גם לתחביב.

תחשוב על זה כהשקעה חד פעמית וארוכת טווח וקנה מה שמתאים לך, גם צריך להוסיף עוד 1000-2000 ש"ח.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 14 ספטמבר 2010, 23:49

אחד במטרה כתב:ממה שכתבת אני מתרשם שיכול להתאים לך דווקא אקדח תופי

נו באמת תהיתי כמה תגובות יעברו מהרגע שמישהוא יגיד את המילים רכב ואקדח באותו משפט עד שמישהוא יקפוץ עם אקדח תופי :roll:
אחד במטרה כתב:(אמין, משקל בד"כ פחות מחצי אוט', אין צורך בדריכת צינה, הקת קטנה יותר ומספר הכדורים מספיק למילוט - במיוחד אם אתה ברכב) אני ממליץ על קוטר 357. וקנה של "4 לפחות כדי שהטווח היעיל יתאים גם לשטחים פתוחים. נדמה לי שיש באתר הזה אקדחים כאלו למכירה. אם לא, באתר יד2 בוודאי תמצא.

אמין ?
נו נניח.

משקל בד"כ פחות מחצי אוטומטי ?
כמה אקדחים כאלו(קוטר 0.357 מגנום קנה 4 אינטש) אתה מכיר ?
כי אני לא מכיר אפילו אחד
הרוב הגמור של הכלים הללו שוקלים בין קילו לקילו ומאתים גרם ריקים ועל זה תוסיף עוד 100 עד120 גרם תחמושת
אתה יודע כמה שוקל הFN שלי עם מחסנית 13 כדור מלאה בפנים ?
1100 גרמים בלבד !!

הקת קטנה יותר?
אז זהוא שלא התעצלתי שלפתי מטר חיטים ומדדתי ,היקף הקת של הFN בנקודה הרחבה ביותר הוא 14 ס"מ
ואילו היקף הקת (מקורית מהפעל) של הדטקיב ספישל שלי היא (קולות תופים ודרמה) 13.5 ס"מ .
ועל זה אמרו חז"לנו עלהם השלום "יחי ההבדל !"
באקדחי ה0.357 בד"כ הקתות בשרניות עוד יותר כדי לאפשר ספיגה טובה יותר של ההדף ביד ...
נכון אפשר להחליף קת אבל בהצלחה לך במציאת אחת כזאת ,והזמנה אישית תעלה כפול מהערך של האקדח .
בקיצור
די לשחרר מיתוסים לא בדוקים באטומט ,תבדוק את הנתונים קודם ידידי.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 15 ספטמבר 2010, 02:12

תודה רבה למשיבים. קיבלתי חומר למחשבה ואבחן גם חלק מהחלופות שהוצעו לי כאן.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי itamar » 15 ספטמבר 2010, 07:40

כי אני לא מכיר אפילו אחד
הרוב הגמור של הכלים הללו שוקלים בין קילו לקילו ומאתים גרם ריקים ועל זה תוסיף עוד 100 עד120 גרם תחמושת
1100 גרמים בלבד !!

יש לטאורוס ליין די נחמד של אקדחים תופיים מטיטניום - יש כמה דגמים אפילו עם תוף של 8 כדורים.
לא מביאים אותם לארץ ולכן גם לא רלוונטי. פרט לזה, אני מסכים איתך בכל מילה.
תוסיף לזה גם עקומת למידה (לא פשוטה בכלל) של מעבר מאקדח מיטען לאקדח תופי של בחור שטוען שהוא לא בדיוק מתכוון להשקיע באימונים ותקבל שילוב קטלני וחסר תכלית לחלוטין.

לגבי החלפת האקדח, בניגוד למה שאומרים כאן אני חושב שהבחור פשוט חייב להחליף.
1. כל העניין של דריכה קשה. אם קשה לתפעל את הנשק הזה בזמן אמת אז מה זה שווה?
2. כל הנושא של ללכת עם כדור בקנה כפיצוי על דריכה קשה. תוסיף לזה עוד התעסקות של טעינה/פריקה בידיים לא כל כך מיומנות = מתכון לאסון

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 15 ספטמבר 2010, 11:44

יש גם אקדחי מחסנית פולימריים של טאורוס עם צינה מטיטניום. אקדחים כאלו למכירה מיד שניה הם בד"כ DAO אבל זה לא כל כך מפריע לי.
מלבד מספר כתבות נלהבות של אבי מור לגבי אקדחים אלו, לא מצאתי יותר מדי אינפורמציה.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 15 ספטמבר 2010, 15:02

עליך לנסות את מערכת ההדק הזו, ה DAO - היא קשה מאוד, ארוכה מאוד ובודדים מצליחים לפגוע עימה היטב גם לאחר אימון נאות. מה שעושה ידידי אבי מור עם אקדח איננו שקול למה שאתה יכול לעשות עם אקדח. עלייך לזכור כי אתה לא מאומן ברמה שלו.

לך על מערכת הדק פשוטה יותר, SA, משולבת או מערכת אינרציאלית מסוג גלוק, SW ודומים, שאינם DAO.

אתה חייב להגדיר לעצמך (וגם לאלו מהם אתה מבקש סיוע בחיפושים והתאמה) מספר נקודות :

1. מהם האיומים שבגינם אתה נושא נשק (נסיעה בצירים מאויימים, מגורים ביישוב ספר, חבר כיתת כוננות, עובד בשטח לבד וכו)

2. את שיטת הנשיאה של הנשק (גלוי, מוסלק, חיצוני, פנימי, תיק צד, תיק מותן ..)

3. את יכולתך הגופנית (דריכה, ירי וכו')

4. את כמות האימונים שתעבור עם הכלי החדש ובכלל.

(זה מה שעולה לי כרגע בראש, בטח איתמר יוסיף עוד)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי אחד במטרה » 15 ספטמבר 2010, 19:54

higt-power כתב:
אחד במטרה כתב:ממה שכתבת אני מתרשם שיכול להתאים לך דווקא אקדח תופי

נו באמת תהיתי כמה תגובות יעברו מהרגע שמישהוא יגיד את המילים רכב ואקדח באותו משפט עד שמישהוא יקפוץ עם אקדח תופי :roll:
אחד במטרה כתב:(אמין, משקל בד"כ פחות מחצי אוט', אין צורך בדריכת צינה, הקת קטנה יותר ומספר הכדורים מספיק למילוט - במיוחד אם אתה ברכב) אני ממליץ על קוטר 357. וקנה של "4 לפחות כדי שהטווח היעיל יתאים גם לשטחים פתוחים. נדמה לי שיש באתר הזה אקדחים כאלו למכירה. אם לא, באתר יד2 בוודאי תמצא.

אמין ?
נו נניח.

אכן, משפט אינפורמטיבי ומאד משכנע. אני אסיר תודה לך על הנחתך.

כי אני לא מכיר אפילו אחד
1100 גרמים בלבד !!

האקדחים שוקלים כ 1.2 ק"ג כולל תחמושת, אבל אכן אתה צודק - הם שוקלים יותר מחצי אוטומטי קומפקטי או פולימרי בקוטר 9 מ"מ (ואולי גם אקדח 9 מ"מ בגודל "מלא") הטעות שלי נבעה מכך שאני נוהג להשוות אותם לנשר שלי.

הקת קטנה יותר?
אז זהוא שלא התעצלתי שלפתי מטר חיטים ומדדתי ,היקף הקת של הFN בנקודה הרחבה ביותר הוא 14 ס"מ
ואילו היקף הקת (מקורית מהפעל) של הדטקיב ספישל שלי היא (קולות תופים ודרמה) 13.5 ס"מ .
ועל זה אמרו חז"לנו עלהם השלום "יחי ההבדל !"
באקדחי ה0.357 בד"כ הקתות בשרניות עוד יותר כדי לאפשר ספיגה טובה יותר של ההדף ביד ...
נכון אפשר להחליף קת אבל בהצלחה לך במציאת אחת כזאת ,והזמנה אישית תעלה כפול מהערך של האקדח .

לגבי הקת, נראה לי שאתה טועה פעמיים. ראשית, האחיזה באקדח התופי שונה מהאחיזה בחצי אוטומטי וההיקף הרלוונטי בתופי הוא באזור צואר הקת ולא בחלק העבה שבבסיס הקת. שנית, גם אם תרצה קת אחרת, המחיר הוא 30-50$ כולל הובלה אליך הביתה.

בקיצור
די לשחרר מיתוסים לא בדוקים באטומט ,תבדוק את הנתונים קודם ידידי.

בכל מה שכתבת לא התייחסת ליתרון שבהעדר צורך בדריכה (אני מניח שהפתרון שלך יהיה DA דרוך ולא נצור עם פטיש מושמט) ובטווח הגדול יותר של תופי 357 "4 לעומת אקדח 9 מ"מ קומפקט. יתרון נוסף לתופי הוא עצמת הרעש שגם בה יש לפעמים כדי להרתיע.
בקיצור ידידי, נראה לי שמי שמתלהט כל כך כשממליצים על תופי ולא על ח"א, הוא זה הנוטה לשחרר מיתוסים באוטומט. ממי שמחזיק כנראה לפחות שני אקדחים, הייתי מצפה ליותר קור רוח.
נערך לאחרונה על ידי אחד במטרה בתאריך 15 ספטמבר 2010, 20:22, נערך פעם אחת בסך הכל.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי מתבונן מרחוק » 15 ספטמבר 2010, 22:45

נועם כתב:עליך לנסות את מערכת ההדק הזו, ה DAO - היא קשה מאוד, ארוכה מאוד ובודדים מצליחים לפגוע עימה היטב גם לאחר אימון נאות. מה שעושה ידידי אבי מור עם אקדח איננו שקול למה שאתה יכול לעשות עם אקדח. עלייך לזכור כי אתה לא מאומן ברמה שלו. אתה צודק בהחלט, אבל אם מדובר במהלך הדק ארוך אבל רך, אז אני מעוניין לבחון את האפשרות. כמובן שאתנסה בירי לפני הרכישה ואם אראה שאני לא משיג תוצאות טובות - אוותר על התענוג

לך על מערכת הדק פשוטה יותר, SA, משולבת או מערכת אינרציאלית מסוג גלוק, SW ודומים, שאינם DAO.

אתה חייב להגדיר לעצמך (וגם לאלו מהם אתה מבקש סיוע בחיפושים והתאמה) מספר נקודות :

1. מהם האיומים שבגינם אתה נושא נשק (נסיעה בצירים מאויימים, מגורים ביישוב ספר, חבר כיתת כוננות, עובד בשטח לבד וכו) נסיעה והסתובבות רגלית באזורים מסוכנים (התנחלויות, ואדי ערה, חלקים מזרחיים בירושלים בעיקר בקרבת ביהמ"ש המחוזי ומזרחה ממנו), וכן להגנה עצמית כללית מפני טובי בנינו שמסוגלים להרוג בן אדם שצפר להם בכביש או להטיל מום במישהו שפזל לכיוון הבחורה הלא נכונה. באופן כללי אני נושא עלי אקדח כל הזמן. לעבודה, לסופר, לבית של ההורים... כל הזמן.

2. את שיטת הנשיאה של הנשק (גלוי, מוסלק, חיצוני, פנימי, תיק צד, תיק מותן ..) תמיד הוא מוסלק היטב - או בתיק צד קטן, או בנרתיק פנימי, בהתאם לנסיבות.

3. את יכולתך הגופנית (דריכה, ירי וכו') אני לא מזלזל בהכשרה הצבאית שקיבלתי אבל גם לא משלה את עצמי שהיום אני כשיר כמו שהייתי לפני 6 שנים. באופן כללי במהלך השירות הסדיר נשאתי גלוק 19 והתאמנתי המון. מאז השחרור עברו 6 שנים כאמור, ואני מתאמן פעמיים בשנה - פעם אחת במטווח, שם ניתן להתאמן רק על דיוק בירי עם שתי ידיים בעמידה ובלי שליפה, דריכה וכו'. אימון נוסף מתבצע מדי שנה במילואים, שם יש מי שיאמן כמו שצריך. אחת הבעיות המשניות שלי עם האקדח הנוכחי היא התחמושת - 9X17. באימונים במילואים אני צריך לבוא עם תחמושת פרטית כך שאני מוגבל ב-50 כדורים. מעבר לאקדח עם תחמיש 9X19 יאפשר לי להתאמן הרבה יותר במילואים עם תחמושת זמינה במתקן.

4. את כמות האימונים שתעבור עם הכלי החדש ובכלל. כמפורט לעיל

(זה מה שעולה לי כרגע בראש, בטח איתמר יוסיף עוד)

תודה על ההכוונה.
אני לא מזלזל בצורך באימונים, ולא מתכנן לשאת עלי נשק שאין ביכולתי לתפעל.
לא עשיתי קורס ירי מעשי, אני לא מתאמן במסגרת ירי מעשי / ארגון קליעה ואינני בעל מקצוע בתחום הנשק. אני חושב ששני מטווחים בשנה של 50 כד' לכל מטווח זו הכשרה בסיסית אך מניחה את הדעת, אז תודה למי שהציע לי להחליף לבומרנג אבל לא תודה.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 15 ספטמבר 2010, 23:14

itamar כתב:יש לטאורוס ליין די נחמד של אקדחים תופיים מטיטניום - יש כמה דגמים אפילו עם תוף של 8 כדורים.
לא מביאים אותם לארץ ולכן גם לא רלוונטי.

יש להם רק כלי אחד בקוטר 0.357 ואורך קנה 4 אינטש בסדרת הTRACKER וגם זה שוקל כ800
גרם ריק ו900 גרם מלא שזה בדיוק המשקל של גלוק 19 טעון ב15 כדורי 9X19 .
אבל אם מוכנים להתפשר על אורך הקנה ולרדת לכיוון ה3 אינטש יש לS&W שני דגמים שכן עומדים בקרטריון הזה של
כחצי מאקדח חצי אוטומטי כמו זה
אבל זה היוצא מהכלל ,צריך לשים לב גם לתג המחיר שמופיעה בעמוד %1 %0

שתי החברות מיוצגות בישראל אז מעבר לבעיה הנוכחית אם רשיונות היבוא לא צריכה להיות בעיה לקבל כל דגם מהדגמים
בקטלוג החברה ,המחיר זה כבר ענין אחר לגמרי ....
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד