בחירת תיק
בחירת תיק
שלום,
לאחר כמה ניסיונות שלא עלו יפה, אני מבקש עצות להיכן למצוא תיק צד למטרות הבאות:
נטבוק "10.1 + מטען + מיני עכבר
ארנק [בינוני/קטן]
מפתחות [לא מאסיביים]
אקדח זיג 228+מחסנית [באופן יחסי, בעל נפח]
לפעמים ניירות כאלו ואחרים [מקסימום A4 מקופלים]
אם אני מחליט להתפרע אני שם גם בקבוק מים...
חשוב לי מאוד שהתיק יהיה תיק צד עם רצועה נוחה + לולאת נשיאה רגילה (החזקה ביד). ואיכות הייצור. החלפתי 3 תיקים בחצי שנה האחרונה בשל קרעים ובלאי מהיר. אחד התיקים הגיע מחו"ל.
בדקתי באתר של מקספדישן ולא מצאתי תיק עם התאמה לנטבוק.
למיהו יש רעיון?
תודה
ירון
לאחר כמה ניסיונות שלא עלו יפה, אני מבקש עצות להיכן למצוא תיק צד למטרות הבאות:
נטבוק "10.1 + מטען + מיני עכבר
ארנק [בינוני/קטן]
מפתחות [לא מאסיביים]
אקדח זיג 228+מחסנית [באופן יחסי, בעל נפח]
לפעמים ניירות כאלו ואחרים [מקסימום A4 מקופלים]
אם אני מחליט להתפרע אני שם גם בקבוק מים...
חשוב לי מאוד שהתיק יהיה תיק צד עם רצועה נוחה + לולאת נשיאה רגילה (החזקה ביד). ואיכות הייצור. החלפתי 3 תיקים בחצי שנה האחרונה בשל קרעים ובלאי מהיר. אחד התיקים הגיע מחו"ל.
בדקתי באתר של מקספדישן ולא מצאתי תיק עם התאמה לנטבוק.
למיהו יש רעיון?
תודה
ירון
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב
Re: בחירת תיק
מקספדישן ורסיפאק ג'מבו מתאים בול לנטבוק 10". בדגם הנוכחי הוסיפו ידית נשיאה שלא קיימת בדגם המיושן יותר שברשותי וחסרה לי מאד. בקשת הוורסיפאק יש כל מיני תתי-דגם, אם אתה מתלבט גש ליבואן ובדוק אצלו, קח את הנטבוק איתך. מכר שנושא אקדח ונטבוק על בסיס יומי קנה תיק כזה בהמלצתי ומאד מרוצה. אין אמנם תא ייעודי למחשב, אפשר להשתמש ב"גופייה" הזו שעשויה מחומר של חליפת צלילה כדי להגן על המחשב מהאבזרים האחרים שבתיק. למפתחות יש תא קדמי עם קרבינר פנימי וקיים קרבינר חיצוני לתלייה, על הרצועה.
אני משתמש בדגם שיש לו תא צדדי מתקפל לבקבוק מים ויש לי גם את הבקבוק המצוין שלהם שמכיל ליטר.
אני משתמש בדגם שיש לו תא צדדי מתקפל לבקבוק מים ויש לי גם את הבקבוק המצוין שלהם שמכיל ליטר.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
בזכות נועם:
viewtopic.php?f=12&t=15918
viewtopic.php?f=12&t=15918
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
A friend in need - is a friend indeed
אבי תודה.
נוספה גם רצועת-עזר שמאד חסרה לי ברכיבה, לנשיאה רגלית או ברכב סגור לא ממש צריכים אותה אלא אם רצים או מבצעים פעילות אקסטרימית. מה שהסירו מדגם EDC, אצלי קיים ולפעמים בשימוש זה מגן גשם פנימי. אגב המחיר מאד אטרקטיבי.
נוספה גם רצועת-עזר שמאד חסרה לי ברכיבה, לנשיאה רגלית או ברכב סגור לא ממש צריכים אותה אלא אם רצים או מבצעים פעילות אקסטרימית. מה שהסירו מדגם EDC, אצלי קיים ולפעמים בשימוש זה מגן גשם פנימי. אגב המחיר מאד אטרקטיבי.
אבל הוא מכוער...
אני מניח שאיכות טובה מאוד, אבל התיק נראה מאוד "ג'מבו", אולי אפילו יותר מדי. אני רוצה משהו עדין יותר.
היכן ניתן לראות בארץ תיקים שלהם?
אני מניח שאיכות טובה מאוד, אבל התיק נראה מאוד "ג'מבו", אולי אפילו יותר מדי. אני רוצה משהו עדין יותר.
- סליקאי זהב
ירוני כתב:אבל הוא מכוער...
אתה מתכונן ללכת עם זה לאירועים רשמיים?...
התיק מאד עמיד כמו כל המוצרים של מקספדישן וחלק מהעניין זה "תוספת תשלום" בצורת יותר חומר גלם, לכשעצמו בעל נפח. החלק האחורי למשל תמיד מרופד ותפורה עליו רשת נידוף להפחתת הזעה. קיימים דגמי ורסיפאק מעט קטנים יותר, שאינם "ג'מבו" אבל רצית מקום לנטבוק ולבקבוק - זה לא מסתדר יחד. אותו יבואן מייצג גם את חברת האזארד ומוכר את דגם TONTO שעשוי להתאים לך, סקרתי אותו בקליבר קרבי מס' 16, אבל אין לו מקום לבקבוק ולא בטוח לגבי הנטבוק. מצד שני ניתן להוסיף עליו פאוץ' מכל כיוון, בחיבור MOLLE - כמו במקספדישן ודומיהם. היבואן נמצא בגבעתיים.
תוספת עריכה: להאזארד יש מותג-אח בשם Civilian Lab (גם מיוצג) שמשווק כל מיני פתרונות נשיאה נקודתיים, אחד מהם זה חיבור פשוט אך חכם לבקבוק שניתן להוסיף כמעט על תיק. החסרון המובהק שהבקבוק חשוף לגמרי ומדלדל.
למרעום דולפין יש את דגם BG 5007 שאולי יתאים
באופן אישי אני מאוד אוהב את התיקים של קראמפלר, ממליץ לך לקפוץ לחנות שלהם בבוגרשוב בת"א.
האיכות של התיקים היא מאוד טובה, אני לא יודע האם קיים תיק בדיוק כמו שאתה מבקש, אבל מקסימום תשלב תיק עם סקין למחשב הנייד.
האיכות של התיקים היא מאוד טובה, אני לא יודע האם קיים תיק בדיוק כמו שאתה מבקש, אבל מקסימום תשלב תיק עם סקין למחשב הנייד.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
אני וכמה חברים שלי משתמשים בזה.
כבר שנה כמעט ועם עומס משקל רב ללא בעיה
במחיר של מקספדישן תקנה לך איזה 4 - התכונות האחרות מלבד המחיר זהות.
http://www.dealextreme.com/p/high-quali ... rown-49934
כבר שנה כמעט ועם עומס משקל רב ללא בעיה
במחיר של מקספדישן תקנה לך איזה 4 - התכונות האחרות מלבד המחיר זהות.
http://www.dealextreme.com/p/high-quali ... rown-49934
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
עדכון -
ובכן, לא מצאתי מקום לראות מקספדישן בארץ והסוכנת שרון לא עונה לטלפון (יש באשכול מלפני מס' חודשים), ומה שערן הראה נראה מתאים.
אבל - כמה טוב שיש אחים קטנים. אחי משרת ביחידה המקושרת לאמלחי"ה פרטית. האמלחי"ה לא שייכת לצה"ל אלא של אדם פרטי. בחור שיודע לתפור יצירות אומנות. החל מבגדים, מצעים למיטה... ואפודים לשימושים אזרחיים שונים וגם ציוד צבאי. פניתי אילו בבקשה לתפור תיק העונה לדרישות ויבוסס על הדגמים שהועלו כאן בפורום. הוא אמר שזו פעם ראשונה שהוא יבצע את זה, ולכן... הוא לא מבקש שכר. הוא עושה זאת על מנת ללמוד. אחרי כמה ניסיונות, עם חומרים שונים, יצא תיק מעולה. ויתרתי על מקום לבקבוק מים מאחר וזה הרחיב את התיק משמעותית. חומרים חזקים, תפירה איכותית. והכל כחול לבן.
כאמור הבחור ממש התעקש לא לקבל שכר, גם לא על החומרים, לכן בתמורה הוזמן לערב של סיגרים ושתיית וויסקי גלנמורנג'י משובח.
כרגע אני במגעים עם הבחור לפרסם את שמו ומקום עבודתו, אך משום מה הוא לא מעוניין בפרסום.
תמונות בקרוב
ירון
ובכן, לא מצאתי מקום לראות מקספדישן בארץ והסוכנת שרון לא עונה לטלפון (יש באשכול מלפני מס' חודשים), ומה שערן הראה נראה מתאים.
אבל - כמה טוב שיש אחים קטנים. אחי משרת ביחידה המקושרת לאמלחי"ה פרטית. האמלחי"ה לא שייכת לצה"ל אלא של אדם פרטי. בחור שיודע לתפור יצירות אומנות. החל מבגדים, מצעים למיטה... ואפודים לשימושים אזרחיים שונים וגם ציוד צבאי. פניתי אילו בבקשה לתפור תיק העונה לדרישות ויבוסס על הדגמים שהועלו כאן בפורום. הוא אמר שזו פעם ראשונה שהוא יבצע את זה, ולכן... הוא לא מבקש שכר. הוא עושה זאת על מנת ללמוד. אחרי כמה ניסיונות, עם חומרים שונים, יצא תיק מעולה. ויתרתי על מקום לבקבוק מים מאחר וזה הרחיב את התיק משמעותית. חומרים חזקים, תפירה איכותית. והכל כחול לבן.
כאמור הבחור ממש התעקש לא לקבל שכר, גם לא על החומרים, לכן בתמורה הוזמן לערב של סיגרים ושתיית וויסקי גלנמורנג'י משובח.
כרגע אני במגעים עם הבחור לפרסם את שמו ומקום עבודתו, אך משום מה הוא לא מעוניין בפרסום.
תמונות בקרוב
ירון
- סליקאי זהב
תתחדש, מצפים לתמונות ורשמים.
את הנציג של מקספדישן בארץ אני יכול לשלוח לך בפרטי.
כמו כן, הייתי היום אצל 5.11 - יש תיקים חדשים במחירים ריאלים לגמרי (חצי מהמקספדישן) ומבצעים טובים על המכנסיים - לקחתי זוג קצרים..
את הנציג של מקספדישן בארץ אני יכול לשלוח לך בפרטי.
כמו כן, הייתי היום אצל 5.11 - יש תיקים חדשים במחירים ריאלים לגמרי (חצי מהמקספדישן) ומבצעים טובים על המכנסיים - לקחתי זוג קצרים..
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
יבואן "מקספדישן" - מושון , טלפון 050-5388938
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
שלום הראל,
תיק הצד שלי מתחיל להתפרק.
מי ואיפה זה 5.11?
תודה מראש,
חיים זאבי
נייד 054-2266402
מי ואיפה זה 5.11?
תודה מראש,
חיים זאבי
נייד 054-2266402
- תרמתי למען הסליק
haimzeevi כתב:שלום הראל,
מי ואיפה זה 5.11?
תודה מראש,
חיים זאבי
נייד 054-2266402
חיים שלום,
5.11 זה מותג אמריקאי בתחומי הנשק והביטחון - מלבוש, הנעלה, תיקים, סכינים, שעונים ועד נרתיקים.
http://www.511tactical.com/All-Products ... packs.html
מייצג אותם בארץ מ.ר האנטר - בת"א, רמת החייל, ראול ולנברג 14 א' - מאחורי רק בשר - קומת מרתף.
הוא קיבל עכשיו משלוח גדול, אז יש מבצעים על מלאי קיים.
המחירים שלו זהים למחיר בארה"ב, ניתן גם לקנות ברשת - הוא עושה משלוחים
http://www.mrhunter.co.il
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד