הערכת מחיר לרוגר SP-101
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הערכת מחיר לרוגר SP-101
שלום חברים!
אני מחפש הערכת מחיר לאקדח תופי קטן (5 כדורים, 0.357), מסוג רוגר, דגם SP-101.
שבוע טוב.
אני מחפש הערכת מחיר לאקדח תופי קטן (5 כדורים, 0.357), מסוג רוגר, דגם SP-101.
שבוע טוב.
- סליקאי ארד

Re: הערכת מחיר לרוגר SP-101
קונה יש?
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
שלילי, אני לא מוכר. מת על האקדח הזה. מלווה אותי יותר מעשור. אבל אני צריך הערכת מחיר לביטוח.
- סליקאי ארד

ברוך הבא.
אקח מצוין שאין לו שוק בארץ - הייתי חושב שהוא שווה 1,500 ש"ח לצורכי תחת אילוצי השוק בארצנו. סכום זה יספיק לרכישת אקדח תופי איכותי משומש במצב מצוין.
אין יצחק לוי בכלי ירייה - הח"מ נותן השערה בלבד.
אקח מצוין שאין לו שוק בארץ - הייתי חושב שהוא שווה 1,500 ש"ח לצורכי תחת אילוצי השוק בארצנו. סכום זה יספיק לרכישת אקדח תופי איכותי משומש במצב מצוין.
אין יצחק לוי בכלי ירייה - הח"מ נותן השערה בלבד.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ממתי אתה מחלק שערות ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
אני ממליץ לך להצהיר על הסכום שהאקדח עלה כאשר רכשתה אותו .
ככה חבר שלי שגנבו לו את האקדח קיבל את מלוא הסכום של הכלי ללא קשר לערך שוק שלו היום .
ככה חבר שלי שגנבו לו את האקדח קיבל את מלוא הסכום של הכלי ללא קשר לערך שוק שלו היום .
higt-power כתב:אני ממליץ לך להצהיר על הסכום שהאקדח עלה כאשר רכשתה אותו .
בדיוק - וזה לא עניין של המלצה או מחיר שוק. מחיר לביטוח הוא המחיר שיידרש ממך לרכוש אקדח כזה חדש - משהו כמו 3000 ש"ח.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
BROADAXE כתב:higt-power כתב:אני ממליץ לך להצהיר על הסכום שהאקדח עלה כאשר רכשתה אותו .
בדיוק - וזה לא עניין של המלצה או מחיר שוק. מחיר לביטוח הוא המחיר שיידרש ממך לרכוש אקדח כזה חדש - משהו כמו 3000 ש"ח.
לא מדויק. ביטוח אינו אמור לתת לך ערך של פריט חדש.
עקרון הביטוח הוא "השבת המצב לקדמותו". לדוגמה, רכשת טלוויזיה ב-5,000 ש"ח, לאחר שלוש שנים היא שווה 2,500 ש"ח (עפ"י הערכת שמאי), ועל כן השיפוי הוא בערך דהיום, כלומר 2,500 ש"ח.
עיקרון נוסף הוא מניעת התעשרות ממקרה ביטוח, כלומר קבלת סכום כסף גבוה מערך הנזק.
Glockus Contremo
- סליקאי כסף

זה הולך יד ביד
המחיר שידרש לך לרכוש אקדח כזה בדיוק במצב זהה (נגיד מספר נים ל שימוש) הוא מחיק השוק
ולמעשה הערך הנוכחי של הכלי
המחיר שידרש לך לרכוש אקדח כזה בדיוק במצב זהה (נגיד מספר נים ל שימוש) הוא מחיק השוק
ולמעשה הערך הנוכחי של הכלי
Glock 19C
S&W MP Shield
S&W MP Shield
לפני כשנתיים חידשנו ביטוח דירה. הוזמן סוקר/שמאי מטעם חברת הביטוח, הלה העריך בשמאות את החפצים בדירה ולגבי הנשק , פנה לחברת sig sawer בפניה רשמית שכללה את מס' הנשק וקבל מהם את המחיר המשוערך.
זהו. חבל על המאמץ. תזמין סוקר של חברת הביטוח, סוכן הביטוח שלך אמור לדאוג לזה, לך ללא עלות [הרי שילמת על הביטוח] ולחברת הביטוח זה משתלם למנוע תביעות עתק אם ח"ו תגיש תביעה. אני חייב לציין שהשמאי מעריך הרבה יותר ממה שנדמה לך שהדברים שווים, כך שמאוד משתלם.
שנה טובה
זהו. חבל על המאמץ. תזמין סוקר של חברת הביטוח, סוכן הביטוח שלך אמור לדאוג לזה, לך ללא עלות [הרי שילמת על הביטוח] ולחברת הביטוח זה משתלם למנוע תביעות עתק אם ח"ו תגיש תביעה. אני חייב לציין שהשמאי מעריך הרבה יותר ממה שנדמה לך שהדברים שווים, כך שמאוד משתלם.
שנה טובה
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד