יש איזה חנות מומלצת לגלוקים שמעניקה הנחות ל"חבר"?

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

יש איזה חנות מומלצת לגלוקים שמעניקה הנחות ל"חבר"?

על ידי Koby_S » 20 אוקטובר 2011, 22:58

שלום,
אני די נעול על רכישת אקדח חדש ממאיר רוט, אבל רציתי לדעת האם יש איזה בעל עסק שאתם ממליצים עליו שמעניק הנחות לעמיתי "חבר"?

סתם לידע כללי..
עם כל ההמלצות פה למאיר רוט, הספק שאני אבחר במישהו אחר כבר קטן, אבל לדעת אולי יש עוד מישהו ששווה לבדוק אצלו..

תודה לעוזרים
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: יש איזה חנות מומלצת לגלוקים שמעניקה הנחות ל"חבר"?

על ידי itamar » 21 אוקטובר 2011, 08:25

תפנה לשרקן (אמיר שושני) ממטווח קצרין.
החבילה שלו כוללת 5 שנים אחריות + כל מני הטבות אחרות.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Koby_S » 21 אוקטובר 2011, 09:30

רחוק לי קצרין,
יש משהו באזור המרכז?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי רועי 357 » 21 אוקטובר 2011, 21:34

אני יודע שגם להב ומאיר רוט נותנים הנחות לחבר...
אבל המחיר ההתחלתי זה מה שמשנה בסוף...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי doron-30 » 22 אוקטובר 2011, 08:04

היי

דבר עם דידי ממטווח העיר בנתניה 09-8611122

ביי דורון
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ליאור45 » 22 אוקטובר 2011, 08:48

קשה לבחור גם מחיר נמוך וגם אספקה בזמן סביר ללא יותר מדי תיזוזים. ב-yad2 קיים שפע של אקדחי גלוק שבעליהם משתוקקים להיפרד מהם תמורת מחירים נמוכים משמעותית מהמחיר של סוחר, אבל אז יש צורך לבצע "בדיקת נאותות" על הכלי ועל בעליו.

את מרבית האקדחים החדשים שלי קניתי ממאיר רוט וממטווח העיר ולכן אני יכול רק לשבח את החנויות הללו על היחס ועל המענה המהיר.

הערה: על אף שקיימים אקדחים מעולים שמשיגים את הגלוק ב"דיוק מעשי" והנדסת אנוש, אני בוחר לשאת גלוק ביומיום מסיבות של אמינות, לוגיסטיקה ודרישות מכוחות הביטחון.

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 23 אוקטובר 2011, 14:25

א) מאיר רוט בראשל"צ - בחירה מעולה. קניתי שם את הדיוטי שלי ואני מרוצה עד הגג, גם מהשירות וגם מהמחיר.

ב) אמיר שושני בנשק הגליל - המיקום שלו לא אידאלי, אבל הוא מספק מענה שלם לעניין. פנה אליו, בדוק מה יש לו להציע. רוב הסיכויים שהמיקום הגאוגרפי של המטווחים שלו לא ישנה לך הרבה עם הפתרונות שיש לו לעניין, ובסוף עם הצעת המחיר שתקבל, זה ישתלם. שוב - אולי לא תקנה דווקא ממנו, אבל לפחות תבדוק מולו.

ג) מטווחי העיר בנתניה, של דידי. דידי על הכיפאק, המדריכים שלו מעולים, הכל פשוט זורם שם במרתף של דידי :-) רק המלצה קטנה - אל תגיע לשם בשעת לחץ. אתה תהנה ותתרשם הרבה יותר אם תגיע בשעות שבהן המקום לא מפוצץ. תתקשר לברר מתי נוח להגיע.

ד) להב בתל אביב - באופן אישי, חוויתי שם חוויה די שלילית. זה לא מעיד על הכלל אבל בשלב זה אני נמנע מלהמליץ עליהם.

ה) הגברים של רתע בבאר שבע. לא ביקרתי שם אישית אבל כל מי שאני מכיר שהיה במקום - משבח ומהלל.

ו) ספורט מיכלין בחיפה. אני מבקר שם בכל פעם שאני בדיונים בחיפה. לאחרונה היתה להם איזו "מכירת חיסול", למיטב זכרוני גם על גלוקים. שווה בדיקה, גם ההגעה אליהם נוחה מאוד (מרחק 3 דקות מהרכבת, ואם באים ברכב - לא חסרה חניה).

המלצה קטנה - אל תחפש את "הנחת חבר" או "הנחת חבר בסליק" כשאתה רוכש אקדח. זה לא כמו רכישת אוטו חדש או חופשה בחו"ל. המחירים מאוד גמישים גם ככה, בלי שאתה תקבע את הסוחר מראש על כך שהוא מוריד 5%-10% מהמחיר שרשום על האקדח, "בגלל שאתה קונה עם כרטיס חבר". מה שכן ניתן לוודא טלפונית, אפילו מבלי להזדהות, זה האם ברכישה בחנות תתבטא הנחה במעמד החיוב. בד"כ מדובר על הנחות בגובה שלא עובר את ה-5%.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי spy » 23 אוקטובר 2011, 20:14

הדבר הכי חשוב, האם התנסית במספר סוגים של אקדחים לפני שהחלטת על גלוק? שלא תבין אותי לא נכון, גלוק זה אקדח טוב, אבל מחירו בארץ פשוט שערורייתי. ממליץ בחום לחשוב על אקדחים נוספים, להם קיים נציג/יבואן בארץ - בול, יריחו, טאורוס, CZ. בחר את החנות בהתאם לסוג שתבחר.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי יאיר אדרי » 25 אוקטובר 2011, 20:45

גם אני מציע לך לא לרכוש גלוק . עקב נושא העדר.. וכול המוכרים בטוחים שהם יחידים גש לאחת מהחנויות , רוט,שושני,מיכלין אלא שאני ממליץ בחום וחפש כלי שיתאים לך ולא למצב השוק.

בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי goral » 26 אוקטובר 2011, 11:05

אני מתנצל מראש על הבוטות, אבל זאת תגובה ממש ממש לא מחוברת להיגיון כלשהו

אתה לקחת איזשהו ערך נכון והקצת אותו לרמה שהוא כבר שגוי,
לרכוש גלוק רק בגלל שלשכן\חבר\שב"כ יש זה טיפשי לחלוטין - תרכוש גלוק בגלל שהוא עונה על הצרכים שלך,

לא לרכוש גלוק למרות שהוא עונה על הצרכים שלך רק בגלל שלשב"כ או לשכן יש, זה טימטום מוחלט - מה אתה מעניש את עצמך ולא רוכש אקדח שתפור פיקס לצרכים שלך רק בגלל שלאחרים גם יש אותו ?

ואם תתעקש אני יכול להוכיח לך שיש אנשים שאם מחברים את כל הקרטריונים שהם מחפשים באקדח - הגלוק יושב להם פיקס, על אף שהם ניגשו לחנויות בראש ברור של "אני לא קונה גלוק"
אני אחד מהם אגב.
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 26 אוקטובר 2011, 12:34

[[שיש אנשים שאם מחברים את כל הקרטריונים שהם מחפשים באקדח - הגלוק יושב להם פיקס, ]]
היום מנתח אורטופד מומחה, יכל להתאים יד אדם,לאחיזה טובה,גם בגלוק,, %%$0066
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי goral » 26 אוקטובר 2011, 16:39

פה טעותך,
א.זה שהגלוק לא נוח ביד שלך יתכן שביד אחרת הוא נוח
ב.לפעמים נוחות ביד היא לא הפאקטור העיקרי באחיזת אקדח,

לדוגמא :
אני נושא את נישקי באופן מוסלק קבוע עם צאתי מהבית,
1.היות ואני הולך עם חולצות מכופתרות לרוב, שלא יותר מידי "חופשיות" חשוב לי מאוד שהנשק לא יקרע לי שום חולצה, לכן כל הנשקים עם פטיש או "זנב בונה" ירדו (מבחינתי) מהפרק

2.היות ואני סוחב (כן, סוחב - לא "נושא" כי מה לעשות ל-99 אחוז מהאוכלוסיה מדובר במשקולת שלא תעשה בה שום שימוש לעולם) יום יום, חשוב לי משקל נמוך

3.חשוב לי מאוד שלא יהיה צורך בהרבה או בכלל שמן, כי זה מלכלך את הבגדים ואין לי עיניין בבגדים מחוייטים משומנים

4.חשוב לי מאוד שלמעט ניקוי קליל פעם בחודש וניקוי סביר אחרי ירי, הנשק לא ידרוש תחזוקה אינטנסיבית, לא מתכוון לעשות "שימון שמירה" בבית, את זה אני משאיר ל-30 יום מילואים כמעט כל שנה.

5.אני חובב קסטומיזציה וגאג'טים, בכל תחום אליו אני פונה
וגם התחום הזה לא חף מכך, היה חשוב לי אקדח שאפשר למצוא לו שלל אביזרים, חלקים, שיפורים במחיר שפוי וזמינות גבוה מאוד.

אז נכון עם ה-17 יריתי מעט טוב יותר מה-19
ועם הדיוטי יריטי מעט טוב יותר מה-19
ועם היריחו הפולימרי יריתי ממש טוב, אבל הם נכשלים בשאר הקרטריונים, שלי אישית חשובים מאוד ואף יותר, עדיין אני בטוח שעם אימון מספיק של שליפה > דריכה > כוונות > ירי

לא סוג האקדח (כל עוד מדובר במשהו סביר בקוטר סביר) יקבע אם אחיה או לא,
רוב מקרי ההגנה עצמית קורים במרחקים קצרים בזמן קצר,

מי שישאר בחיים זה מי שיצליח לשחרר כדור מספיק מהיר באיכות סבירה ומעלה
ואת זה גלוק יכול לעשות בקלי קלות
Glock 19C
S&W MP Shield
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד