מי יודע שיש לך נשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מי יודע שיש לך נשק?
כמו שאנחנו לרוב אינם נחשפים בפורום (עד לרמה של ידיעת שם מלא וכתובת), לדעתי מרבית נושאי הנשק לא מעונינים שאנשים יידעו שיש להם - או שמא אני טועה.
אז מי יודע אצלכם שיש לכם נשק? בן/בת זוג בלבד? ילדים? שכנים? חברים קרובים?
כי לדעתי נשיאה נשק זה דבר פרטי כמו לבישת תחתונים, והידיעה אודות נשיאה אמורה להיות פריבילגיה השמורה לאנשים העוסקים באבטחה.
אז מי יודע אצלכם שיש לכם נשק? בן/בת זוג בלבד? ילדים? שכנים? חברים קרובים?
כי לדעתי נשיאה נשק זה דבר פרטי כמו לבישת תחתונים, והידיעה אודות נשיאה אמורה להיות פריבילגיה השמורה לאנשים העוסקים באבטחה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
בהקשר הזה יש לי סיפור קטן ומשעשע... בעקבות הפורום עברתי לנשיאה מוסלקת של הנשק כל הזמן. הגעתי לעבודה חדשה לפני כחודש ואף אחד שם לא ידע שיש לי נשק. בתחילת השבוע נגשתי אל חברה שהגיעה יחד איתי לספר לה משהו קצת מבאס שהתרחש. היא ישבה מול המחשב ואני עמדתי לידה. היא שלחה יד לחבק אותי, חיבוק של "לא-נורא-דרור-זה-קורה-לכולם", לפני שאני מספיק להגיד ג'ק רובינזון קרוזו חי על אי בודד הרבה שנים, היד שלה מגיעה לחלק בחגורה שיש בו בליטה לא טבעית. היא תוקעת בי מבט מאיים. "דרור, אתה חמוש?". וכך התגלתה בעבודה כי אני נושא נשק. יצויין כי אני ממשיך להסתובב איתו מוסלק.
לגבי אנשים שיודעים כי אני חמוש: הורים, חברים קרובים, וכשהיתה חברה אז גם לה זה נודע...
לגבי אנשים שיודעים כי אני חמוש: הורים, חברים קרובים, וכשהיתה חברה אז גם לה זה נודע...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
"..והצנע לכת.." בהחלט תופס גם בעניין זה.
אין צורך להרחיב על היתרונות של נשק מוסלק החל מהמנעות מסקרנים למינהם וכלה בשימוש באלמנט ההפתעה שעומד לרשות כל אחד ואחד מאיתנו בעת הצורך.
החורף והלבוש החורפי הנלווה הוא יתרון במידה מסויימת.
לדעתי האישית, זה פשוט מגוחך עד פתטי לראות לובשי אזרחי המשתדלים עד כדי כאב להבליט לא רק את מה שיש ( או אין ) להם מקדימה אלא גם מאחורה.
חשוב לציין כי לובשי מדים לא כלולוים בקטגוריה הנ"ל.
[/code]
אין צורך להרחיב על היתרונות של נשק מוסלק החל מהמנעות מסקרנים למינהם וכלה בשימוש באלמנט ההפתעה שעומד לרשות כל אחד ואחד מאיתנו בעת הצורך.
החורף והלבוש החורפי הנלווה הוא יתרון במידה מסויימת.
לדעתי האישית, זה פשוט מגוחך עד פתטי לראות לובשי אזרחי המשתדלים עד כדי כאב להבליט לא רק את מה שיש ( או אין ) להם מקדימה אלא גם מאחורה.
חשוב לציין כי לובשי מדים לא כלולוים בקטגוריה הנ"ל.
[/code]
החיים אינם נמדדים בכמות הנשימות שלקחת אלא בכמות הרגעים שבהם נעתקה נשמתך
seanisr
היקר הנושא היה מי יודע לא מי מראה/ משוויץ...
אני הולך עם נשק בנרתיק קרסול כך שאף אחד לא "רואה" אותו. אין זה סותר את העובדה שמשפחתי /חברים/ עבודה יודעים שאני נושא נשק.
העובדה שהוא מוסלק- היא למניעת אי נוחות שיש אנשים שחשים כשאתה נושא נשק וכל שאר הדברים שהוזכרו.
היקר הנושא היה מי יודע לא מי מראה/ משוויץ...
אני הולך עם נשק בנרתיק קרסול כך שאף אחד לא "רואה" אותו. אין זה סותר את העובדה שמשפחתי /חברים/ עבודה יודעים שאני נושא נשק.
העובדה שהוא מוסלק- היא למניעת אי נוחות שיש אנשים שחשים כשאתה נושא נשק וכל שאר הדברים שהוזכרו.
מחד - אני לא מסתיר או מחביא את עובדת היותי נושא נשק. כאשר עולה השאלה או כאשר מדברים איתי על הנושא, איני מסתיר זאת.
מאידך - הנשיאה עצמה נעשית בצורה מוסלקת כך שמי שלא יודע על כך ממני - גם לא ידע.
באשר להודעה של שרקן:
מיי ווסט אמרה זאת לצ'רלס אוזגוד בסרט She done him wring ונכנסה לפנתיאון הציטוטים המפורסמים מסרטים.
מחד - אני לא מסתיר או מחביא את עובדת היותי נושא נשק. כאשר עולה השאלה או כאשר מדברים איתי על הנושא, איני מסתיר זאת.
מאידך - הנשיאה עצמה נעשית בצורה מוסלקת כך שמי שלא יודע על כך ממני - גם לא ידע.
באשר להודעה של שרקן:
מיי ווסט אמרה זאת לצ'רלס אוזגוד בסרט She done him wring ונכנסה לפנתיאון הציטוטים המפורסמים מסרטים.
- סליקאי ארד
ברוח הבדיחות, ועל אותו משקל. בחורה וכומר יושבים אחד מול השני ברכבת. לפתע הרכבת בולמת בלימת חירום, מישהו מנסה להתאבד על המסילה. האישה, מותר לציין כי היא נאה, בלונדידנית, מלאה ונוטפת סקס, נזרקת על הכומר. היא חשה בבליטה מתחת לגלימתו, נועצת בו מבט, ואומרת:"ההממממם...". הוכר עונה: "אל תתרגשי עלמתי, אלו בסך הכל מפתחות הכנסיה"
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
נשיאה מוסלקת
גם אני דוגל בעקרון "לא נראה ולא נשמע"...
רק שבשביל העבודה אני צריך להתלבש יפה, ואין עליי בדיוק את המקומות להצניע בהם את האקדח. מה היתם ממליצים? כי המצב נכון להיום הוא כדלקמן: או שאני משאיר את הכלי בבית (ואז מה התועלת שהוצאתי את מיטב הג'ובות, ונכנסתי למינוס בעומק של ... עמוק
); או שאני נראה כמי שמנסה לעשות רושם כמין רמבו-עו"ד כזה. אז מה אני אעשה?

רק שבשביל העבודה אני צריך להתלבש יפה, ואין עליי בדיוק את המקומות להצניע בהם את האקדח. מה היתם ממליצים? כי המצב נכון להיום הוא כדלקמן: או שאני משאיר את הכלי בבית (ואז מה התועלת שהוצאתי את מיטב הג'ובות, ונכנסתי למינוס בעומק של ... עמוק

אני מאמין שעם הז'קט של החליפה לא יראו שאתה נושא נשק בנרתיק פנימי.
ללא הז'קט, אפשר להוציא קצת את החולצה ולכסות, אבל זה נראה קצת מצ'וקמק.
על כל פנים, זה מה שאני עושה
לא משתמע מזה שאני עורך דין, נכון?
לא, כי אני לא!
ללא הז'קט, אפשר להוציא קצת את החולצה ולכסות, אבל זה נראה קצת מצ'וקמק.
על כל פנים, זה מה שאני עושה

לא משתמע מזה שאני עורך דין, נכון?
לא, כי אני לא!
"אם תמיד תעשה את מה שתמיד עשית, תגיע תמיד רק לאן שהגעת" (פ. אלמוני)
- סליקאי זהב
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד