עידכון אוטומטי - AUTO REFRESH
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עידכון אוטומטי - AUTO REFRESH
האם ניתן להגדיר את מערכת הפורומים כך שכאשר מעודכנות הודעות המערכת מבצעת עידכון אוטו ומעלה מסך חדש עם ההודעות החדשות? ממש כמו שקורה באתרי חדשות וכו?
אני לא בטוח שרעיון כזה הוא יותר טוב מהמצב הנוחכי.
אני מניח שרוב החברים משתמשים כמוני באופציה של " הצג הודעות מאז ביקורך האחרון", רענון אוטומטי יגרום לכך שאם היו לך נניח 20 אשכולות לקרא והספקת לקרא רק 5 ואז היה רענון, אז כל מה שלא הספקת לקרא יעלם ותאלץ להתחיל לחפש את כל מה שלא קראת דרך הפורומים עצמם.
וזה מתסכל נורא !!!
אני לא חושב שקשה ללחוץ מדי פעם על REFRESH , למרות שאחרי שאני מסיים לקרא הכל אני בד"כ לוחץ REFRESH כל שתי שניות בתקווה שיהיה משהו חדש לקרא...
אני מניח שרוב החברים משתמשים כמוני באופציה של " הצג הודעות מאז ביקורך האחרון", רענון אוטומטי יגרום לכך שאם היו לך נניח 20 אשכולות לקרא והספקת לקרא רק 5 ואז היה רענון, אז כל מה שלא הספקת לקרא יעלם ותאלץ להתחיל לחפש את כל מה שלא קראת דרך הפורומים עצמם.
וזה מתסכל נורא !!!

אני לא חושב שקשה ללחוץ מדי פעם על REFRESH , למרות שאחרי שאני מסיים לקרא הכל אני בד"כ לוחץ REFRESH כל שתי שניות בתקווה שיהיה משהו חדש לקרא...

תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
refresh
ברק ידידי
מתגעגע לחומר חדש?
לוחץ על refreshושום דבר לא קורה?
תכתוב "גלוק אחלה , קארין מחלה" ולא תוכל לעמוד בקצב
מתגעגע לחומר חדש?
לוחץ על refreshושום דבר לא קורה?
תכתוב "גלוק אחלה , קארין מחלה" ולא תוכל לעמוד בקצב
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
refresh
אבי
כתבתי קרין ולא משהו מפלדה מחושלת כדי שהמחשב של ברק לא יקרוס (גם ברק הצטרף למועדון הפלסטיקאים ביחד עם אמנון)
ששששש ! אני מקוה שהמתנדב כבר הלך לישון ולא יבחין בגירוי.
כתבתי קרין ולא משהו מפלדה מחושלת כדי שהמחשב של ברק לא יקרוס (גם ברק הצטרף למועדון הפלסטיקאים ביחד עם אמנון)
ששששש ! אני מקוה שהמתנדב כבר הלך לישון ולא יבחין בגירוי.
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים