מי יודע שיש לך נשק?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בגיל 12 מי שלובשת חזיה מתבישת ו"מסליקה" אותה
בגיל 16 מי שלא לובשת חזיה דואגת שיבחינו בזה
בגיל 30 היא כבר הולכת עם כדי להרגיש בלי
בגיל 50 אוי ואבוי אם הי תלך בלי ,,תיגרם פניקה כללית
זה בערך סיפור האקדח
ההתחלה מוכנים לתלות אותו על השרשר שכולם יראו
ובסוף קוראים לו "קילע" ומשאירים בכספת,,,

בגיל 16 מי שלא לובשת חזיה דואגת שיבחינו בזה
בגיל 30 היא כבר הולכת עם כדי להרגיש בלי
בגיל 50 אוי ואבוי אם הי תלך בלי ,,תיגרם פניקה כללית
זה בערך סיפור האקדח
ההתחלה מוכנים לתלות אותו על השרשר שכולם יראו
ובסוף קוראים לו "קילע" ומשאירים בכספת,,,

פחות -לרוב זה יותר,,
אני אשתו של werewolf
ואני בעיקרון חושבת שנשיאת נשק זה דבר גברי לחלוטין ולי אישית אין שום רשות להעביר ביקורת זו או אחרת, בדיוק כמו שלבעלי היקר אין זכות דיבור על המייק אפ האחרון שקניתי...
סתם...
:lo
בעיקרון דעתי היא כדלקמן: בארצנו הקטנה רווית הטוסטרון יש יותר מדי אלימות. אין צורך, כפי ראייתי הצרה לגבות את זה בקניית אקדחים שונים. ושנית, אולי שבעלי היקר יקדיש את זמנו לקניית עציצים ופרחים לי!!!
נ.ב - בנוסף, לדעתי הוא מבלה באתר הזה יותר מדי זמן
ואני בעיקרון חושבת שנשיאת נשק זה דבר גברי לחלוטין ולי אישית אין שום רשות להעביר ביקורת זו או אחרת, בדיוק כמו שלבעלי היקר אין זכות דיבור על המייק אפ האחרון שקניתי...
סתם...

בעיקרון דעתי היא כדלקמן: בארצנו הקטנה רווית הטוסטרון יש יותר מדי אלימות. אין צורך, כפי ראייתי הצרה לגבות את זה בקניית אקדחים שונים. ושנית, אולי שבעלי היקר יקדיש את זמנו לקניית עציצים ופרחים לי!!!
נ.ב - בנוסף, לדעתי הוא מבלה באתר הזה יותר מדי זמן

בעיקרון אני לא מציג אותו לראווה אבל גם לא משתגע על מנת להסליק אותו
נרתיק חיצוני של פובוס חולצה בחוץ מעליו
האמת שלעיתים החולצה עולה קצת ואז קצה הקנה מבצבץ ... שיבצבץ ... כמו שאמרתי אני לא יצא מדעתי להסליקו
והאמת ? כמעט אף אחד לא רואה אותו, אחרי שנתיים רק שלושה ארבעה אנשים שאלו אותי "מה זה שם יש לך נשק"
וכמובן שהתשובה הקבועה "לא זה אקדח פיקות/אקדח מים שלקחתי לאחי הקטן, מי יתן לי נשק ?!"
לרוב זה מסתיים בזה לשביעות רצון כולם...
לגבי פורום "נשות הסליק", אני עדיין לא נשוי ומתוך ראיה לעתיד אני מרשה לעצמי לשאול : אתם נורמלים ?!
ונסיים בחידוד לשון (שנזכרתי בה עקב השימוש במילה מבצבץ בהודעתי) :
שמעתי לפני יומיים בגל"צ שמקימים סניף של בג"צ שיעסוק בתביעות קטנות יותר וקלילות יותר ויקרא בישראל : בגבג"צ
למי שלא הבין, לא נורא.
נרתיק חיצוני של פובוס חולצה בחוץ מעליו
האמת שלעיתים החולצה עולה קצת ואז קצה הקנה מבצבץ ... שיבצבץ ... כמו שאמרתי אני לא יצא מדעתי להסליקו
והאמת ? כמעט אף אחד לא רואה אותו, אחרי שנתיים רק שלושה ארבעה אנשים שאלו אותי "מה זה שם יש לך נשק"
וכמובן שהתשובה הקבועה "לא זה אקדח פיקות/אקדח מים שלקחתי לאחי הקטן, מי יתן לי נשק ?!"
לרוב זה מסתיים בזה לשביעות רצון כולם...
לגבי פורום "נשות הסליק", אני עדיין לא נשוי ומתוך ראיה לעתיד אני מרשה לעצמי לשאול : אתם נורמלים ?!
ונסיים בחידוד לשון (שנזכרתי בה עקב השימוש במילה מבצבץ בהודעתי) :
שמעתי לפני יומיים בגל"צ שמקימים סניף של בג"צ שיעסוק בתביעות קטנות יותר וקלילות יותר ויקרא בישראל : בגבג"צ
למי שלא הבין, לא נורא.
*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
אני הולך עם אקדח גלוי בנרתיק חיצוני משני סיבות:
1: כי זה מה שקיבלתי בעבודה
2: למה אני צריך להתבייש שיש לי נשק???
בהתחלה היו הרבה שאלות באוניברסיטה (שאני לומד בה) "למה אתה הולך עם זה...למה אתה צריך את זה ..."וכו'....אחרי שבוע-שבועיים כולם התרגלו לזה שאני חמוש.
אגב...אם יש למישהו נרתיק פנימי ל-CZ לתרום אני אשמח....

בהתחלה היו הרבה שאלות באוניברסיטה (שאני לומד בה) "למה אתה הולך עם זה...למה אתה צריך את זה ..."וכו'....אחרי שבוע-שבועיים כולם התרגלו לזה שאני חמוש.
אגב...אם יש למישהו נרתיק פנימי ל-CZ לתרום אני אשמח....
Boltik כתב:אני הולך עם אקדח גלוי בנרתיק חיצוני משני סיבות:
העניין כאן הוא לא הבושה אם כי גורם ההפתעה.
סביר להניח שמפגע (עבריין או מחבל) ינסה לנטרל אותך ראשון, הוא צופה בך, רואה את הנשק שלך ואתה תופתע ראשון מההתקפה.
אם הנשק מוסלק גורם ההפתעה בידיך, המפגע נכנס לזירה מתוך הנחה מסוימת וברגע המתאים לך אתה משבש לו את התוכנית שנחשף הנשק.
אתה הופך ממותקף לתוקף ובעמדת כוח, כאשר ההתקפה מכוונת אליך בגלל הנשק הגלוי שלך נותר לך רק להתגונן...
ידידי !
לא מסרת את כל הפרטים בתחילה.
גם אני שאני במשמרת בד"כ לא נוהג להסליק את הנשק
כלומר בהנחה שאני במחסום או לובש חולצה משטרתית, אפודה זוהרת או אפילו כובע אין טעם להסליק.
ההערה שלי היתה לגבי הליכה על אזרחי ואני חושב לעניות דעתי שבכך עסק האשכול.
וודאי שאנשים בתפקיד מאבטחים/שומרים/שוטרים/יח' לאבטחת אישים וכו' הולכים לעיתים קרובות עם נשק שאינו מוסלק זאת כיוון שעצם תפקידם חושף את העובדה שהם נושאים נשק לכן מחד ההסלקה לא תורמת דבר ומאידך תעקב את מהירות התגובה.
לא מסרת את כל הפרטים בתחילה.
גם אני שאני במשמרת בד"כ לא נוהג להסליק את הנשק
כלומר בהנחה שאני במחסום או לובש חולצה משטרתית, אפודה זוהרת או אפילו כובע אין טעם להסליק.
ההערה שלי היתה לגבי הליכה על אזרחי ואני חושב לעניות דעתי שבכך עסק האשכול.
וודאי שאנשים בתפקיד מאבטחים/שומרים/שוטרים/יח' לאבטחת אישים וכו' הולכים לעיתים קרובות עם נשק שאינו מוסלק זאת כיוון שעצם תפקידם חושף את העובדה שהם נושאים נשק לכן מחד ההסלקה לא תורמת דבר ומאידך תעקב את מהירות התגובה.
trail_g19 כותב:
"כל מי שמכיר אותי יודע שאני מתנדב משא"ז עם נשק, קרבין, צ'קלקה ולבוש תואם (לא מדים, אבל חולצת משטרה של חבלנים). גם ברחוב בשכונה... קצת קשה להסתיר את זה - חבל אבל זה מה יש"
בשביל מה אתה צריך צ'קאלקה? הרי אתה לא חייב לרכוש אחת כזאת, ולמיטב ידיעתי אפילו אסור לשאת אחת כאשר אתה לא בתפקיד. מצד שני... אולי אתה כן רוצה שכולם ידעו שאתה מתנדב במשא"ז
"כל מי שמכיר אותי יודע שאני מתנדב משא"ז עם נשק, קרבין, צ'קלקה ולבוש תואם (לא מדים, אבל חולצת משטרה של חבלנים). גם ברחוב בשכונה... קצת קשה להסתיר את זה - חבל אבל זה מה יש"
בשביל מה אתה צריך צ'קאלקה? הרי אתה לא חייב לרכוש אחת כזאת, ולמיטב ידיעתי אפילו אסור לשאת אחת כאשר אתה לא בתפקיד. מצד שני... אולי אתה כן רוצה שכולם ידעו שאתה מתנדב במשא"ז

אמנם אני לא סנגורו של trail אבל בשתי מילים : כיתת כוננות.
ואני מכיר מספיק שקנו הרבה יותר מרצונם, מכספם ועל חשבון זמנם
ושאצלם ההתנדבות לא נגמרת בכמה שעות השבועיות.
יש כאלה שמוכנים תוך חצי שעה להתייצב בתחנה לחיפוש נעדרים, ח"ו פיגוע או כל סיבה אחרת שוב ללא משכורת, לא תמורה וללא תשלום.
לגבי החוקיות, גם אתה יכול למלא את החלון ברכב שלך בצ'קאלקות בכל הצבעים, הפעלת אחת מהן ? רק אז עברת עבירה.
האישור להפעלה ניתן כאשר אתה בתפקיד וציוד כוננות מקומו ברכב - בכוננות.
ואני מכיר מספיק שקנו הרבה יותר מרצונם, מכספם ועל חשבון זמנם
ושאצלם ההתנדבות לא נגמרת בכמה שעות השבועיות.
יש כאלה שמוכנים תוך חצי שעה להתייצב בתחנה לחיפוש נעדרים, ח"ו פיגוע או כל סיבה אחרת שוב ללא משכורת, לא תמורה וללא תשלום.
לגבי החוקיות, גם אתה יכול למלא את החלון ברכב שלך בצ'קאלקות בכל הצבעים, הפעלת אחת מהן ? רק אז עברת עבירה.
האישור להפעלה ניתן כאשר אתה בתפקיד וציוד כוננות מקומו ברכב - בכוננות.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד