רשת אלחוטית

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

רשת אלחוטית

על ידי baraks78 » 24 ספטמבר 2003, 17:13

האם למישהו מהחברים יש איזה ניסיון עם המוצרים של חברת D-LINK ?

אני מתכוון בעיקר לנתב (ROUTER) אלחוטי מדגם +DI-614B וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד מדגם: +DWL-650

אם יש למישהו ניסיון עם הרכיבים הללו מבחינת אמינות, קלות התקנה, טוות קליטה יעיל וכו' אני אודה מאוד אם הוא יוכל לפרט.

כמו כן אם יש למישהו המלצות למוצרים דומים אחרים.

ועוד שאלה קטנה, האם כדאי כבר להשקיע בתקן 802.11G או שתקן 802.11B מספיק למשתמש הביתי/סטודנט ?

נ.ב. המפרט הטכני של הרכיבים הנ"ל:
• נתב (Router) אלחוטי בטכנולוגית 802.11b+ בתדר 2.4:GHz מאפשר חיבור מספר מחשבים לרשת אלחוטית • כולל ארבע יציאות ו-Firewall • נתב אלחוטי מסדרת AirPulsהמאפשרת תקשורת אלחוטית מהירה בטכנולוגיית Enhanced 802.11b+ בקצבים של עד 44Mbps • קצבי העברה גבוהים עד פי 2 מרשתות 802.11b רגילות בתקשורת עם נתבים וכרטיסי רשת מסדרת D-Link AirPuls • חיבור למודמים מהירים (כבלים ו ADSL) המאפשרת שיתוף קו אינטרנט אחד עם מספר רב של מחשבים • מאפשר חיבור של עד 4 מחשבים לנתב במהירות 10/100Mbps ע"י כבל רשת תקני • כרטיס רשת למחשבים נישאים: כרטיס רשת אלחוטי בממשק Card Bus Type II למחשבים ניידים המאפשר תקשורת אלחוטית מהירה בטכנולוגית 802.11b+ בקצבים של עד 44Mbps • תמיכה בטכנולוגית Wi-Fi ו-IEEE 802.11b • קצבי העברה גבוהים בעד פי 2 מרשתות 802.11b רגילות בתקשורת עם נתבים וכרטיסי רשת מסדרת D-Link AirPuls • תמיכה בטכנולוגיית Wi-Fi ו-802.11b IEEE
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 24 ספטמבר 2003, 19:41

כפי שכבר ציינתי בעבר, יש לי רשת שכזאת (אתה מוזמן לבוא לבדוק, הקפה עלי, חבר שלי) מאותם הרכיבים שציינת בדיוק.

מהירה ביותר, אמינה ביותר (מעולם לא נפלה), נוחה ואינה מחייבת התקנת כרטיס גם במחשב/ים הנייח/ים מכיוון שלראוטר יש גם חיבוריים קווים רגילים (4 במספר).

החשוב מכל, לא לדלג על שלבים בהתקנה ולעשות הכל לפי הספר... ממש מאפס.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי איתן_ק » 24 ספטמבר 2003, 20:39

מלבט כמוך באותה בעיה/פתרון.
נראה לי שהמחירים דאי גבוהים היום (סדר גודל של 1000 ש"ח) לנתב + כרטיס רשת אלחוטים
מאחר ויש היום התעוררות דאי גדולה בשוק, המחירים ירדו בחודש חודשים הבאים

בכל מיקרה מצאתי פתרון של חב' דינמוד.
המוצרים שלה בסך הכל אמינים והרבה יותר זולים (הם מוכרים מוצרי OEM)
עלות של מחירים של מוצרי דינמוד הם 80$ לנתב, 36$ לכרטיס רשת למחשב נייד
בכל מקרה בתוספת מע"מ מדובר בכ- 630 ש"ח.

פרטים נוספים ב www.dynamode.co.il
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי donduck » 24 ספטמבר 2003, 21:33

באתר EBAY נמכרים נתבים אלחוטיים חדשים של D-LINK ב.....60$
כרטיסי רשת עולים שם 15 - 20$
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי baraks78 » 24 ספטמבר 2003, 21:41

אפשר גם למצוא את הרכיבים הנ"ל ( של D-LINK ) שניהם ביחד בפחות מ- 100$, השאלה היא האם יש מכס או מיסים עליהם במידה ואני מזמין אותם הארה"ב ע"י MUSTOP או EZBUYUS .

בארץ הכי זול שמצאתי אותם זה 799 ש"ח + 99 ש"ח משלוח כלומר 898 ש"ח סה"כ ב-24 תשלומים שווים ללא ריבית.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי baraks78 » 25 ספטמבר 2003, 16:09

כרגע הכיוון שלי הוא נתב+ D-LINK DI-614 בתקן B (קיבל ביקורות טובות ב-CNET ) וכרטיס אלחוטי D-LINK DWL G65 בתקן G.
אמנם אין לי צורך כרגע בתקן G ( המהירות של B היא הרבה יותר מהמהירות של האינטרנט שלי) אבל אני מעדיף לקנות אותו (ההבדל במחיר הוא זעום) על מנת שלא תהיה לי בעיה במידה ואני ארצה להתחבר בעתיד לרשת בתקן G (לאו דווקא אצלי אלא יותר במידה והרשת הציבורית באוניברסיטה תעבור לתקן G ).

אני מעדיף לקנות את שני הרכיבים של אותה חברה ע"מ למנוע בעיות תאימות.

כמו כן נראה לי בסוף שאני אבצע את הקניה ברשת מאתר בארה"ב דרך MUSTOP אז במידה ויש למישהו נסיון בקניה דומה מאתר בארה"ב הוא מוזמן להמליץ.

תודה מראש וכמובן שנה טובה לכולם.
ברק.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי דוד69 » 25 ספטמבר 2003, 16:23

בתור מי שמשתמש בבית ומתחזק בחברה כ- 60 WIRELSS LANS ביתיות
המוצר המומלץ על-ידי (והיחידי שאנחנו בחברה תומכים בו: Linksys BEFW11S4
החברה נקנתה לאחרונה ע"י CISCO המוצרים אמינים ופשוטים והתקנה (ברמה שמזכירה (בלי להעליב) בחברה התקינה לבד בבית).

בהצלחה. :wink:
סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד