מתי עולים כאן בדרגות ?
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מתי עולים כאן בדרגות ?
WEB ART תגיד, כמה זמן אפשר להישאר באותה הדרגה ? כולם כאן כבר מוזהבים.
יש קיצורי פז"מ כמו למתנדב ?
יש קיצורי פז"מ כמו למתנדב ?

פתגם סיני עתיק אומר: אם אין לך משהו חכם לומר, תגיד פתגם סיני עתיק...
אתה יודע למה קוראים לו המתנדב ?
כי הוא מתנדב לעשות כלים ואח"כ לשים בארון של webart
כי הוא מתנדב לשטוף את הרכב כל יום שישי, למלא דלק ולנקות מאחורה אחרי הילד של webart
כי הוא מתנדב לשטוף את הרצפה, לשאוב אבק, לנקות תריסים וחלונות אצל webart
כי הוא מתנדב לעשות כביסות (עם מרכך !), לתלות, להוריד, לגהץ, לקפל ולשים בארון של webart
כי הוא מתנדב להכין צלחת עם חומוס, גרגירי חומוס, טחינה, פטרוזיליה, קמצוץ פפריקה, קצת מיץ לימון, שמן זית ולשים פיתה חמה וטריה כל אימת שיבקש זאת webart
כי הוא מתנדב לדאוג שתמיד יהיה בקבוק לף או הוגארדן קריר על מנת להרוות את צמאונו של webart
כי הוא מתנדב לעשות קניות כל יום חמישי בערב ולסדר אח"כ את הירקות במגירה, לשים את הקפואים במקפיא, את מוצרי החלב במגירה ואת הקולה בדלת של המקרר של webart
כי הוא מתנדב לעמוד מחוץ לדלת, לבקש "פותחת תיק בבקשה", לשבת רבע שעה אחרונה לפני שעה עגולה ולפטרל פעם בשעה סביב הבית של webart
כי הוא מתנדב לכתוב כל מיני הערות משעשעות פה ושם באתר של webart
בקיצור הוא משלם בדם, יזע ודמעות על הדרגה הזו - ושלא יעבדו עליך !
נ.ב - אני מוכן לארגן לך דרגה, תפנה במסר אישי לתיאום התנאים...
כי הוא מתנדב לעשות כלים ואח"כ לשים בארון של webart
כי הוא מתנדב לשטוף את הרכב כל יום שישי, למלא דלק ולנקות מאחורה אחרי הילד של webart
כי הוא מתנדב לשטוף את הרצפה, לשאוב אבק, לנקות תריסים וחלונות אצל webart
כי הוא מתנדב לעשות כביסות (עם מרכך !), לתלות, להוריד, לגהץ, לקפל ולשים בארון של webart
כי הוא מתנדב להכין צלחת עם חומוס, גרגירי חומוס, טחינה, פטרוזיליה, קמצוץ פפריקה, קצת מיץ לימון, שמן זית ולשים פיתה חמה וטריה כל אימת שיבקש זאת webart
כי הוא מתנדב לדאוג שתמיד יהיה בקבוק לף או הוגארדן קריר על מנת להרוות את צמאונו של webart
כי הוא מתנדב לעשות קניות כל יום חמישי בערב ולסדר אח"כ את הירקות במגירה, לשים את הקפואים במקפיא, את מוצרי החלב במגירה ואת הקולה בדלת של המקרר של webart
כי הוא מתנדב לעמוד מחוץ לדלת, לבקש "פותחת תיק בבקשה", לשבת רבע שעה אחרונה לפני שעה עגולה ולפטרל פעם בשעה סביב הבית של webart
כי הוא מתנדב לכתוב כל מיני הערות משעשעות פה ושם באתר של webart
בקיצור הוא משלם בדם, יזע ודמעות על הדרגה הזו - ושלא יעבדו עליך !

נ.ב - אני מוכן לארגן לך דרגה, תפנה במסר אישי לתיאום התנאים...

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
Colonel.
האמת אתה מקנא ! איך הצלחתי לעבוד על ה- Webart הפרייר הזה, לתת כל כך מעט ולקבל כל כך הרבה, והרי זה כל כך ברור.
אבל, מר Colonel אני איש בשורות עבורך. גם אתה תגיע לזה. ברגע שאתה מסיים את הסטאז' אצלי, אני מעביר אותך אחר כבוד ל- Webart שם תחליף אותי.
אתה מבין, הוא רצה אותך מלכתחילה, אבל כשראה את מעטפת היכולות שלך, נבהל.
פשוט, גם לו יש קוים אדומים.
האמת אתה מקנא ! איך הצלחתי לעבוד על ה- Webart הפרייר הזה, לתת כל כך מעט ולקבל כל כך הרבה, והרי זה כל כך ברור.
אבל, מר Colonel אני איש בשורות עבורך. גם אתה תגיע לזה. ברגע שאתה מסיים את הסטאז' אצלי, אני מעביר אותך אחר כבוד ל- Webart שם תחליף אותי.
אתה מבין, הוא רצה אותך מלכתחילה, אבל כשראה את מעטפת היכולות שלך, נבהל.
פשוט, גם לו יש קוים אדומים.
Heckler & Koch, וכל השאר !
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים