תנו לחיות לחיות?

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

תנו לחיות לחיות?

על ידי SharpShooter » 11 ספטמבר 2004, 22:21

http://www.cnn.com/2004/US/09/09/shooti ... index.html

עוד גאון עם פתרון יצירתי שעבר על חוק חשוב בבטיחות הירי: כיוון בטוח, מצד שני הוא כן שמר על החוק הלא פחות חשוב: אצבע תמיד מחוץ להדק, עד לרגע הירי :wink:

טענתו היא שלא מצא בית לגורים, מזל שהוא מצא אוכל לילדים...
על חוסר מקוריות בטח שאי אפשר להאשים אותו...

אתם רואים מה כל בנאדם עם אקדח, כלב ושטח פתוח יכול לעשות? ולנו עוד יש תלונות על הבירוקרטיה אצלנו לגבי רישיון הנשק והקצבת הכדורים...

(זה לא דיון על הנהלים או על הנושא של רישיון נשק)
SharpShooter
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי הצעדן » 11 ספטמבר 2004, 23:02

צדק פואטי במלוא הדרו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי אביG19 » 11 ספטמבר 2004, 23:31

אפשר גם לקרוא לזה "הגנה עצמית "
לא ככה :?: :wink:
אין כמו הריח של האבק שרפה על מנת שנוכל להעריך את הזכות שלנו לשאת נשק
if guns will be outlaw, only outlaws will have guns
"Criminals love GUN CONTROL--it makes their jobs SAFER"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 12 ספטמבר 2004, 04:55

SharpShooter כתב:שמתי לב שלאתר ישנם 1479 (לפחות כרגע) משתמשים רשומים.

545 מהם לעולם לא כתבו אפילו הודעה אחת, זה אומר 37% מכלל המשתמשים.
518 מהם כתבו 5 או פחות הודעות, זה אומר 35% מכלל המשתמשים.
אפשר לסכם כי 70% מכלל המשתמשים הרשומים הם לא ממש פעילים, הם כתבו כמה הודעות (אם בכלל), מכרו כמה כמה כלי נשק ונעלמו....

למה לא לעשות לפעמים סינון של משתמשים לא פעילים ולנקות קצת?
למה לא למחוק משתמשים שנרשמו אבל לא כתבו אף הודעה במשך תקופת זמן ארוכה?

אני תוהה :roll: ...

ואני תוהה למה לא לנפות את כותבי השטויות.... מה הקשר בין האתר שלנו לבין מי שיורה בחיות (גם אם ירה בעצמו)? אולי הגיע הזמן שתתחיל לכתוב לעניין ?

נועם.
(אשכול שראוי שייעלם במרתפי הסליק ...)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ACSman » 12 ספטמבר 2004, 06:47

נועם,

בוא לא ניקח הודעות ואשכולות מעין אלו "קשה" ובחוסר פרופורציה...
נכון שהכתבה הנ"ל אינה באה לקדם את רמת הבטיחות, המקצועיות והידע בתחום הנשק, כדברי מנהל האתר בכללי הכתיבה בפורומים, אבל...

בוא נהיה ראליים, אם נוריד את כל האשכולות וההודעות שמתעסקים "בשטויות" שלא נוגעעות ישירות לנשק / טיפול בנשק/ שאלות על נשק / מטווחים / ירי מעשי / ירי אולימפי / וכד' [וכמובן רק מהאספקט הטהור ולא קוריוזים כמו "אדם ירה בכלב - לא חדשות" / "כלב ירה באדם - חדשות"]
נאבד חלק לא קטן מהחן והיופי של האתר שבו אנו רואים בית, נאבד מהחיות והלחלוחית של האינראקציה בין חברי האתר
וכמובן הס מלהזכיר כי לתורתך נאלץ למחוק את כל אותןם השכולות העוסקים בעזרה לחברים וסתם חיי היום יום [החל מעזרה בחיפוש / מציאת עבודה לחברים... דרך עזרה בבעיות מחשבים ועד למפגשי כיף שאינם משום מה עוסקים בירי...]

האתר הוא ישות חיה ותוססת גם בזכות כל אותן "שטויות" שלא קשורות ישירות בירי באקדח / נשק ארוך רחמנא ליצלן,
לעניות דעתי חלק לא מבוטל מאותן שטויות מהוות הרוח החיה של האתר ומונעות ממנו להיות אתר אינפורמטיבי יבש...

סתם נקודה למחשבה
אני חבר גאה באתר הסליק
חבר של החברים במועדון הפרה המשוגעת והפרגית המצוננת
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי SharpShooter » 12 ספטמבר 2004, 17:53

נועם,
סליחה באם פגעתי בך באופן כלשהוא או בחברי הסליק האחרים.

אני נותן את הסכמתי למחיקת ההודעה שציינת. ההודעה לא נועדה כדי לפגוע, להעליב או לכל מטרה אחרת. אני רק התעניינתי ונעניתי בהתאם. הרי מותר לשאול ולהתעניין לא?

לגבי הודעה זו, אני לא הראשון ואולי גם לא האחרון שפתח אשכול המציג כתבה מסויימת שלאו דווקא קשורה באופן ישיר לנושא הירי כמו שציין ACSman. אני לא חושב שהוא מיותר יותר משאר ההודעות הדומות שהופיעו כאן בעבר. קראתי כתבה נחמדה ובעלת מוסר השכל ולקח ורציתי לחלוק אותה. אני לא רואה כל שוני בין הודעה זו להודעות אחרות בסגנון. אולי זה רק בראייה סובייקטיבית, אבל איני רואה בעצמי "כותב שטויות" כדבריך.

אם זה משהו אישי נגדי, אני אשמח אם לא נגרר לוויכוח בפורום אלא נסדר זאת בינינו.

:|
SharpShooter
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 12 ספטמבר 2004, 21:00

שארפ-שוטר,

חלילה לא משהו אישי !!!

1. תביט עלינו מהצד, איך ומה היית חושב על חבורה שמעלה לאתר שלה כתבה כזו ?
(אפשר לקרוא את האשכול בשני אופנים - האחד, חברי האתר דואגים מאוד לכלבים, השני, חברי האתר רואים ברוח חיובית את הדברים ואולי הם גם מתעללים בחיות בזמנם החופשי, יורים על חתולים עם רובי אוויר ועל כלבים עם אקדחים וצדים פילים עם רוגטקות... הכל בעין ובמוח הקורא.. ואני מניח שאתה מבין איך יקשרו רבים את נושא הנשק והחיות, ולא לחיוב..)

2. כאוהב חיות ומגדל כלבים, נחרדתי לקרוא על רמות שפלות אליהן אנשים מגיעים בכל פעם
חדש בכל מה שקשור להתעללות בהם/ן. אני מביע שאט נפש וסלידה מכל התעללות בחיות ובחסרי ישע אחרים.

אני מתנצל במידה ונפגעת,
הכל ברוח טובה,

חג שמח (ושקט) וגמר חתימה טובה.

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד