תחמושת 0.22
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת 0.22
אני מעוניין לרכוש תחמושת 0.22 ELEY - SUBSONIC HOLLOW POINT
או כל תחמושת SUBSONIC אחרת.
תודה ,
יריב050-5747646

או כל תחמושת SUBSONIC אחרת.
תודה ,
יריב050-5747646

HOLLOW POINT
HOLLOW POINT לא חובה .פשוט ככה כתוב על האריזה של ELEY מה שחשוב הוא שזה יהיה
SUBSONIC זה מה שחשוב.
יריב.
SUBSONIC זה מה שחשוב.
יריב.
יריב שלום,
רק על מנת למנוע ממך להדיח אנשים (ובתוכם את עצמך) לדבר עבירה, חשוב מאוד לציין כי קניית ומכירת תחמושת במדינת ישראל היא פעולה המצריכה רשיון כחוק ממשרד הפנים (לא מספיק שיש לך רשיון נשק, אתה צריך גם רשיון לקניה/מכירה של תחמושת). וכן... כן... גם תחמושת 0.22 היא תחמושת לכל דבר (ולצורך העניין, לפי משרד הפנים, גם תחמושת לנשק אויר...).
במידה ואתה מחזיק רשיון כזה, ומחפש סוחר נשק/תחמושת, אנא קבל מראש את התנצלותי הכנה, אך במידה ולא, הייתי ממליץ להתעדכן בחוק לפני שאתה ממשיך הלאה.
דרך אגב, אם בתחמושת ELEY עסקינן: http://www.eley.co.uk
רק על מנת למנוע ממך להדיח אנשים (ובתוכם את עצמך) לדבר עבירה, חשוב מאוד לציין כי קניית ומכירת תחמושת במדינת ישראל היא פעולה המצריכה רשיון כחוק ממשרד הפנים (לא מספיק שיש לך רשיון נשק, אתה צריך גם רשיון לקניה/מכירה של תחמושת). וכן... כן... גם תחמושת 0.22 היא תחמושת לכל דבר (ולצורך העניין, לפי משרד הפנים, גם תחמושת לנשק אויר...).
במידה ואתה מחזיק רשיון כזה, ומחפש סוחר נשק/תחמושת, אנא קבל מראש את התנצלותי הכנה, אך במידה ולא, הייתי ממליץ להתעדכן בחוק לפני שאתה ממשיך הלאה.
דרך אגב, אם בתחמושת ELEY עסקינן: http://www.eley.co.uk
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
מאמן יקר
ראשית שנה טובה לך.
אם היית מתבונן הייטב היית מבין כי אנוכי עוסק בהדרכת הירי.אי לכך הנני מן הסתם בקיא במקצת בחוקי מדינת ישראל.
ומבלי לתת נופך דראמטי לתגובתך אודות עברה והדחה לדבר עברה.כל מה שהיה עליך לעשות.
וזאת כמובן רק אם אתה מסוגל הוא להגיב בצורה עיניינית ולומר הייכן ניתן לרכוש תחמושת כפי שציינתי.
ולכן מאחר שלאף אחד מכם אין את המידע הרלוונטי .אפנה לאלו שבאמת מבינים ולא מעירים רק לשם ההערה ולא בצורה עיניינית.
ושוב שנה טובה ואל תפליג במחשבותיך למחוזות אפלים של הפרה בוטה של חוק כלי הירייה.....
יריב.מדריך ירי במדינת ישראל.
אם היית מתבונן הייטב היית מבין כי אנוכי עוסק בהדרכת הירי.אי לכך הנני מן הסתם בקיא במקצת בחוקי מדינת ישראל.
ומבלי לתת נופך דראמטי לתגובתך אודות עברה והדחה לדבר עברה.כל מה שהיה עליך לעשות.
וזאת כמובן רק אם אתה מסוגל הוא להגיב בצורה עיניינית ולומר הייכן ניתן לרכוש תחמושת כפי שציינתי.
ולכן מאחר שלאף אחד מכם אין את המידע הרלוונטי .אפנה לאלו שבאמת מבינים ולא מעירים רק לשם ההערה ולא בצורה עיניינית.
ושוב שנה טובה ואל תפליג במחשבותיך למחוזות אפלים של הפרה בוטה של חוק כלי הירייה.....
יריב.מדריך ירי במדינת ישראל.
יריב,
למרות שכבר עשיתי זאת מראש:
אני שוב מתנצל.
לא נראה לי שמי מבין קלעי הירי האולימפי יוכל לעזור לך, אבל הייתי מנסה אולי את חנות טארגט ברעננה, בזמנו רכשתי שם (כחוק) תחמושת 0.22 הולופוינט (אמנם מאגנום, אבל היו גם אחרות), וייתכן כי מנהל החנות יוכל לסייע לך.
אין לי כרגע את הטלפון שלהם, אבל אני מניח שב- 144 תמצא, לפי הפרטים "טארגט" ברחוב חנקין או בורוכוב ברעננה (החנות נמצאת בפסאג' שמחבר את שני הרחובות הנ"ל)
למרות שכבר עשיתי זאת מראש:
Coach כתב:במידה ואתה מחזיק רשיון כזה, ומחפש סוחר נשק/תחמושת, אנא קבל מראש את התנצלותי הכנה, אך במידה ולא, הייתי ממליץ להתעדכן בחוק לפני שאתה ממשיך הלאה.
אני שוב מתנצל.
לא נראה לי שמי מבין קלעי הירי האולימפי יוכל לעזור לך, אבל הייתי מנסה אולי את חנות טארגט ברעננה, בזמנו רכשתי שם (כחוק) תחמושת 0.22 הולופוינט (אמנם מאגנום, אבל היו גם אחרות), וייתכן כי מנהל החנות יוכל לסייע לך.
אין לי כרגע את הטלפון שלהם, אבל אני מניח שב- 144 תמצא, לפי הפרטים "טארגט" ברחוב חנקין או בורוכוב ברעננה (החנות נמצאת בפסאג' שמחבר את שני הרחובות הנ"ל)
*** אופיר גולדשטיין ***
תודה רבה
אכן ,תודה רבה לך.והמון ,המון שנה טובה.
יריב.
יריב.
- סליקאי כסף
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד