ירו לי בכלב....
ירו לי בכלב....
בשטח בנוי בתוך היישוב עכשיו חוץ ממעשה הנבלה הזה שעונש אלוהים בצידו
מה העבירות החוקיות שהפסיכופט עבר עליהן? ומה העונש המקסימלי? תודה רבה על עזרתכם ומקווה להטרידכם בעתיד בנושאים שמחים יותר
ואם למישהו יש רעיון לתגובה עניינית אני אשמח.......
תודה רבה רועי
מה העבירות החוקיות שהפסיכופט עבר עליהן? ומה העונש המקסימלי? תודה רבה על עזרתכם ומקווה להטרידכם בעתיד בנושאים שמחים יותר
ואם למישהו יש רעיון לתגובה עניינית אני אשמח.......
תודה רבה רועי
- סליקאי ארד
הכלב היה קשור כנדרש בחוק ?
לכלב היה מחסום על הפה כנדרש בחוק ?
הכלב ניסה לתקןוף את הפסיכופט או את אחד מילדיו ?
אנא תן לנו פרטים נוספים
אם הכלב היה קשור, לפיו מחסום ואתה הובלת אותו בביטחה והוא לא שוטט ואיים לתקוף אף אחד ואז הגיח מישהו משומקום (מחסל מקצועי
) וירה לך בכלב אני בטוח שיש מספיק סעיפים בחוק בהם הוא יכול להיות מואשם ואף מורשע ולהישלח למאסר
לכלב היה מחסום על הפה כנדרש בחוק ?
הכלב ניסה לתקןוף את הפסיכופט או את אחד מילדיו ?
אנא תן לנו פרטים נוספים
אם הכלב היה קשור, לפיו מחסום ואתה הובלת אותו בביטחה והוא לא שוטט ואיים לתקוף אף אחד ואז הגיח מישהו משומקום (מחסל מקצועי

*** כמות האינטליגנציה בעולם קבועה, אך האוכלוסיה גדלה תמיד. ***
אוקיי הכלב לא היה קשור ולא היה לפיו מחסום (יש לציין שהכלב קטן מיניאטורי וכל היורים למיניהם יודעים!!! שהוא לא תוקף) חטאו היה בכך שמכיוון שעונת הייחום הוא עמד שעות אפילו ימים לסירוגין ונבח את כלות נשמתו אני החזרתיו לפרקים הביתה עוד יש לציין שהכלב נהג להתנפל על טוסטוסו של הפוטנציאלי ולקפץ אך לא לנשוך רק לנבוח ולרטון והוא בגודל פינצ'ר כדי לבמחיש את עוצמת ה"פחד המשתק" שאפף את הרוכב יש לציין שהוא בתגובה ניסה לדרוס אותו......
אבל בכל זאת ירי בשטח בנוי? צייד בלתי חוקי? לתת לו כאפה פעם באה? מי יודע "שריף" כזה יכול גם עליי לשלוף אקדח (וכבר היו מקרים של נקמות פה בין בעלי כלבים למוטרדים)
תודה קולונל
רועי
אבל בכל זאת ירי בשטח בנוי? צייד בלתי חוקי? לתת לו כאפה פעם באה? מי יודע "שריף" כזה יכול גם עליי לשלוף אקדח (וכבר היו מקרים של נקמות פה בין בעלי כלבים למוטרדים)
תודה קולונל
רועי
- סליקאי ארד
- סליקאי כסף
אם יש לך חשוד שאתה יכול להפנות אליו את המשטרה אז לך ותגיש תלונה.
בנוסף לזה:
1. האם ראית את אותו אדם עושה את המעשה?
2. אם ידועה לך השעה, תנסה לראות אם היו עדים
3. תסרוק את האיזור, אולי תמצא שם תרמיל שנפלט מאקדחו של אותו אדם
4. לכלב שלך היה פצע יציאה? אם לא קרוב לוודאי שהקליע עדיין בפנים ויכול לשמש כראיה.
את כל זה אני אומר כיוון שאל תצפה ממשטרה עמוסה עד מעל לגבות שלה באירועי פח"ע, התנתקות ופינוי ישובים, וכו. להקצות משאבים לצורך חקירה רצינית של המקרה, לכן אתה צריך לסייע להם כמה שאתה יכול.
א.
בנוסף לזה:
1. האם ראית את אותו אדם עושה את המעשה?
2. אם ידועה לך השעה, תנסה לראות אם היו עדים
3. תסרוק את האיזור, אולי תמצא שם תרמיל שנפלט מאקדחו של אותו אדם
4. לכלב שלך היה פצע יציאה? אם לא קרוב לוודאי שהקליע עדיין בפנים ויכול לשמש כראיה.
את כל זה אני אומר כיוון שאל תצפה ממשטרה עמוסה עד מעל לגבות שלה באירועי פח"ע, התנתקות ופינוי ישובים, וכו. להקצות משאבים לצורך חקירה רצינית של המקרה, לכן אתה צריך לסייע להם כמה שאתה יכול.
א.
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב: את כל זה אני אומר כיוון שאל תצפה ממשטרה עמוסה עד מעל לגבות שלה באירועי פח"ע, התנתקות ופינוי ישובים, וכו. להקצות משאבים לצורך חקירה רצינית של המקרה, לכן אתה צריך לסייע להם כמה שאתה יכול.
א.
איתמר,
ללא קשר לעומס העבודה של השוטרים, עם כל הכבוד, אירוע של ירי לכיוון אדם/חיה ביישוב (שטח בנוי) ייחקר לדעתי עד תומו. לא מקלים ראש באירועים מעין אלו. לך תדע אם האקדח ברישיון או לא. אם הנשק ברישיון, זה אפילו חמור יותר, לדעתי. אני גם מאמין שלאחר הגשת התלונה, יילקח האקדח מהאיש לפחות עד לסיום החקירה. חמור מאוד!!!

רועי שלום
צר לי על הכלב, וחבל שיש אנשים שפוגעים בחיות.
לידיתך גודלו של כלב לא משחק תפקיד.
גם כלב קטן יכול לנשוך / להפחיד.
אני מצטט מרישיון אחזקת בע"ח של המועצה אזורית מטה אשר
1.כל כלב מגיל 3 חודשים חייב לקבל חיסון נגד כלבת ולהוציא רישיון אחזקה.
2.כלב במקום ציבורי חייב להיות קשור ברצועה ומחסום לפיו.
3. במקרה נשיכה להודיע תוך 24 שעות ללשכת הבריאות / לרופא וטרינר הרשותי ולהסגירו בתחנות הסגר.
4. ראש הרשות רשאי לסרב לתת רישיון או לבטלו במקרים האלו:
א.הכלב הוא בעל מזג פראי.
ב.הכלב מהווה סכנה לביטחון הציבור.
ג.הכלב לא קיבל זריקת חיסון נגד כלבת.
ד.הכלב מקים רעש שהוא מפגע לשכנים.
ה.הכלב מוחזק בניגוד להוראות 3,2 .
אני מציע לך להתלונן על המקרה. ואם לא מאוחר לבדוק אצל הוטרינר שלך את הפציעה(חץ הרדמה, קליע).
בברכה
צר לי על הכלב, וחבל שיש אנשים שפוגעים בחיות.
לידיתך גודלו של כלב לא משחק תפקיד.
גם כלב קטן יכול לנשוך / להפחיד.
אני מצטט מרישיון אחזקת בע"ח של המועצה אזורית מטה אשר
1.כל כלב מגיל 3 חודשים חייב לקבל חיסון נגד כלבת ולהוציא רישיון אחזקה.
2.כלב במקום ציבורי חייב להיות קשור ברצועה ומחסום לפיו.
3. במקרה נשיכה להודיע תוך 24 שעות ללשכת הבריאות / לרופא וטרינר הרשותי ולהסגירו בתחנות הסגר.
4. ראש הרשות רשאי לסרב לתת רישיון או לבטלו במקרים האלו:
א.הכלב הוא בעל מזג פראי.
ב.הכלב מהווה סכנה לביטחון הציבור.
ג.הכלב לא קיבל זריקת חיסון נגד כלבת.
ד.הכלב מקים רעש שהוא מפגע לשכנים.
ה.הכלב מוחזק בניגוד להוראות 3,2 .
אני מציע לך להתלונן על המקרה. ואם לא מאוחר לבדוק אצל הוטרינר שלך את הפציעה(חץ הרדמה, קליע).
בברכה
נערך לאחרונה על ידי יריב פ בתאריך 27 ספטמבר 2004, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
יריב
לשולף
בנוסף לתלונה במשטרה אתה גם יכול להגיש נגד היורה תביעת פיצוים אזרחית במידה ויתפס
אולם גם במקרא של תלונה במשטרה וגם בתביעה אזרחית קח בחשבון שאותו אדם יכול לטעון
שהכלב תקף אותו ולא היתה לו שום דרך הגיונית אחרת לחמוק מהכלב התוקף.
ואז דווקא אתה כבעלים של הכלב עלול להיות בבעיה +תביעה אזרחית מצד היורה על הנזק שהכלב גרם לו.
(למרות שהבחור עדין בבעיה אם הוא לא דווח כנדרש למשטרה על ארוע הירי).
בניגוד לידידי איתמר אני לא מיצע לך להתעסק בענין קלעים /תרמילים
איך לימדו אותנו בתשדיר השרות שהינו קטנים :"תן למומחים לטפל בנפלים".
ויריב ידיד עם כל הכבוד לחוק הנ"ל עדין העונש לעובר על חוק הוא קנס כספי לבעלי הכלב ולא רצח
החיה (טוב שהבעלים לא היה שם אולי הגאון היה גם מוציא את הבעלים להורג בעוון אי ציות לחוק),זאת ועוד בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו עדין חיים במדינת חוק שיש בה גופים
שאמונים על טיפול בעברנים (משטרה /פיקוח עירוני) ולא בעירה נידחת בגבול מקסיקו של המאה ה19 שבה צודק מי שיש לו כלי גדול יותר ומסוגל לישלוף אותו מהר יותר.
בנוסף לתלונה במשטרה אתה גם יכול להגיש נגד היורה תביעת פיצוים אזרחית במידה ויתפס
אולם גם במקרא של תלונה במשטרה וגם בתביעה אזרחית קח בחשבון שאותו אדם יכול לטעון
שהכלב תקף אותו ולא היתה לו שום דרך הגיונית אחרת לחמוק מהכלב התוקף.
ואז דווקא אתה כבעלים של הכלב עלול להיות בבעיה +תביעה אזרחית מצד היורה על הנזק שהכלב גרם לו.
(למרות שהבחור עדין בבעיה אם הוא לא דווח כנדרש למשטרה על ארוע הירי).
בניגוד לידידי איתמר אני לא מיצע לך להתעסק בענין קלעים /תרמילים
איך לימדו אותנו בתשדיר השרות שהינו קטנים :"תן למומחים לטפל בנפלים".
ויריב ידיד עם כל הכבוד לחוק הנ"ל עדין העונש לעובר על חוק הוא קנס כספי לבעלי הכלב ולא רצח
החיה (טוב שהבעלים לא היה שם אולי הגאון היה גם מוציא את הבעלים להורג בעוון אי ציות לחוק),זאת ועוד בפעם האחרונה שבדקתי אנחנו עדין חיים במדינת חוק שיש בה גופים
שאמונים על טיפול בעברנים (משטרה /פיקוח עירוני) ולא בעירה נידחת בגבול מקסיקו של המאה ה19 שבה צודק מי שיש לו כלי גדול יותר ומסוגל לישלוף אותו מהר יותר.
וואי וואי וואי "אנשים טובים באמצע הדרך" טוב לראות שיש קהילה כל-כך גדולה של אנשים ששמחים לעזור למי מחבריה שנקלע למצוקה
לגבי העניין עצמו : ניר-הכלב לא מת (הוא חזק כמו אבא שלו...) רק נורה ברגל מה שמסיר כל ספק שחבר ב"סליק" הוא לא כי פה יש רק צלפים.... היה קליע ללא פצע יציאה (תרמיל זה רעיון טוב למרות שהמניאק נבהל וכלא את הכלב ל24 שעות במקלט ולך תדע מה עשה בינתיים או איפה ירה בו) הקליע נזרק כי הפולנייה חוששת מ"ונדטה" (נקמת-דם) של כותב שורות אלה....ובנוסף לכל כנראה היורה גם אחראי על נשקים פה ככה שלך תבין..... (אדרנלין ותסכול לא מנוצלים מבעלי.......קטן) עוד לא התעמתתי איתו ורציתי לשאול אם יש המלצות בעניין הזה (ברור שאם כבודו ינסה לשלוף כאן אקדח זה יסתיים שם במקום) תביעת פיצויים אזרחית לא לעניין (לא משנה כלכלית ליורה) וגם להטריד את המשטרה עם זהות מטושטשת משהו לא נראה לי למרות ש"מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים" ו"היום זנ כלב מחר גם אני יעצבן אותו" שוב תודה לכולכם ואשמח לעצות
לגבי העניין עצמו : ניר-הכלב לא מת (הוא חזק כמו אבא שלו...) רק נורה ברגל מה שמסיר כל ספק שחבר ב"סליק" הוא לא כי פה יש רק צלפים.... היה קליע ללא פצע יציאה (תרמיל זה רעיון טוב למרות שהמניאק נבהל וכלא את הכלב ל24 שעות במקלט ולך תדע מה עשה בינתיים או איפה ירה בו) הקליע נזרק כי הפולנייה חוששת מ"ונדטה" (נקמת-דם) של כותב שורות אלה....ובנוסף לכל כנראה היורה גם אחראי על נשקים פה ככה שלך תבין..... (אדרנלין ותסכול לא מנוצלים מבעלי.......קטן) עוד לא התעמתתי איתו ורציתי לשאול אם יש המלצות בעניין הזה (ברור שאם כבודו ינסה לשלוף כאן אקדח זה יסתיים שם במקום) תביעת פיצויים אזרחית לא לעניין (לא משנה כלכלית ליורה) וגם להטריד את המשטרה עם זהות מטושטשת משהו לא נראה לי למרות ש"מי שמרחם על אכזרים סופו שיתאכזר לרחמנים" ו"היום זנ כלב מחר גם אני יעצבן אותו" שוב תודה לכולכם ואשמח לעצות
- סליקאי ארד
קודם כל אני מאד שמח על כך שלכלב שלום.
לגבי הענין אם הבחור
עצתי לך גם אל תתאמת איתו הפיסקה שכתבתי בתשובה לדברי יריב בהודעה הקודמת נכונה
גם לך אתה לא השריף ואולם הכינוי שלך הוא "השולף" אבל אתה גם לא "בלי הנער" יש במדינת ישראל אנשים שהמקצוע שלהם הוא לטפל באנשים כאלו אני מציעה שתשאיר להם את זה.
למה כן להתלונן?
שרות לכלל הציבור במדינה
אדם שלא יודע לשים את העצבים בצד וללבן דברים כמו בן אדם תרבותי (וכאן אני מניח שלא היה
"עבר" בנהם) אסור שיחזיק בנשק לא כל שכן להיות אחראי על נשק.
שרות לבעלי כלי היריה בארץ
אנשים כאלו מוצאים שם רע לכל האוכלוסיה הנ"ל וכמה שפחות כאלו ככה יותר טוב.
לגבי הענין אם הבחור
עצתי לך גם אל תתאמת איתו הפיסקה שכתבתי בתשובה לדברי יריב בהודעה הקודמת נכונה
גם לך אתה לא השריף ואולם הכינוי שלך הוא "השולף" אבל אתה גם לא "בלי הנער" יש במדינת ישראל אנשים שהמקצוע שלהם הוא לטפל באנשים כאלו אני מציעה שתשאיר להם את זה.
למה כן להתלונן?
שרות לכלל הציבור במדינה
אדם שלא יודע לשים את העצבים בצד וללבן דברים כמו בן אדם תרבותי (וכאן אני מניח שלא היה
"עבר" בנהם) אסור שיחזיק בנשק לא כל שכן להיות אחראי על נשק.
שרות לבעלי כלי היריה בארץ
אנשים כאלו מוצאים שם רע לכל האוכלוסיה הנ"ל וכמה שפחות כאלו ככה יותר טוב.
Colonel כתב:שולף יקר,
מקריאה מחודשת של האשכול הגעתי למסקנה שאני לא מאמין למילה מדבריך.
יום טוב.
מאיפה הגעת למסקנה הזו?
מזה שהכלב קטן ולא מת מפצעיו? שלא היה חור יציאה? מזה שהחזיקו את הכלב הקטן 24 שעות ללא טיפול ולא מת מאיבוד דם?
האמת שגם לי הדבר הזה עורר את החשד... אבל פרט לזה השולף לא אמר באיזה חלק של הגוף נורה הכלב, ומאיזה קוטר של כלי... יכול להיות שבסך הכל מדובר ברובה אויר..
א.
- תרמתי למען הסליק
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד