גדי, זה בשבילך . בטחון שדה
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
גדי, זה בשבילך . בטחון שדה
גדי היקר .
לא פעם עלה נושא בטחון השדה באתר .
נכון, אתם צודקים לפעמים אנחנו ממש על הקו האדום .
אבל היום חברים קיבלתי את עיתון הבוקר של (ידיעות אחרונות) וחשכו עיניי .
האיש שידע יותר מידי עוד מככב .... במהדורה המרכזית
תפתחו בעמוד 17 תקראו הכל ותגלשו גם לעמוד 18 .
ואני שואל את עצמי למה ?
אני בעצם יודע כי אנחנו עם מיוחד את מה שלא כולם יודעים אז אפשר לגלות אני מתפלא שהם לא חשפו את מערכת הנשק . בטח נגמר הדיו . וכאילו שבני דודינו לא יודעים מהיא.
גדי .
להזכירך , כל כתבה בנושא צבא עוברת דרך הצנזור הצבאי . אז מה, כנראה שהוא שתה אספרסו אחד יותר מידי .
אז אחי . הכתובת היא רחוב מוזס 2 ת"א תכתוב להם . נראה לי שמשעמם לך .
עמוס
לא פעם עלה נושא בטחון השדה באתר .
נכון, אתם צודקים לפעמים אנחנו ממש על הקו האדום .
אבל היום חברים קיבלתי את עיתון הבוקר של (ידיעות אחרונות) וחשכו עיניי .
האיש שידע יותר מידי עוד מככב .... במהדורה המרכזית
תפתחו בעמוד 17 תקראו הכל ותגלשו גם לעמוד 18 .
ואני שואל את עצמי למה ?
אני בעצם יודע כי אנחנו עם מיוחד את מה שלא כולם יודעים אז אפשר לגלות אני מתפלא שהם לא חשפו את מערכת הנשק . בטח נגמר הדיו . וכאילו שבני דודינו לא יודעים מהיא.
גדי .
להזכירך , כל כתבה בנושא צבא עוברת דרך הצנזור הצבאי . אז מה, כנראה שהוא שתה אספרסו אחד יותר מידי .
אז אחי . הכתובת היא רחוב מוזס 2 ת"א תכתוב להם . נראה לי שמשעמם לך .
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
גלוקי , מה ? מי? מה קשור?
גלוקי ידידי
לא יודע מי זה גדי ת ומה קשור הנושא לפורום נשק.
אך אם פתחת את הנושא , אני מזמין אותך ואת סליקאינו המכובדים לראות את מה ש"מביא" כותב בשם נסיך ירושלים שהינו ערבי , בפורום צבא וביטחון של FRESH. כנסו לאשכולות שהוא פתח. חלק מהסרטים שבקישורים הינם רק לבעלי עצבים חזקים במיוחד (סרטי עריפת ראשים).
כולטת העובדה , שערבים מחטטים בפורומים השונים ואוספים נתונים !
ראו הוזהרתם !
http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard. ... onf=Public
לא יודע מי זה גדי ת ומה קשור הנושא לפורום נשק.
אך אם פתחת את הנושא , אני מזמין אותך ואת סליקאינו המכובדים לראות את מה ש"מביא" כותב בשם נסיך ירושלים שהינו ערבי , בפורום צבא וביטחון של FRESH. כנסו לאשכולות שהוא פתח. חלק מהסרטים שבקישורים הינם רק לבעלי עצבים חזקים במיוחד (סרטי עריפת ראשים).
כולטת העובדה , שערבים מחטטים בפורומים השונים ואוספים נתונים !
ראו הוזהרתם !
http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard. ... onf=Public
"וישלח דוד את ידו אל הכלי, ויקח משם אבן ויקלע, ויך את הפלישתי אל מצחו, ותטבע האבן במצחו ויפול על פניו ארצה"
אהלן,
אני בטוח שחלקכם זוכרים שלפני כחודש אחד מהחברים פה העלה אתר ערבי עם קישור ל"סליק".
אני גם בטוח שחלקכם זוכרים שדיברתי עם אותו אדם, והוא מצא את האתר שלנו "נחמד"....
אז דיר באלקום, לפעמים עדיף לא להגיב, כן, אתה,אני מדבר אלייך,נחשפת למידע כזה או אחר,
עבדת עם השועלים,ראית מערכות, בסיסים, אתה מבין בצבא, אנחנו יודעים,רק תעשה לנו טובה,
אם מצאת לנכון לחשוף את זה, אל תעשה את זה פה, ברשת,לך זה קשקוש, לאיש שממול זה מרכיב את את " תמונת מודיעין" ( הה' הושמטה למען האותנטיות..)
לתשומת לבכם,
בהערכה,
אני בטוח שחלקכם זוכרים שלפני כחודש אחד מהחברים פה העלה אתר ערבי עם קישור ל"סליק".
אני גם בטוח שחלקכם זוכרים שדיברתי עם אותו אדם, והוא מצא את האתר שלנו "נחמד"....

אז דיר באלקום, לפעמים עדיף לא להגיב, כן, אתה,אני מדבר אלייך,נחשפת למידע כזה או אחר,
עבדת עם השועלים,ראית מערכות, בסיסים, אתה מבין בצבא, אנחנו יודעים,רק תעשה לנו טובה,
אם מצאת לנכון לחשוף את זה, אל תעשה את זה פה, ברשת,לך זה קשקוש, לאיש שממול זה מרכיב את את " תמונת מודיעין" ( הה' הושמטה למען האותנטיות..)
לתשומת לבכם,

בהערכה,
JOHNDOE
don't hate the player...
hate the game.
don't hate the player...
hate the game.
- סליקאי זהב
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד