מדינה מתאבדת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הלוואי היינו יכולים לקנות נשק לא קטלני אבל יעיל בנוסף לנשק ה"'קטלני" (אנשים קטלניים לא נשקים קטלניים) אולי אחרי המקרה הזה יהיו יותר נשקים לא הורגים, אבל! בטח גם לזה נצטרך תבחין, ועם כבר תבחין, אולי זה אומר רשיון לנשק נוסף, וכדי להוציא רישיון לנשק אחד זה לא סיפור פשוט במדינה שלנו, אז הייתי מעדיף נשק שיכול להרוג כי הוא "מחסה" יותר מיקרים.
מתן
מתן
ב"ש: נהג לא חגור ניסה להימלט משוטרים - ונהרג
נהג שלא חגר חגורת בטיחות ניסה להימלט ממתנדבי משטרת התנועה שהורו לו לעצור, והתנגש בשתי מכוניות פרטיות. מותו נקבע במקום, ושמונה מנוסעי המכוניות שנפגעו נפצעו באורח קל
ענת ברשקובסקי פורסם: 27.01.07, 01:57
תושב רהט בן 28 נהרג הלילה (שבת) בתאונת דרכים לה גרם בפינת הרחובות וינגייט ושדרות רגר בבאר שבע. זאת לאחר שהתנגש עם מכונית ה"מאזדה" בה נהג בשתי מכוניות פרטיות ופצע שמונה בני אדם באורח קל. צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מות הנהג במקום ופינו חלק מהפצועים לבית החולים סורוקה בעיר, שנמצא מטרים ספורים מזירת האירוע.
התאונה אירעה לאחר שנהג המאזדה התעלם ממתנדבי יחידת התנועה של המשטרה, שהורו לו לעצור בצד הכביש מכיוון שלא חגר חגורת בטיחות. הוא החליט לנסות ולחמוק מהם ובמהלך נסיעתו אף הספיק לעבור רמזור באור אדום. לרוע מזלו, ברמזור השני הוא קיפח את חייו כשהתנגש בשני כלי הרכב הפרטיים. לאחר התאונה התברר בבדיקת המשטרה כי לרכב המאזדה לא היה גם טסט בתוקף.
אני בכלל לא אתפלא אם יאשימו את המתנדבים במותו של "הצדיק" התורן של השבוע.
נהג שלא חגר חגורת בטיחות ניסה להימלט ממתנדבי משטרת התנועה שהורו לו לעצור, והתנגש בשתי מכוניות פרטיות. מותו נקבע במקום, ושמונה מנוסעי המכוניות שנפגעו נפצעו באורח קל
ענת ברשקובסקי פורסם: 27.01.07, 01:57
תושב רהט בן 28 נהרג הלילה (שבת) בתאונת דרכים לה גרם בפינת הרחובות וינגייט ושדרות רגר בבאר שבע. זאת לאחר שהתנגש עם מכונית ה"מאזדה" בה נהג בשתי מכוניות פרטיות ופצע שמונה בני אדם באורח קל. צוותי מד"א נאלצו לקבוע את מות הנהג במקום ופינו חלק מהפצועים לבית החולים סורוקה בעיר, שנמצא מטרים ספורים מזירת האירוע.
התאונה אירעה לאחר שנהג המאזדה התעלם ממתנדבי יחידת התנועה של המשטרה, שהורו לו לעצור בצד הכביש מכיוון שלא חגר חגורת בטיחות. הוא החליט לנסות ולחמוק מהם ובמהלך נסיעתו אף הספיק לעבור רמזור באור אדום. לרוע מזלו, ברמזור השני הוא קיפח את חייו כשהתנגש בשני כלי הרכב הפרטיים. לאחר התאונה התברר בבדיקת המשטרה כי לרכב המאזדה לא היה גם טסט בתוקף.
אני בכלל לא אתפלא אם יאשימו את המתנדבים במותו של "הצדיק" התורן של השבוע.
- סליקאי כסף

רונן - אם תצליח להסביר לי איזו הצדקה יש לאובדן חיי אדם ופציעתם של שמונה באי חגירת חגורה ונסיעה ברכב ללא טסט אני אודה לך , אבל אין ספק שעל עבירות כאלו אין שום סיבה לבצע מרדף, שירשמו מספר וישלחו לו דו"ח / יחרימו את הרכב / יכניסו אותו לכלא אבל לא במרדף, ואני אומר את זה לאחר שמכרה של המשפחה שלי נהרגה מפגיעת רכב שברח משוטרים במרדף בגלל אותן עבירות חסרות משמעות !!
אז נכון שזה לא פופולרי אבל לדעתי אין שום סיבה שבעולם לבצע מרדף שעלול להביא לכאלו תוצאות בעבור עבירות כ"כ סתמיות, ובמשטרה יש נהל ברור שמאפשר מרדף רק כאשר ברכב נוהג אדם אשר ביצע עבירה חמורה, שאין דרך אחרת לעצור אותו ושתוך כדי הנהיגה הוא מסכן חיים של חפים מפשע.
שחר
אז נכון שזה לא פופולרי אבל לדעתי אין שום סיבה שבעולם לבצע מרדף שעלול להביא לכאלו תוצאות בעבור עבירות כ"כ סתמיות, ובמשטרה יש נהל ברור שמאפשר מרדף רק כאשר ברכב נוהג אדם אשר ביצע עבירה חמורה, שאין דרך אחרת לעצור אותו ושתוך כדי הנהיגה הוא מסכן חיים של חפים מפשע.
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
riko כתב:רונן - אם תצליח להסביר לי איזו הצדקה יש לאובדן חיי אדם ופציעתם של שמונה באי חגירת חגורה ונסיעה ברכב ללא טסט אני אודה לך , אבל אין ספק שעל עבירות כאלו אין שום סיבה לבצע מרדף, שירשמו מספר וישלחו לו דו"ח / יחרימו את הרכב / יכניסו אותו לכלא אבל לא במרדף, ואני אומר את זה לאחר שמכרה של המשפחה שלי נהרגה מפגיעת רכב שברח משוטרים במרדף בגלל אותן עבירות חסרות משמעות !!
שחר
רכב שבורח ממחסום - כנראה שיש לו "דבר מה נוסף" בנוסף לעבירה הקלה שהוא ביצע
יכול להיות שהוא עבריין נמלט, אסיר שלא ברשיון, מבוקש, נוהג בשלילה, מוביל רכוש גנוב וכן גם מחבל. סיבת המרדף היא לא בשביל לתת דו"ח על אי חגורת חגורות בטיחות אלא בירור נסיבות הבריחה....
- סליקאי כסף

C425X יקר,
מה שאנשים קוראים לו KUBOTAN בארץ הוא ב-95% מהמקרים לא זה!
קובוטה הגדיר את הKUBOTAN כדבר שהינו פחות קטלני מעט כתיבה!
ניתן גם להוכיח זאת. מי שלוקח מקלות מתכת מחודדים באמת עושה שטות וזה ממש לא KUBOTAN
אם תהיה התעניינות רצינית, בכפוף לאישור של דביר וארגון של אמיר בןבןבן.... אפשר לארגן סמינר...
מה שאנשים קוראים לו KUBOTAN בארץ הוא ב-95% מהמקרים לא זה!
קובוטה הגדיר את הKUBOTAN כדבר שהינו פחות קטלני מעט כתיבה!
ניתן גם להוכיח זאת. מי שלוקח מקלות מתכת מחודדים באמת עושה שטות וזה ממש לא KUBOTAN
אם תהיה התעניינות רצינית, בכפוף לאישור של דביר וארגון של אמיר בןבןבן.... אפשר לארגן סמינר...
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
חבר בארגון מדריכי משטרה האמריקאי ASLET משנת 1992
חבר בארגון מדריכי ומאמני המשטרה העולמי - ILEETA
חבר בארגון מדריכי הירי המשטרתיים IALEFI
חבר בארגון השוטרים הבינלאומי IPA
[רכב שבורח ממחסום - כנראה שיש לו "דבר מה נוסף" בנוסף לעבירה הקלה שהוא ביצע
יכול להיות שהוא עבריין נמלט, אסיר שלא ברשיון, מבוקש, נוהג בשלילה, מוביל רכוש גנוב וכן גם מחבל. סיבת המרדף היא לא בשביל לתת דו"ח על אי חגורת חגורות בטיחות אלא בירור נסיבות הבריחה....[/quote]
זה לא משנה את העובדה שאסור לעשות, ובצדק, מרדפים אלא אם יש ודאות לגבי מי הנהג, מה העבירה בה הוא נחשד, האם יש יכולת לעצור אותו בדרך אחרת ומה מידת המסוכנות שלו, כשבכך מתייחסים אל מהלך נהיגתו ואל הסיכון הצפוי אם הוא לא יעצר באותו רגע ...
וזה בסדר שיהיה אסור לעשות מרדפים אלא בהתאם לנ"ל - כי ממילא ברוב המקרים שאני נתקלתי בהם (4 שנים שוטר מן המניין ו 13 שנים מתנדב - ויצא לי לעשות כמה וכמה מרדפים) אותו אחד שברח היה אחד שרצה לעשות דווארות על המשטרה או מישהו שפחד לקבל דו"ח או כל מני סיפורי חרטא כאלה,
נכון היו גם גנבי רכב, אבל בחייכם - גנבי הרכב הם המתאבדים הכי גדולים, אין להם אלוהים ולא מעניין אותם כלום - אם רודפים אחריהם הם בורחים ולא משנה מה יקרה ותכל'ס - על גניבת רכב אין שום הצדקה לסכן חיי חפים מפשע במרדף, לא אכפת לי שהגנב יהרג - אבל אם הוא פוגע בדרך במישהו - בעייני זה לא שווה.
יכול להיות שהוא עבריין נמלט, אסיר שלא ברשיון, מבוקש, נוהג בשלילה, מוביל רכוש גנוב וכן גם מחבל. סיבת המרדף היא לא בשביל לתת דו"ח על אי חגורת חגורות בטיחות אלא בירור נסיבות הבריחה....[/quote]
זה לא משנה את העובדה שאסור לעשות, ובצדק, מרדפים אלא אם יש ודאות לגבי מי הנהג, מה העבירה בה הוא נחשד, האם יש יכולת לעצור אותו בדרך אחרת ומה מידת המסוכנות שלו, כשבכך מתייחסים אל מהלך נהיגתו ואל הסיכון הצפוי אם הוא לא יעצר באותו רגע ...
וזה בסדר שיהיה אסור לעשות מרדפים אלא בהתאם לנ"ל - כי ממילא ברוב המקרים שאני נתקלתי בהם (4 שנים שוטר מן המניין ו 13 שנים מתנדב - ויצא לי לעשות כמה וכמה מרדפים) אותו אחד שברח היה אחד שרצה לעשות דווארות על המשטרה או מישהו שפחד לקבל דו"ח או כל מני סיפורי חרטא כאלה,
נכון היו גם גנבי רכב, אבל בחייכם - גנבי הרכב הם המתאבדים הכי גדולים, אין להם אלוהים ולא מעניין אותם כלום - אם רודפים אחריהם הם בורחים ולא משנה מה יקרה ותכל'ס - על גניבת רכב אין שום הצדקה לסכן חיי חפים מפשע במרדף, לא אכפת לי שהגנב יהרג - אבל אם הוא פוגע בדרך במישהו - בעייני זה לא שווה.
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
קומפאונד,
צ'טערת אבל מה שרואים בסרטים זה לא בדיוק אני ....
הודרכתי והוסמכתי אצל אחד מגדולי המומחים בעולם ואני מוכן להעביר את המעט שאני יודע לאזרחים טובים, ושומרי חוק...
מה שנקרא ע"י חברנו "חברה מנומשת"....
בהמשך למה שכתבתי קודם, יש המון דברים שהם "כמו" ומעט מאוד שהם "כן"....
צ'טערת אבל מה שרואים בסרטים זה לא בדיוק אני ....
הודרכתי והוסמכתי אצל אחד מגדולי המומחים בעולם ואני מוכן להעביר את המעט שאני יודע לאזרחים טובים, ושומרי חוק...
מה שנקרא ע"י חברנו "חברה מנומשת"....
בהמשך למה שכתבתי קודם, יש המון דברים שהם "כמו" ומעט מאוד שהם "כן"....
עו"ד ומדריך ירי,חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
RICO כתב:
הבעיה היא שעד שלא תעצור אותו לא תדע מי הוא בוודאות...
גם האזרחים צריכים להבין ולהפנים שכאשר שוטר מסמן להם לעצור, צרך לעצור. נקודה.
מי שלא עוצר חשוד מייד שיש לו הרבה מה להסתיר, ואם הרכב גנוב - לא יעזור לך רישום מס' הרכב, כי לגנב הדו"ח כבר לא יגיע...
לתת לרכב נמלט לברוח חותר תחת כל הבסיס לשיטת החוק, ונותן לגיטימציה לעבריינים לזלזל במשטרה ודרכה - לזלזל בחוק. זו בדיוק שיטת "החלון השבור" מניו יורק: תתחיל לטפל גם בדברים הקטנים, וחלק מהגדולים יפלו מעצמם.
אלא אם יש ודאות לגבי מי הנהג, מה העבירה בה הוא נחשד, האם יש יכולת לעצור אותו בדרך אחרת ומה מידת המסוכנות שלו
הבעיה היא שעד שלא תעצור אותו לא תדע מי הוא בוודאות...
גם האזרחים צריכים להבין ולהפנים שכאשר שוטר מסמן להם לעצור, צרך לעצור. נקודה.
מי שלא עוצר חשוד מייד שיש לו הרבה מה להסתיר, ואם הרכב גנוב - לא יעזור לך רישום מס' הרכב, כי לגנב הדו"ח כבר לא יגיע...
לתת לרכב נמלט לברוח חותר תחת כל הבסיס לשיטת החוק, ונותן לגיטימציה לעבריינים לזלזל במשטרה ודרכה - לזלזל בחוק. זו בדיוק שיטת "החלון השבור" מניו יורק: תתחיל לטפל גם בדברים הקטנים, וחלק מהגדולים יפלו מעצמם.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד