תחמושת מיוחדת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
תחמושת מיוחדת
חברים אני מכין לוח עם כל סוגי התחמושת .
כן , כן יש לי כבר 350 כדורים מסוגים שונים אני מתכוון לתחמושת קלה בלבד עד 0.5
אם יש לימשהו סוג מסיום שהוא נדיר ויכול לתת לי כדור אחד אשמח .
עמוס
כן , כן יש לי כבר 350 כדורים מסוגים שונים אני מתכוון לתחמושת קלה בלבד עד 0.5
אם יש לימשהו סוג מסיום שהוא נדיר ויכול לתת לי כדור אחד אשמח .
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
spy כתב:יש לי כמה כדורי 5.56 עם קליע קוני מפלסטיק וכמות אבק שריפה קטנה. אני מאמין שזה איזשהו כדור "לא קטלני" מהעבר. אם תרצה - תגיד ונתאם איך אני מביא לך.
אהה נו - אלו כדורי הפלסטיק הידועים לשימצה מהאינתיפדה הראשונה. היו יורים אותם לרגליים.
היינו קוראים להם דיבלים - קודם תוקעים את הפלסטיק, אחרי זה את הבורג (תחמושת חיה אחרי שהפלסטיק כבר הפסיק להרשים אותם).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

תחמושת צייד
היי
אם ובמידה תרצה בעתיד להכניס גם את תחמושת
הצייד(תפזורת וכו') אשמח לתת יד בעניין.
אסף
אם ובמידה תרצה בעתיד להכניס גם את תחמושת
הצייד(תפזורת וכו') אשמח לתת יד בעניין.
אסף
עמוס,
יש לי כדורי תרגול של 0.38 SW , כדורי 19*9 ממדינות ערב ועוד כמה, אם תהיה בסביבה ..
(אם נמצא את הסליק של נירים אני בטוח שיש כאן כמה דברים מעניינים.. אבל אף אחד מה"צעירים" לא מוכן לגלות)
יש לי כדורי תרגול של 0.38 SW , כדורי 19*9 ממדינות ערב ועוד כמה, אם תהיה בסביבה ..
(אם נמצא את הסליק של נירים אני בטוח שיש כאן כמה דברים מעניינים.. אבל אף אחד מה"צעירים" לא מוכן לגלות)
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
וייסט,
הצעירים שלנו, כשהקימו את נירים (מוצאי יום הכיפורים 1946, במסגרת הקמת י"א הנקודות בנגב) הקימו אותה במקום אחר - בדנגור, כיום ליד קיבוץ סופה.
במלחמת השחרור המשק נפגע קשות, אך התאושש לתפארת (אימפריה כבר אמרנו ?
)
אותם חביירים, גדלו על התקפות המצרים, על טנקים שהגיעו עד לגדר היישוב ונסוגו לאחר שירו עליהם עם רובים ובקבוקי מולוטוב.. משגרי פיאט ועוד.
כיום, הדברים השתנו אך במעט - הגדר עם השכנים קרובה, וכידוע לך, הם מנסים כמעט כל לילה לבוא לשתות קפה אצלנו בבית. מאידך גיסא, הם שמעו שיש קפה נחל'ה אדום חזק והם רוצים לטעום...
הצעירים שלנו, כשהקימו את נירים (מוצאי יום הכיפורים 1946, במסגרת הקמת י"א הנקודות בנגב) הקימו אותה במקום אחר - בדנגור, כיום ליד קיבוץ סופה.
במלחמת השחרור המשק נפגע קשות, אך התאושש לתפארת (אימפריה כבר אמרנו ?
אותם חביירים, גדלו על התקפות המצרים, על טנקים שהגיעו עד לגדר היישוב ונסוגו לאחר שירו עליהם עם רובים ובקבוקי מולוטוב.. משגרי פיאט ועוד.
כיום, הדברים השתנו אך במעט - הגדר עם השכנים קרובה, וכידוע לך, הם מנסים כמעט כל לילה לבוא לשתות קפה אצלנו בבית. מאידך גיסא, הם שמעו שיש קפה נחל'ה אדום חזק והם רוצים לטעום...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
תחמושת Glazer 9 mm
שלום עמוס,
אם תחמושת Glazer 9 mm מעניינת אותך, אולי אמצא כדור אחד או יותר בבית.
זו תחמושת מעניינת: קליע נחושת חלול, כיפה פלסטית, ממולא טפלון נוזלי וכדוריות-מתכת זעירות.
מעין "מטען חלול" לאקדח.
לפני כ-15 שנה רכשתי 3 כאלה (3 כדורים) במחיר קופסה של 50...
אמרו לי שמעיל עור טוב הופך את התחמושת ללא-אפקטיבית.
אם תהיה מעוניין, תודיע ל- 054-2266402, ובתיאום איתי תחצה את רח' קרן- היסוד לרח' הר-סיני. תוכל לקבל אפילו קפה עם הל...
בברכה,
חיים זאבי
אם תחמושת Glazer 9 mm מעניינת אותך, אולי אמצא כדור אחד או יותר בבית.
זו תחמושת מעניינת: קליע נחושת חלול, כיפה פלסטית, ממולא טפלון נוזלי וכדוריות-מתכת זעירות.
מעין "מטען חלול" לאקדח.
לפני כ-15 שנה רכשתי 3 כאלה (3 כדורים) במחיר קופסה של 50...
אמרו לי שמעיל עור טוב הופך את התחמושת ללא-אפקטיבית.
אם תהיה מעוניין, תודיע ל- 054-2266402, ובתיאום איתי תחצה את רח' קרן- היסוד לרח' הר-סיני. תוכל לקבל אפילו קפה עם הל...
בברכה,
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

WastedFlame כתב:אילן, גם אתה מתכונן ליום שבו הזומבים יהלכו והחוצנים יטילו עלינו אימה?
(אם אתה מעוניין, מדע פופולרי פרסמו בזמנו כתבה - כיצד להכין קליעי כסף)
אבל אנחנו אין לנו כסף
אולי יש לך מתכון לקליעים מזבל של פרות?
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
14 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד