פרטי פגישה בנושא העמותה (ודרכי הפעולה בכלל), זמן, מיקום, כו
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
פרטי פגישה בנושא העמותה (ודרכי הפעולה בכלל), זמן, מיקום, כו
שלום לכולם.
אשכול זה ירכז את פרטי הפגישה הקרובה: מיקום, זמן וכו', תפקידו לתמצת את תמונת המצב ולתרום לסיכום סופי של הפגישה. אני מאוד מבקש שלא להפוך אותו לעוד אשכול BASHING של בעד-נגד העמותה וכל מיני דיונים לגבי לאן מדיניות הצימצום מובילה את אזרחי המדינה, יש פה יותר מאשכול אחד שיכולים לשלמש למטרה זאת.
מתוך ניתוח האשכולים השכנים תמונת המצב היא כשאת:
מיקום אפשרי (אם יש לכם עוד אפשרויות - תגידו):
1) מטווח העיר (עד 20 איש)
2) מטווח גניגר ( דני-היי) ?
3) צור הדסה
חברים שמועניינים להיות בפגישה (אם אתם לא ברשימה אבל רוצים להיות בה, או שאתם ברשימה ולא רוצים להיות בה תכתבו כאן, אני אומנם עברתי על האשכולים אבל יכולתי לפספס מישהו):
taurus609, Hunter, אחד במטרה, Harel, אלדר, afss, simon, tacticalshadow, אלדר, (?)spy, itamar, ניר ל, AlexiS
זמן (אני מציין את האופציות המועדפות עליי, אתם מוזמנים לבטל או להוסיף הערות משלכם):
1)מוצ"ש קרוב או ימי ב', ג', ה' בערב
חברים, בוא נשאיר את האשכול הזה STRICTLY BUSINESS, OK?
אשכול זה ירכז את פרטי הפגישה הקרובה: מיקום, זמן וכו', תפקידו לתמצת את תמונת המצב ולתרום לסיכום סופי של הפגישה. אני מאוד מבקש שלא להפוך אותו לעוד אשכול BASHING של בעד-נגד העמותה וכל מיני דיונים לגבי לאן מדיניות הצימצום מובילה את אזרחי המדינה, יש פה יותר מאשכול אחד שיכולים לשלמש למטרה זאת.
מתוך ניתוח האשכולים השכנים תמונת המצב היא כשאת:
מיקום אפשרי (אם יש לכם עוד אפשרויות - תגידו):
1) מטווח העיר (עד 20 איש)
2) מטווח גניגר ( דני-היי) ?
3) צור הדסה
חברים שמועניינים להיות בפגישה (אם אתם לא ברשימה אבל רוצים להיות בה, או שאתם ברשימה ולא רוצים להיות בה תכתבו כאן, אני אומנם עברתי על האשכולים אבל יכולתי לפספס מישהו):
taurus609, Hunter, אחד במטרה, Harel, אלדר, afss, simon, tacticalshadow, אלדר, (?)spy, itamar, ניר ל, AlexiS
זמן (אני מציין את האופציות המועדפות עליי, אתם מוזמנים לבטל או להוסיף הערות משלכם):
1)מוצ"ש קרוב או ימי ב', ג', ה' בערב
חברים, בוא נשאיר את האשכול הזה STRICTLY BUSINESS, OK?
נערך לאחרונה על ידי ~Hunter~ בתאריך 01 נובמבר 2012, 15:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: פרטי פגישה בנושא העמותה (ודרכי הפעולה בכלל), זמן, מיקום,
מטווך העיר לא עובד במוצ"ש.
אפשר ביום שישי 9.00 בבוקר
אפשר ביום שישי 9.00 בבוקר
מדריך ירי
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
במילואים בשבועיים הקרובים. בהצלחה
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
מעוניין להגיע, מטווח העיר או דני היי... צור הדסה רחוק לי מאד.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
בבקשה לא בימי שישי..
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

מעוניין להגיע,אתכוונן לגבי המיקום והזמן.
- סליקאי ארד

בהתרעה של 3 ימים אגיע לכל מקום ובכל שעה... כמובן שאשתדל מאד גם בהתראה מיידית .
- סליקאי טיטניום

אז אולי נקבע לאיזה שבת בוקר? הקרוב או בעוד שבוע? נוח לכולם?
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

האם הפגישה במתכונת הנוכחית יכולה גם להתאים לא לבעלי נשק?
- סליקאי ארד

בתור חובש "כיפת השמיים" לא הייתי רוצה לראות את ציבור חובשי הכיפה מחוץ לאיזושהי פעילות בטח זו החשובה שיימכסמו בה את מספר במשתתפים.
ידידי אבי מור נראה לי האיש המתאים לעמוד בראש העמותה - אך האם ניסינו להציע לו שכר הוגן ? לפחות כמו זה שיש לו עכשיו ?
אם לא הוא כל אדם רציני שנרצה להעמיד בראש יש לו עלות - כמה מאיתנו מוכנים להכניס את היד לארנק ובאמת לשלוף משם כל חודש סכום... ?
לפי מספר האפסים שנגייס (אחרי השלם) כך יהיה כוחנו.
או אז ניתן יהיה לערוך כינוס באזורי הארץ השונים. ברור לי ששוכני הצפון ירתעו מנסיעה לרתע ויושבי באר שבע יגידו שמצפון תפתח הרעה.
מקום מפגש צריך שיהיה במרכז הארץ סמוך לכביש 6 (נמנע מארועים בתל אביב כי לוקח לי שעה ורבע להגיע למחלף קסם ועוד שעתיים להסתבך בל אביב) תנסו את לימור גל בעינת.
עד עכשיו יסלחו לי חברי הכל נראה לי קשקשידה.
לכן אני מצטרף לאבי מור וממתין לראות מה ייצא....
שבת שלום לכולנו
אילן בן נון
ידידי אבי מור נראה לי האיש המתאים לעמוד בראש העמותה - אך האם ניסינו להציע לו שכר הוגן ? לפחות כמו זה שיש לו עכשיו ?
אם לא הוא כל אדם רציני שנרצה להעמיד בראש יש לו עלות - כמה מאיתנו מוכנים להכניס את היד לארנק ובאמת לשלוף משם כל חודש סכום... ?
לפי מספר האפסים שנגייס (אחרי השלם) כך יהיה כוחנו.
או אז ניתן יהיה לערוך כינוס באזורי הארץ השונים. ברור לי ששוכני הצפון ירתעו מנסיעה לרתע ויושבי באר שבע יגידו שמצפון תפתח הרעה.
מקום מפגש צריך שיהיה במרכז הארץ סמוך לכביש 6 (נמנע מארועים בתל אביב כי לוקח לי שעה ורבע להגיע למחלף קסם ועוד שעתיים להסתבך בל אביב) תנסו את לימור גל בעינת.
עד עכשיו יסלחו לי חברי הכל נראה לי קשקשידה.
לכן אני מצטרף לאבי מור וממתין לראות מה ייצא....
שבת שלום לכולנו
אילן בן נון
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
כפי שזה נראה עכשיו, אין עדיין טעם במפגש . בואו וננסה כל אחד , ככל שביכולתו , לגייס קהל למטרה הזאת . לא רק בקרב בעלי רשיונות קיימים אלא בקרב כל הציבור המעוניין . עד שלא נגיע למספר אנשים המסוגל לגייס סכום כסף מהותי - יהיה חבל על הזמן . להתדיין ביננו אנחנו יכולים גם כאן , אבל אם נקבל גב מכמה אלפי אנשים שלפחות יהיו מוכנים לתרום בין כמה עשרות לכמה מאות ₪ כל אחד יהיה אפשר לגייס את שועלי הקרבות הוותיקים שכבר רצו מרתון לפני שלמדנו ללכת. אולי גם נוכל לדוג סיוע של אנשי מקצוע מתאימים . מפגש מייסדים צריך להיעשות אחרי שקיים פוטנציאל כספי וישנם אנשים מנוסים בתחום המשפט ובתחום המקצועי שיגיעו ויתנו את דעתם . ההבדל בין אז להיום הוא שהרשתות החברתיות התפתחו וניתן להגיע ליותר אנשים , גם אני לא הייתי מודע ליוזמות הקודמות למרות שאני מחזיק ברשיונות משנת 89. אני מנסה לגייס תומכים באתר הפורומים של ג׳יפולוג בו אני מצוי מאז הקמתו ומכיר את הנפשות הפועלות - זהו הפורום הרחב ביותר של חובבי רכבי השטח למיניהם + מה שמסביב . נסו בכל מקום אחר שיעלה על דעתכם ונראה איך ממשיכים הלאה.
- סליקאי טיטניום

מטווח גניגר נראה לי מצויין .
בכל שעה שתקבעו.
או אם לחילופין תחליטו אצלי בצפון בשלומי .בביתי אעמידו לרשות העניין.
תוך ניגוב חומוס .אמיתי לא בלוף מסחרי.נדסקס ונעביר החלטות גורליות.הגיע העת לצאת מהאדישות וחוסר המעש.
כל יום שתחליטו כל שעה שתחליטו אני עם נסיוני כאחד מצוות הנהגת מחאת גמלאי המשטרה והשב'ס.עם קשריי עם עתונאי זה או אחר.וחברי כנסת שיתמכו בנו ובאינטרס המשותף לנו ולהם.(חברים אין מה לעשות חייבים לנצל את עניין הבחירות ולרתום
כמה שיותר חברי כנסת!)
ןעם נכונותי להתחיל לעשות משהו בנדון!!!!
בכל שעה שתקבעו.
או אם לחילופין תחליטו אצלי בצפון בשלומי .בביתי אעמידו לרשות העניין.
תוך ניגוב חומוס .אמיתי לא בלוף מסחרי.נדסקס ונעביר החלטות גורליות.הגיע העת לצאת מהאדישות וחוסר המעש.
כל יום שתחליטו כל שעה שתחליטו אני עם נסיוני כאחד מצוות הנהגת מחאת גמלאי המשטרה והשב'ס.עם קשריי עם עתונאי זה או אחר.וחברי כנסת שיתמכו בנו ובאינטרס המשותף לנו ולהם.(חברים אין מה לעשות חייבים לנצל את עניין הבחירות ולרתום
ןעם נכונותי להתחיל לעשות משהו בנדון!!!!
- סליקאי ארד

Lactose כתב:האם הפגישה במתכונת הנוכחית יכולה גם להתאים לא לבעלי נשק?
לא רואה שום סיבה שלא תתאים
- סליקאי זהב

על מנת לא לקפח חובשי כיפה, אולי אכן שישי בוקר. יש עוד אפשרות שיתכן ותתאים- חמישי ערב - אין צורך לקום מוקדם למחרת (לרוב).
- סליקאי זהב

שלום BROTHERS IN ARMS !
אני חושב ש-gidimetz צודק המקום מתאים הסביבה יפה מאד עם נוף יוצא מן הכלל שקט ואויר נקי, תחשבו כעל טיול והכל ילך טוב. אני חושב ששבת תתאים לכולם תודה יורם שטיינר.
אני חושב ש-gidimetz צודק המקום מתאים הסביבה יפה מאד עם נוף יוצא מן הכלל שקט ואויר נקי, תחשבו כעל טיול והכל ילך טוב. אני חושב ששבת תתאים לכולם תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד