פרטי פגישה בנושא העמותה (ודרכי הפעולה בכלל), זמן, מיקום, כו

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: פרטי פגישה בנושא העמותה (ודרכי הפעולה בכלל), זמן, מיקום,

על ידי אלדר » 06 נובמבר 2012, 07:26

רק עם נשק קובנציונלי. אנשים המגיעים עם פצצה אטומית לא יורשו להיכנס ואין סידורי הפקדה
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי AlexiS » 06 נובמבר 2012, 20:52

אפשר להפגש בנתניה (מטווך העיר)
כל יום באמצע שבוע מהבוקר עד לסוף יום העבודה (19.00)
אפשר לדבר תכלס עם דידי 09-8611122
או אלכס 054-8883394
המקום די מוגבל לאכלס כמות גדולה של אנשים. (30-20)
מדריך ירי
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ~Hunter~ » 06 נובמבר 2012, 21:15

טוב חברים, דברתי עם יואב ויש לנו אישור לחדר לימוד במטווח דני הי בתאריך וביום שרצינו.
מצד שני יש לנו גם את האפשרות של מטווח העיר בנתניה. אחלי עדיף באמת להיפגש במרכז שכן רוב האוכלוסיה ולכן גם רוב הנוכחים הפוטנציאליים הם כנראה מהמרכז.

האם יש כאן מישהו שיגיע לדני הי אבל יתקשה להגיע לנתניה?
ושאלה לאלכס, האם בכיתת לימוד של דידי ישנו מקרן (אם אין אז אני יכול לנסות לארגן עחד, אבל אני צריך לדעת מראש).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אלדר » 06 נובמבר 2012, 21:39

נראה לי שיש בעיה עם הזמן בנתניה - אם זה רק עד 19.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי higt-power » 06 נובמבר 2012, 21:47

חברים הבטחתי לתת את השתי סנט שלי על סמך הניסיון שלי אז אני יתחיל פה .
מניסיון, מי שמתקשה לארגן כמה שעות חופש ביום חמישי (שבואו נודע ברוב מקומות העבודה קורא ביום הזה אחרי ארוחת הצהרים מעט מאד ) בהתרעה של שבועים מראש אתם יכולים לשכוח אותו מראש שתצטרכו מישהוא שיתן כתף להובלה .
מי שפה רחוק לו מידי ושם קרוב לו מידי ושם עמוס לו מידי ושם רחב מידי גם מימנו תשכחו כחבר לדרך הגדולה הקשה ולא מן הנמנע שעם לא מעט קורבן אישי .
החברה האלו במקרא הטוב יזרקו כמה מאות שקלים כדי להשקיט את המצפון וזהוא .

נקבע זמן ומקום ?
יופי ! תאמינו לי שמי שזה באמת חשוב לו ימצא גם את הזמן וגם את הדרך להגיע !
אם נגיע /תגיעו (מודע, עדין לו החלטתי אם יש לי הכוחות הנפשים להרתם שוב למהלך שכזה ) למקום ומכל 170 עושי הLIKE ו20 פלוס מגיבים תראו 10 אנשים אוו פחות תעשו לעצמכם טובה לכו לאכול ארוחה טובה שותו משהוא ותחזרו הביתה עיפיים שבעים ומאוכזבים.
אל תתישו את עצמכם לחינם, כנראה גם הפעם האסימון לא באמת נפל וכולם פשוט מחפשים פורקן זול קל ופשוט מעל דפי הרשת ,אם לנסח זאת בצורה קצת יותר עדינה מאבי מור .

כל מי שחושב שאני טועה בגדול שיוכיח לי את זה במעשים בבקשה ולא בעוד הודעה מתפלספת!
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 07 נובמבר 2012, 00:13

כמות האנשים שתגיע למפגש לא חשובה . ממילא כמספר האנשים יהיה מספר הדעות ואם אין למישהו תובנה מאד מיוחדת , עדיף שישאר בבית ויתרום את הכסף עבור הדלק - לעמותה. חשוב שיגיעו משפטנים , פחות חשוב שיגיעו מומחים לנשק בשלב הזה . אם 100 אנשים לפחות מוכנים לשים על השולחן 1000 עד 2000 ₪ כל אחד , יש על מה לדבר ואפשר להתחיל להזיז דברים . אני מוכן.
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי tacticalshadow » 07 נובמבר 2012, 03:34

חברים שלום !
עד עכשיו אני לא מבין דבר ? בשורה התחתונה איפה נפגשים ? איזה יום ? איזה שעה ? תודה יורם.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 07 נובמבר 2012, 09:39

שלום יורם.
15.11, ב 19:00, בדני הי (דברתי עם גיורא)

higt-power, אתה צודק, אבל אינני יכול להרשות לעצמי לצאת מדי חובה וזהו, כי פעם זה היה אבי מור שניסה ולא אסף מספיק אנשים, אחר כך אולי היו עוד אנשים, אני אישית הייתי ב 3 פגישות שונות של חברי הסליק בנושא ההתארגנות, ולכל אחד מהן היגיעו לא יותר מ5 אנשים... ועדיין אם כל אחד ואחד מאיתנו יחשוב שאין סיכוי אז באמת לא יהיה סיכוי.

אני יודע, יש לנו בעיה חמורה בארץ של התארגנות וזה מגיעה לכל מקום, אם בהתנגדויות להלעת מחירי הקוטג' או בהתנגדות לשלילת הזכות להגנה עצמית. אנחנו לא אמריקאים (אני לא מדמיין לעצמי וויקוח כמו שהיה פה ב NRA).
אבל עדיין, מחובתינו לפחות לנסות ואם זה לא יעבוד גם הפעם אז נחכה לפעם הבאה, אולי זאת תהיה כך משרד הבט"פ יחליט על עוד איזו גזרה, למשל שלא צריכים בארץ ירי מעשי בכלל או שישובים זכאים לא צריכים יוצר זכאות כי הם מקבלים מספיק הגנה מצה"ל ומשטרת ישראל וכשיש כישלון נקודתי אז זה לא נוראה שכן חיי אדם הם בסה"כ עניין של סטטיסטיקה - ואז שוב תקום יוזמה כזאת או אחרת (אליה אני אצטרף).

לי אישית נראה שאילו כל אלה שהתאכזבו פעם היו מצטרפים היינו יכולים להגיע למספר יפה של חברים פעילים, ללא מעט חשיפה במטווחים וכו' אבל דברים כאלה עושים מהלב או שלא עושים בכלל, אז מי שמצטרף - מצטרף, מי שלא - לא.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אלדר » 07 נובמבר 2012, 10:28

ניר ל כתב:כמות האנשים שתגיע למפגש לא חשובה . ממילא כמספר האנשים יהיה מספר הדעות ואם אין למישהו תובנה מאד מיוחדת , עדיף שישאר בבית ויתרום את הכסף עבור הדלק - לעמותה. חשוב שיגיעו משפטנים , פחות חשוב שיגיעו מומחים לנשק בשלב הזה . אם 100 אנשים לפחות מוכנים לשים על השולחן 1000 עד 2000 ₪ כל אחד , יש על מה לדבר ואפשר להתחיל להזיז דברים . אני מוכן.

כאן אני חולק איתך.
מספר האנשים כן חשוב, זה של2 יהודים יש 3 דעות, ידוע היטב בארצינו, נצטרך להתמודד איך שהוא עם זה.
חשוב שיגועו משפטנים, מומחים לנשק, מומחים להנהלת חשבונות, וכל אחד אחר שהנושא קרוב לליבו.
בנוסף כמות גדולה יותר של אנשים תאפשר להקטין תרומה מכל אחד. היות לא כל אחד יכול לשלוף 2000 ש"ח מהכיס בלי לחורר משמעותית את התקציב של משפחתו.
לכן אני מבקש מכולם להגיע, כל אחד שרוצה להצטרף ליוזמה הזאת. ולא משנה האם הוא גר ביו"ש, או יורה ירי מעשי, או שיש לו כל תבחין אחר לרישיון או שאין לו עדיין רישיון כלל.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי gidimetz » 07 נובמבר 2012, 13:43

כמו שכתבתי כך זה קורה.
עוד דעה ושוב עוד מיהו חושב ש...
חברים דיייי נגמר!!!!!
סיכמנו ל15/11 בשעה 1900 במטווחי דני היי בגניגר
ודי לנסות שוב להוסיף תגובות שרק גורמות לאנשים לחשוב שהכל "קאלאם פאדי"
די אין יותר ערעורים אנחנו שם ונפגש מי שלא יבוא לא יבוא משם נתחיל את כדור השלג.ונזרום דרומה בעוד פגישות אבל את יסוד העניין חייבים להתחיל וזהו סופית......אם לא נתחיל באותו תאריך שום דבר לא יקרה .
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ronen k » 07 נובמבר 2012, 15:08

gidimetz כתב:כמו שכתבתי כך זה קורה.
עוד דעה ושוב עוד מיהו חושב ש...
חברים דיייי נגמר!!!!!
סיכמנו ל15/11 בשעה 1900 במטווחי דני היי בגניגר
ודי לנסות שוב להוסיף תגובות שרק גורמות לאנשים לחשוב שהכל "קאלאם פאדי"
די אין יותר ערעורים אנחנו שם ונפגש מי שלא יבוא לא יבוא משם נתחיל את כדור השלג.ונזרום דרומה בעוד פגישות אבל את יסוד העניין חייבים להתחיל וזהו סופית......אם לא נתחיל באותו תאריך שום דבר לא יקרה .

מגיע!!!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ELI » 07 נובמבר 2012, 17:57

מגיע + חבר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tacticalshadow » 07 נובמבר 2012, 18:20

Hunter שלום !
אני מאד שמח שתכלס יש מועד למיפגש, כל הכבוד על הרצון לעשות ולהתקדם . זה משהו כשלב ראשון.תודה יורם.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי higt-power » 07 נובמבר 2012, 20:22

ניר ל כתב:כמות האנשים שתגיע למפגש לא חשובה . ממילא כמספר האנשים יהיה מספר הדעות ואם אין למישהו תובנה מאד מיוחדת , עדיף שישאר בבית ויתרום את הכסף עבור הדלק - לעמותה. חשוב שיגיעו משפטנים , פחות חשוב שיגיעו מומחים לנשק בשלב הזה . אם 100 אנשים לפחות מוכנים לשים על השולחן 1000 עד 2000 ₪ כל אחד , יש על מה לדבר ואפשר להתחיל להזיז דברים . אני מוכן.

אז זהוא בדיוק שכמות האנשים שמוכנים באמת להתאמץ ולהשקיעה חשובה מאד .
כסף זה חשוב אין ספק, אבל כדי ש"הדברים יזזו" זה לא מספיק .
בשביל זה צריך ועד פועל שמוכן לרוץ בשטח קלומטרים ולהשקיעה שעות רבות כדי לגלגל את הענין .
וכאשר אתה מתחיל "באופן עקרוני" עם 10 אנשים מהר מאד הם יצטמצמו ל5 ופחות ומהר מאד גם
אלו יתשו תחת הנטל ....
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ניר ל » 07 נובמבר 2012, 22:37

היה עוזר אם נדע מי מהאנשים שמוכנים להתאמץ עוסק במקצוע שתורם איכשהו לענין . יש דרך לעשות דברים נכון וביעילות - להעסיק בתשלום מקצוען . המקצוען יכול להיות עו״ד / יחצ״ן / מעאכר עם מהלכים במפלגה הרלבנטית... התשלום הוא בכדי שהעבודה תיעשה ברצינות ובמהירות , לא על חשבון זמנו הפנוי ורצונו הטוב של מישהו . עדים מומחים שיכולים לעזור לנסח תקנות מקצועיות או לייעץ בתחום המקצועי לוועדה המתאימה בכנסת או במשרד לבט״פ יש כאן . נשאר להחליט מהי בכלל האידאולוגיה , רצוי שתהיה מקובלת על מגוון גדול ככל האפשר . לגבי ההוצאה שתידרש מכל אחד - אני באופן אישי החלפתי לאחרונה נשק לפני שנתיים אחרי 17 שנים , לא מתכוון להחליפו ב 17 השנים הקרובות , מן הסתם אצטרך לשמור עליו יותר ... יחד עם זאת , למרות שאינני חבר במועדון ירי ואינני יורה מקצועי , אני מעריך שהוצאתי בשנה האחרונה כ 4000 ₪ בארץ ובחו״ל עבור השכרת נשק, תחמושת ומטווחים . מה הסכומים שמוציאים על התחביב הזה ספורטאים/ יורים מקצועיים בשנה ממוצעת ?
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד