המלצה על מדריך ירי - אסף דהן
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה על מדריך ירי - אסף דהן
שלום לכולם,
השבוע עברתי אימון אישי ראשון מאז הוצאת הרישיון עם אסף. האימון התבצע במטווח העירוני ברחובות והיה מעניין מאוד, מלמד וחוויתי. חזרתי הביתה עם המון תובנות חדשות שלא הייתי מגיע אליהן לבד. היום הלכתי לירות קצת וכבר מזהים שיפור ניכר בפגיעות.
רואים על אסף שהוא מדריך ירי עם המון ניסיון וידע. הוא מעביר כל תרגיל והסבר בתשוקה גדולה לתחום ובאהבה.
ממליץ בחום, גם על אסף דהן וגם על המטווח העירוני ברחובות.
חג שמח,
אלון
השבוע עברתי אימון אישי ראשון מאז הוצאת הרישיון עם אסף. האימון התבצע במטווח העירוני ברחובות והיה מעניין מאוד, מלמד וחוויתי. חזרתי הביתה עם המון תובנות חדשות שלא הייתי מגיע אליהן לבד. היום הלכתי לירות קצת וכבר מזהים שיפור ניכר בפגיעות.
רואים על אסף שהוא מדריך ירי עם המון ניסיון וידע. הוא מעביר כל תרגיל והסבר בתשוקה גדולה לתחום ובאהבה.
ממליץ בחום, גם על אסף דהן וגם על המטווח העירוני ברחובות.
חג שמח,
אלון
- סליקאי כסף
Re: המלצה על מדריך ירי - אסף דהן
גם מדריך טוב וגם נשמה טובה.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
מצטרף להמלצה.
אסף מדריך טוב בעל ידע רב.
כייף ללמוד ממנו.
אסף מדריך טוב בעל ידע רב.
כייף ללמוד ממנו.
אדם באמונתו יחיה
אדם באמונתו יחיה
גם דוב גולדברג מדריך מצוין.
תזכרו את השם
תזכרו את השם
גם אסף וגם דב מעולים, משקיענים, מגיעים מוכנים עם הרבה עזרי אימון וסבלנות.
זה חובה לכל רוכש אקדח לא מנוסה עוד לפני קניית נרתיק ופאוץ׳ למחסנית - יחסוך בזבוז תחמושת והרגלים רעים.
צפיתי היום בהדרכה אישית של אסף, התרשמתי וביררתי איתו פרטים -
60 ש״ח לשעת אימון אישי - זול באופן מגוחך ... סוג של התנדבות לדעתי, הייתי בטוח שמדובר בסכום גבוה פי שלוש לפחות.
אימון של שלוש שעות רצופות ברחובות ביום שישי, מחיר כניסה רגילה לרחובות הוא 40 ₪ ללא הגבלת זמן (הכי זול שאני מכיר) לא חובה לרכוש שם תחמושת. את התחמושת ניתן לרכוש בכל דרך שבוחרים, גם דרך אסף במחיר זול משמעותית מבמטווחים.
זה חובה לכל רוכש אקדח לא מנוסה עוד לפני קניית נרתיק ופאוץ׳ למחסנית - יחסוך בזבוז תחמושת והרגלים רעים.
צפיתי היום בהדרכה אישית של אסף, התרשמתי וביררתי איתו פרטים -
60 ש״ח לשעת אימון אישי - זול באופן מגוחך ... סוג של התנדבות לדעתי, הייתי בטוח שמדובר בסכום גבוה פי שלוש לפחות.
אימון של שלוש שעות רצופות ברחובות ביום שישי, מחיר כניסה רגילה לרחובות הוא 40 ₪ ללא הגבלת זמן (הכי זול שאני מכיר) לא חובה לרכוש שם תחמושת. את התחמושת ניתן לרכוש בכל דרך שבוחרים, גם דרך אסף במחיר זול משמעותית מבמטווחים.
- סליקאי טיטניום
נו? אז תביאו פרטים להתקשרות... לאחרונה אני כ"כ עמוס, שגם לאימוני IDPA שאני כ"כ אוהב אני כבר לא מגיע...
ועכשיו גם מילואים בנוסף לכל...
אולי אימון אישי זה פיתרון...
ועכשיו גם מילואים בנוסף לכל...
אולי אימון אישי זה פיתרון...
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
- סליקאי טיטניום
תודה...
שבוע טוב!
שבוע טוב!
"וענייני המלחמות, אי אפשר היה כלל, בשעה שהשכנים כולם היו זאבי ערב ממש, שרק ישראל לא יילחם, שאז היו מתקבצים כולם ומכלים ח"ו את שאריתם..."
--
CZ P-07
--
CZ P-07
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד