נשיאת סכין

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי ניר » 04 אוגוסט 2004, 15:52

ארנולד כתב: ניר, האם לדעתך סביר לתת לאדם בישראל לשאת סכין בקופסה נעולה (כגון ארגז כלים) בדרך למטרה כשרה ובחזרה?

מצטער על העיכוב בתשובה. חזרתי אתמול מרומא. דרך אגב הייתי שם בהופעה של סיימון וגרפינקל ליד הקולוסיאום במוצ"ש והיה מעולה.
לשאלתך ליאור, אם המטרה היא כשרה, אני לא רואה כל מניעה לשאת את הסכין בצורה שהזכרת. :wink:
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Spider » 04 אוגוסט 2004, 17:43

כשרה ?! אם אכן מדובר באדם שהינו טכנאי בעבודתו ( ומומולץ שתהיה לו דרך להוכיח את זה , מנסיון אני מכיר כמה שלא היה להם הסבר מניח את הדעת על עצם היותם טכנאים ), כמו כן ממולץ שזו תהיה סכין שיכול לשמש לעבודה המדוברת ולא חשמלאי שמסתובב עם סכין קומנדו לחיכוך חוטים ...
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 04 אוגוסט 2004, 18:14

אנחנו לא קצת גולשים ?

(חבר'ה, נסחפתם קצת .. לא כל אזרח עובר ושב הוא עבריין או בעל נטיות כאלו..)
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Spider » 04 אוגוסט 2004, 22:48

נועם אף אחד לא אמר את זה , כבר בתגובה הקודמת שלי ציינתי שזה הדבר האחרון שיש למשטרה זמן להתעסק איתו , אבל לצורך הענין ע"פ סטטיסטיקות אחרונות ישנה עליה במספר הארועים של החזקות סכין בעיקר אצל בני נוער ....
***NO ONE IS FASTER THEN A BULLET ***
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

תגובה

על ידי יורם-אלדר שטיינר » 05 אוגוסט 2004, 06:50

לחברים שלום :!: :P
אני רוצה להאיר את עינכם לגבי אופי האנשים כללית ולתת לכם חומר למחשבה. אני מקווה שרובכם יודע מה זה "הינג ויינג" הוא מייצג שני עולמות של טוב ורע לבן ושחור, כאשר בכל אחד מהם יש נקודה . בלבן יש נקודה שחורה , בשחור יש נקודה לבנה. זה בא להראות לנו שהצל אנשים טובים יש דחפים רעים גם פליליים חבואים. והצל אנשים רעים (פליליים) יש נקודות טובות חבויות. כך שכולנו סובלים בעל כורחנו ואין לנו בררה אלה לחיות עם זה ולנסות להגיע לפתרונות שיקלו על החיים. להתראות יורם :P
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
סליקאי זהב
סליקאי זהב

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד