נשיאת סכין
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
ארנולד כתב: ניר, האם לדעתך סביר לתת לאדם בישראל לשאת סכין בקופסה נעולה (כגון ארגז כלים) בדרך למטרה כשרה ובחזרה?
מצטער על העיכוב בתשובה. חזרתי אתמול מרומא. דרך אגב הייתי שם בהופעה של סיימון וגרפינקל ליד הקולוסיאום במוצ"ש והיה מעולה.
לשאלתך ליאור, אם המטרה היא כשרה, אני לא רואה כל מניעה לשאת את הסכין בצורה שהזכרת.
תגובה
לחברים שלום
אני רוצה להאיר את עינכם לגבי אופי האנשים כללית ולתת לכם חומר למחשבה. אני מקווה שרובכם יודע מה זה "הינג ויינג" הוא מייצג שני עולמות של טוב ורע לבן ושחור, כאשר בכל אחד מהם יש נקודה . בלבן יש נקודה שחורה , בשחור יש נקודה לבנה. זה בא להראות לנו שהצל אנשים טובים יש דחפים רעים גם פליליים חבואים. והצל אנשים רעים (פליליים) יש נקודות טובות חבויות. כך שכולנו סובלים בעל כורחנו ואין לנו בררה אלה לחיות עם זה ולנסות להגיע לפתרונות שיקלו על החיים. להתראות יורם
אני רוצה להאיר את עינכם לגבי אופי האנשים כללית ולתת לכם חומר למחשבה. אני מקווה שרובכם יודע מה זה "הינג ויינג" הוא מייצג שני עולמות של טוב ורע לבן ושחור, כאשר בכל אחד מהם יש נקודה . בלבן יש נקודה שחורה , בשחור יש נקודה לבנה. זה בא להראות לנו שהצל אנשים טובים יש דחפים רעים גם פליליים חבואים. והצל אנשים רעים (פליליים) יש נקודות טובות חבויות. כך שכולנו סובלים בעל כורחנו ואין לנו בררה אלה לחיות עם זה ולנסות להגיע לפתרונות שיקלו על החיים. להתראות יורם
עם תרצו A זו מטרה !
senior combat warrior
senior combat warrior
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד