הגיוני?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הגיוני?
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

Re: הגיוני?
למיטב הבנתי המוגבלת, דבר כזה עלול להוות בעיה בטיחותית לא קטנה, אם בית הבליעה אינו סגור היטב.
זה נראה לי יותר בפגם בטיחותי בעיצוב יותר מכל דבר אחר (למרות שבמצאי האומלל של תחמושת בארץ אולי נצטרך תכונה כזאת מתישהו).
זה נראה לי יותר בפגם בטיחותי בעיצוב יותר מכל דבר אחר (למרות שבמצאי האומלל של תחמושת בארץ אולי נצטרך תכונה כזאת מתישהו).
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

כדור 9 מ'מ של מקארוב הינו טיפה גדול יותר בקוטר. מה שכנראה מפצה בצורה זו או אחרת על חוסר נעילה של צינה (OUT OF THE BATTERY)
בגדול זה יכול להגמר רע מאוד כמובן
בגדול זה יכול להגמר רע מאוד כמובן
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
כל מה שמראים כאן זה מקארוב מקולקל.
שום אקדח אינו אמור לירות ללא נעילה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מה שבטוח שאם זה יתפוצץ לו בפרצוף הוא לא יעלה את הסרט לטיוב ...
- סליקאי זהב

donduck כתב:כל מה שמראים כאן זה מקארוב מקולקל.
מנין הביטחון להגיד באופן ודאי? ייתכן ויש כשל בייצור האקדח שמביא אותו להתנהגות מעשית כזו, אעפ"י שברמת העיקרון לא אמור להבנות כך נשק.
טובה עגבניה אחת מאשר סלסה חריפה מלאה תולעים
- סליקאי זהב

אולי לא שמתם לב, אבל המשתמש יורה תחמושת 9X19 מ"מ מהמקארוב שמתוכנן לתחמושת 9X18 מ"מ. תוספת האורך של התרמיל גורמת לאי נעילה מושלמת של המחלק.
לאורך זמן, זה בהחלט יכול להביא לפיצוץ של התרמיל בחלקו התחתון ולפגיעה לא נעימה ביורה.
אם ב"התאמות" מוזרות עסקינן, אני נתקלתי בירי של כדור 5.56X45 מ"מ מתמ"ק עוזי. תאמינו או לא!
לאורך זמן, זה בהחלט יכול להביא לפיצוץ של התרמיל בחלקו התחתון ולפגיעה לא נעימה ביורה.
אם ב"התאמות" מוזרות עסקינן, אני נתקלתי בירי של כדור 5.56X45 מ"מ מתמ"ק עוזי. תאמינו או לא!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
הנעילה במקרוב היא נעילת הכבדה .
עם זאת זה שהירי אפשרי זאת תקלת תכנון מובנת ,כנראה שאף אחד לא חשב שהכלי הזה צריך להיות חסין לאידיוטים
עם זאת זה שהירי אפשרי זאת תקלת תכנון מובנת ,כנראה שאף אחד לא חשב שהכלי הזה צריך להיות חסין לאידיוטים
לא מדובר כאן בתקלת תכנון.
אף אחד לא מתכנן אקדח עם נעילת הכבדה לירי של תחמושת עתירת לחצים דוגמת 9X19.
תחמושת כזו יש לירות רק עם קנה נעול לצינה או מנגנון אחר לעיקוב פתיחת פתח ההפלטה, אחרת היורה מסתכן.
אף אחד לא מתכנן אקדח עם נעילת הכבדה לירי של תחמושת עתירת לחצים דוגמת 9X19.
תחמושת כזו יש לירות רק עם קנה נעול לצינה או מנגנון אחר לעיקוב פתיחת פתח ההפלטה, אחרת היורה מסתכן.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
higt-power כתב:הנעילה במקרוב היא נעילת הכבדה .
על כל מוצר "חסין לאידיוטים" שמישהו מפתח,
מפתחים במקום אחר אידיוט יותר גדול שיצליח ...
- סליקאי זהב

afss כתב:אולי לא שמתם לב, אבל המשתמש יורה תחמושת 9X19 מ"מ מהמקארוב שמתוכנן לתחמושת 9X18 מ"מ. תוספת האורך של התרמיל גורמת לאי נעילה מושלמת של המחלק.
איך הם עשו את זה, ניסרו קנה של m16 והחליפו לעוזי?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
yogev כתב:afss כתב:אולי לא שמתם לב, אבל המשתמש יורה תחמושת 9X19 מ"מ מהמקארוב שמתוכנן לתחמושת 9X18 מ"מ. תוספת האורך של התרמיל גורמת לאי נעילה מושלמת של המחלק.
אם מדובר בעוזי עם מכנס פתוח (נוקר סטטי) כל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס לבית הבליעה באופן ידני כדור של M16 וללחוץ על ההדק. התוצאות על אחריותך הבלעדית.
תרמיל 9 ממ' ו-5.56 כמעט זהים בקוטר שלהם, כנ"ל גם 0.45 ו-7.62
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:yogev כתב:afss כתב:אולי לא שמתם לב, אבל המשתמש יורה תחמושת 9X19 מ"מ מהמקארוב שמתוכנן לתחמושת 9X18 מ"מ. תוספת האורך של התרמיל גורמת לאי נעילה מושלמת של המחלק.
אם מדובר בעוזי עם מכנס פתוח (נוקר סטטי) כל מה שאתה צריך לעשות זה להכניס לבית הבליעה באופן ידני כדור של M16 וללחוץ על ההדק. התוצאות על אחריותך הבלעדית.
תרמיל 9 ממ' ו-5.56 כמעט זהים בקוטר שלהם, כנ"ל גם 0.45 ו-7.62
א.
כן, אבל מה בקשר לקליע הנע בקנה? הוא ממש לא באותו קוטר כמו הקנה ובגלל שהוא קטן יותר גזים ינועו מסביבו
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
לגבי מהירות הלוע ודיוק הפגיעה, אין אחריות
בכל מיקרה, לא מומלץ לנסות. זה מאד מסוכן!!
בכל מיקרה, לא מומלץ לנסות. זה מאד מסוכן!!
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
www.legalwep.co.il
www.legalwep.co.il
afss כתב:בכל מיקרה, לא מומלץ לנסות. זה מאד מסוכן!!
לא שאני ממליץ לנסות (מפני שאני לא יודע מספיק), אבל על פניו הייתי מצפה שזה יהיה ממש לא מסוכן, מכמה סיבות: 1) בין הקליע לקנה נותר רווח גדול, רוב הגזים יברחו, ולחץ הגזים יהיה נמוך מאוד. 2) משקל הקליע הוא כשליש מזה של קליע 9ממ'. 3) קצב יצירת הגזים בכדור 5.56 מתאים ליצירת לחץ גבוה בקנה דק, כלומר בעל נפח קטן. לקנה של עוזי נפח גדול פי 3!
כאמור, אני לא יודע מספיק כדי לקבוע שאכן זה בטוח. אני מעלה את הנקודות הנ"ל כדיון טכני עקרוני בלבד. מה אומרים חכמי התורה?
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד