שאלה לגבי האישור בריאות

פורום העוסק בפרצודורות ומנהלות בנושא רישוי כלי יריה במשרד לבטחון פנים, ישובים זכאים, החלפת תורים, תהיות ושאלות לגבי רישוי בכלל.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

שאלה לגבי האישור בריאות

על ידי yechiel1120 » 03 אפריל 2016, 00:25

שלחתי לאגף כלי רישוי בעפולה את כל הטפסים כולל טופס בריאות.
הם שלחו לי בדואר מכתב שבו כתוב לי שאני צריך להביא חוות דעת המסכמת את התיק הרפואי שלי עם התייחסות לנשיאת נשק.
יש לציין שאני אדם בריא לחלוטין וכך גם היה כתוב בטופס בריאות ששלחתי להם... יש למישו מושג מה הם רוצים ממני?
סליקאי ארד
סליקאי ארד

Re: שאלה לגבי האישור בריאות

על ידי YT » 03 אפריל 2016, 18:16

לא סימנת כן בשום סעיף? האם הרופא שלך סימן כן באחד הסעיפים?
אם כן - איזה?
יאיר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי yechiel1120 » 04 אפריל 2016, 00:57

לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'
בקיצןר סיבך אותי הרופא הזה גם שילמתי לו 108 שח בשביל חתימה מעפנה וגם עכשיו משגעים אותי בגללו
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי YT » 04 אפריל 2016, 18:33

yechiel1120 כתב:לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'
בקיצןר סיבך אותי הרופא הזה גם שילמתי לו 108 שח בשביל חתימה מעפנה וגם עכשיו משגעים אותי בגללו

זה כנראה בגלל זה... אם הוא לא הסכים לסמן עכשיו בבט"פ עלולים לחשוב שאתה אלכוהוליסט או משהו כזה ולכן דורשים בדיקות נוספות.
יאיר
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Everest » 05 אפריל 2016, 11:13

yechiel1120 כתב:לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'

אני מסתכל עכשיו על הצהרת בריאות עדכנית של המשרד לבט"פ ואני לא רואה שום סעיף שמתייחס לנושא אלכוהול וסמים שדורש חתימת רופא(אבל בחלק בשאלון אותו אתה צריך למלא, יש התייחסות, והיא אינה של הרופא אלא שלך בלבד).
מוזר...
סליקאי זהב
סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד