שאלה לגבי האישור בריאות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי האישור בריאות
שלחתי לאגף כלי רישוי בעפולה את כל הטפסים כולל טופס בריאות.
הם שלחו לי בדואר מכתב שבו כתוב לי שאני צריך להביא חוות דעת המסכמת את התיק הרפואי שלי עם התייחסות לנשיאת נשק.
יש לציין שאני אדם בריא לחלוטין וכך גם היה כתוב בטופס בריאות ששלחתי להם... יש למישו מושג מה הם רוצים ממני?
הם שלחו לי בדואר מכתב שבו כתוב לי שאני צריך להביא חוות דעת המסכמת את התיק הרפואי שלי עם התייחסות לנשיאת נשק.
יש לציין שאני אדם בריא לחלוטין וכך גם היה כתוב בטופס בריאות ששלחתי להם... יש למישו מושג מה הם רוצים ממני?
- סליקאי ארד
Re: שאלה לגבי האישור בריאות
לא סימנת כן בשום סעיף? האם הרופא שלך סימן כן באחד הסעיפים?
אם כן - איזה?
אם כן - איזה?
יאיר
לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'
בקיצןר סיבך אותי הרופא הזה גם שילמתי לו 108 שח בשביל חתימה מעפנה וגם עכשיו משגעים אותי בגללו
בקיצןר סיבך אותי הרופא הזה גם שילמתי לו 108 שח בשביל חתימה מעפנה וגם עכשיו משגעים אותי בגללו
- סליקאי ארד
yechiel1120 כתב:לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'
זה כנראה בגלל זה... אם הוא לא הסכים לסמן עכשיו בבט"פ עלולים לחשוב שאתה אלכוהוליסט או משהו כזה ולכן דורשים בדיקות נוספות.
יאיר
yechiel1120 כתב:לא סימנתי כן וגם הרופא לא סימן כן... חוץ מזה שהוא כתב לגבי סיגריות ואלכוהול שהוא לא חותם על זה כי צריך לעבור בדיקה לא יודע מה הוא כתב הוא אמר לי שזה בשביל הכסת"ח...יש לציין שאני לא נוגע ברעל שנקרא סיגריות ושתייה רק בחתונות אירועים וכו'
אני מסתכל עכשיו על הצהרת בריאות עדכנית של המשרד לבט"פ ואני לא רואה שום סעיף שמתייחס לנושא אלכוהול וסמים שדורש חתימת רופא(אבל בחלק בשאלון אותו אתה צריך למלא, יש התייחסות, והיא אינה של הרופא אלא שלך בלבד).
מוזר...
- סליקאי זהב
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד