תבור לאזרחי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
geepson כתב:המצב לדעתי עגום,מאוד עגום!
1.מוסדות המדינה לא נותנים אמון באזרח[גם אם הוא שומר חוק,בוגר צבא ומילואימניק מצטיין].
2.האזרח עצמו לא נותן אמון במוסדות המדינה[גם אם הוא שומר חוק,בוגר צבא ומילואימניק....].
3.גורמים חתרנים [פליליים,לאומניים ואחרים]פועלים בלא הפרעה של ממש.ולעיתים בחסות החוק.
4.האזרח ההגון נדרש לתמרן בין גורמים חתרניים השוחרים את רעתו,לבין מוסדות המדינה
שלא שוחרים את טובתו.
-לדעתי יש פה בעייה אמיתית ועמוקה!
-יש למישהו פתרונות?,הצעות?
עמי.
שמישהו בממשלה יחליף או יעדכן את נושא חוק כלי היריה המעלה אבק מיזה כמה שנים מישהו צריך לבוא ולשנות את זה כי לרוע המזל אנשים צריכים ללכת בדרכים לא חוקיות כל כך כדי להשיג נשק,מישהו צריך ליפנות בדרך זאת או אחרת למישרד הפנים ולהציג סיבות עובדיות ללמה החוק והתנאים הנוקשים מיותרים לגמרה.
- סליקאי ארד

אני מכיר את מישהו.
רצנו המון כדי למצוא את מישהו, זהשאיר את הפח של הגריז פתוח.
תתפלא, אבל לא ממש מצאנו אותו, אז המשכנו לרוץ, עד שנמאס למפקד להריץ אותנו.
ח.ו.ק,
בן כמה אתה ? מתי הגעת לארץ ? עד כמה אתה מכיר את נושא כלי הנשק בארץ ?
נראה כי אתה לא בדיוק בגיל "שאפשר להתחיל", על פי שאלותיך.
קרא עיתונים, קרא אשכולות קודמים בסליק, אתה תמים מחד, ותמים עוד יותר מאידך, עם שאלות של אחד שהגיע לארץ אתמול בבוקר.
אם אתה ניזון מפורומים של "אני רוצה להיות חייל ביחידה XXX" וה"משין גיברט שיורה כדורי שש מילימטר שקניתי ביד שתיים במאה תשעים שקל נשבר אתמול ונגמרה לו הסוללה", אזי שאתה קצת רחוק מהמטרה.
ח.ו.ק,
קרא עיתונים, קרא אשכולות קודמים בסליק, אתה תמים מחד, ותמים עוד יותר מאידך, עם שאלות של אחד שהגיע לארץ אתמול בבוקר.
אם אתה ניזון מפורומים של "אני רוצה להיות חייל ביחידה XXX" וה"משין גיברט שיורה כדורי שש מילימטר שקניתי ביד שתיים במאה תשעים שקל נשבר אתמול ונגמרה לו הסוללה", אזי שאתה קצת רחוק מהמטרה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נועם כתב:אני מכיר את מישהו.
ח.ו.ק,
אני בן 14 ואני מעוניין לילמוד יותר על תחום הנשק זה נושא שמעניין אותי וזה הפורום היחיד שמצאתי שמדבר על נשק (חוץ מאד כמה פורומים שההודעה האחרונה בהם היא מ2006 או משהו) ובסדר אני לא מבין כלום אבל אני מישתדל להבין כמה שיותר.
- סליקאי ארד

- סליקאי כסף

ח.ו.ק,
אני מקווה שאתה מבין שהכוונה שלי איננה לעקוץ אלא לשים אותך עם הרגליים על הקרקע.
אם תזדמן לדרום, קפוץ אלי למטווח (עם ההורים כמובן) ההדרכה + קופסאת כדורי 0.22 עלי.
נועם.
אם תזדמן לדרום, קפוץ אלי למטווח (עם ההורים כמובן) ההדרכה + קופסאת כדורי 0.22 עלי.
נועם.
תבור
התבור הינו רובה ולא אקדח
לכן אין שום סיכוי לקבל רישיון!!!!!
לכן אין שום סיכוי לקבל רישיון!!!!!
נועם כתב:ח.ו.ק,
נועם.
מותר לבני 14 לירות במטווחים? ואפשר אם אישור הורים בכתב? אני לא חושב שאמא שלי תהנה ליראות אותי יורה באקדח אפשר באישור בכתב בטלפון או משהו?.
- סליקאי ארד

ח.ו.ק כתב:נועם כתב:ח.ו.ק,
נועם.
מותר לבני 14 לירות במטווחים? ואפשר אם אישור הורים בכתב? אני לא חושב שאמא שלי תהנה ליראות אותי יורה באקדח אפשר באישור בכתב בטלפון או משהו?.
בן 14 יכול ללירות במטווח
אישור הורים בכתב מספיק.
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
אילן,
אני יוצא מנקודת הנחה כי נער בן 14 לא יגיע לבדו לאזורנו.
ח.ו.ק ,
בכל מקרה, אם תביא את אמא, אני מניח שהיא תהנה לראות אותך יורה, אולי היא גם תצטרף.
אם לא, יש בסביבה מספיק פעילויות לאמהות. יש כלניות שאוטוטו פורחות. מחזה מלבב לכל המשפחה.
נועם.
ח.ו.ק ,
בכל מקרה, אם תביא את אמא, אני מניח שהיא תהנה לראות אותך יורה, אולי היא גם תצטרף.
אם לא, יש בסביבה מספיק פעילויות לאמהות. יש כלניות שאוטוטו פורחות. מחזה מלבב לכל המשפחה.
נועם.
נועם, גם אני מתכנן כבר הרבה זמן להגיע אליך.
הבעיה היא שאני אמור לבוא עם חבר ושנינו בצבא, כך שהזמנים גם לא כ"כ מסתדרים לנו.
נוסף לכך, אין לנו רכב, מה שמקשה עוד יותר על ההגעה (בשבת למשל).
לגבי אישור רופא - מאיזה רופא אני יכול להוציא אישור למטווח?
האם רופא של קצין העיר יכול לספק אישור כזה או שרק רופא שאני רואה בגדוד (מה שלא יקרה לעולם כנראה כי יש בעיה עם רופאים בפלוגה שלי)?
כמה זמן לוקח למשטרה לתת לי תעודת יושר וכמה זה עולה?
מישהו יכול לעזור לי בקטעים האלה כי אני כל הזמן דוחה את הדברים.
אגב, לכמה זמן האישור הרפואי ותעודת היושר תקפים? אני מפחד להוציא את התעודה מוקדם מדי ועד שאגיע אליך היא תהיה ישנה (בת כמה חודשים טובים).
אשמח לתשובות בנושא.
הבעיה היא שאני אמור לבוא עם חבר ושנינו בצבא, כך שהזמנים גם לא כ"כ מסתדרים לנו.
נוסף לכך, אין לנו רכב, מה שמקשה עוד יותר על ההגעה (בשבת למשל).
לגבי אישור רופא - מאיזה רופא אני יכול להוציא אישור למטווח?
האם רופא של קצין העיר יכול לספק אישור כזה או שרק רופא שאני רואה בגדוד (מה שלא יקרה לעולם כנראה כי יש בעיה עם רופאים בפלוגה שלי)?
כמה זמן לוקח למשטרה לתת לי תעודת יושר וכמה זה עולה?
מישהו יכול לעזור לי בקטעים האלה כי אני כל הזמן דוחה את הדברים.
אגב, לכמה זמן האישור הרפואי ותעודת היושר תקפים? אני מפחד להוציא את התעודה מוקדם מדי ועד שאגיע אליך היא תהיה ישנה (בת כמה חודשים טובים).
אשמח לתשובות בנושא.
שלום YT,
כחייל אינך זקוק לאישורים הללו, מה גם שמדינת ישראל בבקשתה ממני לבקש ממך את האישור מהמשטרה מבקשת ממני לעבור על החוק, ואני לא אעשה זאת. (משמע - לא אדרוש ממך אישור העדר ר"פ)
אתה וחברך יכולים לבוא, להציג תעודת חייל ולקבל שירות במטווח.
לשאלותיך האחרות (וראה איזה פלא, חלם זה ממש כאן בפינה) :
הבדיקה הרפואית ע"פ משרד הפנים תופסת ל 12 חודשים לעניין זה. לצורך חידוש הרישיון ל חצי שנה בלבד.
את אישור העדר ר"פ מותר להראות אך ורק לגורמים שהותר להם על פי חוק לבקש ולראות אותם. אני ועמיתי למקצוע לא הוסמכנו לכך ע"פ החוק ותקנותיו. האישור נכון לרגע הדפסתו...
(כי תמיד אתה יכול להוציא אישור ומייד אח"כ לשדוד בנק ולטעון ליושרך..
)
נועם.
כחייל אינך זקוק לאישורים הללו, מה גם שמדינת ישראל בבקשתה ממני לבקש ממך את האישור מהמשטרה מבקשת ממני לעבור על החוק, ואני לא אעשה זאת. (משמע - לא אדרוש ממך אישור העדר ר"פ)
אתה וחברך יכולים לבוא, להציג תעודת חייל ולקבל שירות במטווח.
לשאלותיך האחרות (וראה איזה פלא, חלם זה ממש כאן בפינה) :
הבדיקה הרפואית ע"פ משרד הפנים תופסת ל 12 חודשים לעניין זה. לצורך חידוש הרישיון ל חצי שנה בלבד.
את אישור העדר ר"פ מותר להראות אך ורק לגורמים שהותר להם על פי חוק לבקש ולראות אותם. אני ועמיתי למקצוע לא הוסמכנו לכך ע"פ החוק ותקנותיו. האישור נכון לרגע הדפסתו...
(כי תמיד אתה יכול להוציא אישור ומייד אח"כ לשדוד בנק ולטעון ליושרך..
נועם.
אוקיי, טוב לדעת, כי כששאלתי מטווחים אמרו לי שעלי להביא תעודת יושר ואישור רפואי, למרות שאמרתי להם שאני חייל.
אני שמח לגלות שאיני צריך את האישורים הללו ושאוכל לקבל שירות בהצגת תעודת חייל.
בכל מקרה, ההגעה אליך היא הנושא הבעייתי, שכן אני גר באשדוד וחברי בב"ש.
הוא כרגע נמצא במסלול של הנדסה ויוצא רק סופי שבוע (שבתות בעיקר), מה שמקשה על ההגעה אליך בהתחשב בזה שאין לנו רכב.
אני בטוח שנסתדר מתישהו (כשיצא לרגילה או משהו כזה).
שמור לי אקדחים מעניינים..
אני שמח לגלות שאיני צריך את האישורים הללו ושאוכל לקבל שירות בהצגת תעודת חייל.
בכל מקרה, ההגעה אליך היא הנושא הבעייתי, שכן אני גר באשדוד וחברי בב"ש.
הוא כרגע נמצא במסלול של הנדסה ויוצא רק סופי שבוע (שבתות בעיקר), מה שמקשה על ההגעה אליך בהתחשב בזה שאין לנו רכב.
אני בטוח שנסתדר מתישהו (כשיצא לרגילה או משהו כזה).
שמור לי אקדחים מעניינים..
היה לנו מיקרא לא נעים במישפחה שבוא נגיד מאז אמא שלי לא אוהבת אקדחים אחותי שוטרת ובפעם הראשונה שהיא הביאה אקדח הביתה היא נורא לא אהבה את זה,יש מצב שאבא שלי יתן לי אישור בכתב ואתן אותו במטווח?,דרך אגב כמה עולה כניסה למיטווח כדורים וכד'?.נועם כתב:אילן,
ח.ו.ק ,
נועם.
- סליקאי ארד

אם יש לך במשפחה חוסר הסכמה, אני מעדיף שתבוא עם אבא.
לצערך, לא אסתמך על אישורים כתובים בלבד.
לצערך, לא אסתמך על אישורים כתובים בלבד.
אנשים לא שואלים את השאלה המרכזית:
יש בכלל ייצור של תבור אזרחי? אני שמעתי שהם רצו בקרוב להתחיל (לשיווק בארה"ב כמובן), אבל לא שמעתי לאן זה הגיע.
יש בכלל ייצור של תבור אזרחי? אני שמעתי שהם רצו בקרוב להתחיל (לשיווק בארה"ב כמובן), אבל לא שמעתי לאן זה הגיע.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד