ירי מעשי- שאלות
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירי מעשי- שאלות
שלום מספר שאלות על ירי מעשי וקורס מדריכי ירי
אשמח עם מישהו יוכל לענות לי:
1. כמה עולה קורס ירי מעשי והאם הוא חובה על מנת להשתתף בתחרויות או להיכנס לענף?
2. האם אני יכול להתחרות או לירות עם נשק של חברת אבטחה?
3. קורס מדריכי ירי: במידה ואני חובש מהצבא (ובמיל'...) האם אני חייב לעבור קורס מע"רים או שניתן לעשות קורס מקוצר למדריכי ירי?
בתומ"ר
יונתן.
אשמח עם מישהו יוכל לענות לי:
1. כמה עולה קורס ירי מעשי והאם הוא חובה על מנת להשתתף בתחרויות או להיכנס לענף?
2. האם אני יכול להתחרות או לירות עם נשק של חברת אבטחה?
3. קורס מדריכי ירי: במידה ואני חובש מהצבא (ובמיל'...) האם אני חייב לעבור קורס מע"רים או שניתן לעשות קורס מקוצר למדריכי ירי?
בתומ"ר
יונתן.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
1: קורס ירי מעשי מוכר ע"י התאחדות הקליעה בישראל הוא חובה לכל מי שרוצה לעסוק בירי מעשי בישראל . עלותו בין 1000 - 1800 ש"ח, לא כולל תחמושת (כ 1000 כדור), ולא כולל רישום למועדון ירי מעשי ודרכו להתאחדות הקליעה (חובה להיות חבר ע"מ להיבחן בבחינת הסיום של הקורס).
2: אם חב' האבטחה מסכימה שתעשה שיוש בכלים שלה בקורס - אין מניעה, בתנאי שמדובר באקדח מתאים לענף, ותקין.
3: קורס מע"רים (44 שעות) חובה על כל מדריך ירי. פטורים ממנו רק אלו שיכולים להוכיח שיש להם הכשרה גבוהה יותר (רופאים, פראמדיקים וכו').
2: אם חב' האבטחה מסכימה שתעשה שיוש בכלים שלה בקורס - אין מניעה, בתנאי שמדובר באקדח מתאים לענף, ותקין.
3: קורס מע"רים (44 שעות) חובה על כל מדריך ירי. פטורים ממנו רק אלו שיכולים להוכיח שיש להם הכשרה גבוהה יותר (רופאים, פראמדיקים וכו').
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: ירי מעשי- שאלות
daon כתב:3. קורס מדריכי ירי: במידה ואני חובש מהצבא (ובמיל'...) האם אני חייב לעבור קורס מע"רים או שניתן לעשות קורס מקוצר למדריכי ירי?בתומר יונתן.
תעודת החובש צריכה להיות בתוקף/ רענון בתוקף
- תרמתי למען הסליק
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד