הצלת לפטופ LENOVO N100
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
הצלת לפטופ LENOVO N100
שלום לכולכם ושבוע טוב
אני מנסה להציל את ה LENOVO N100 של אחותי. כרגע המחשב עולה עד ללוגו של WinXP ואז קורס עם מסך כחול שאת פרטיו אני לא מצליח מכיוון שהמחשב מאתחל את עצמו. לפני שאני מפרמט את הכונן ומתקין הכל מחדש אני מנסה להציל מסמכים חשובים שלה ופה אני כושל.
ניסיתי לתקן את ההתקנה של ה XP ע"י הרצה של דיסק ההתקנה של WinXp Home Edition אך ההתקנה לא מזהה את המערכת המותקנת על כונן C ואין אפשרות לשיחזור והתקנה מחדש. האפשרות היחידה היא פירמוט של הכונן והתקנה נקיה, אך אני נמנע בשלב זה.
ניסיתי להשתמש במערכת הגיבוי והשחזור של LENOVO אך כל קשר בין הכתוב בחוברת ההדרכה למציאות מקרי בהחלט. לחיצה על כפתור ה LENOVO CARE תוך כדי איתחול המחשב לא מביאה אותי לסביבת עבודה אלטרנטיבית כמתואר בחוברת, אלא פותחת לי תפריט מבוסס דוס ובו ארבע אפשרויות, שתיים מתוכן מובילות אותי להגדרות הביוס של המחשב, ושתיים שולחות אותי הלאה לדרכי אל תוך הלופ האינסופי של איתחול ה WinXP. שום סביבה אלטרנטיבית, שום "איורים גרפיים מאירי עיניים", שום "כלי שיחזור מתקדמים" וכו' וכו'.
ניסיתי את כל מה שעולה בדעתי (וטיפלתי באי אלו עשרות מחשבים בחיי) ואני תקוע בדרך ללא מוצא.
אם למישהו מכם יש רעיון להמשך לפני פירמוט והתקנה מאפס אני אשמח לשמוע
שבוע טוב
אורן
אני מנסה להציל את ה LENOVO N100 של אחותי. כרגע המחשב עולה עד ללוגו של WinXP ואז קורס עם מסך כחול שאת פרטיו אני לא מצליח מכיוון שהמחשב מאתחל את עצמו. לפני שאני מפרמט את הכונן ומתקין הכל מחדש אני מנסה להציל מסמכים חשובים שלה ופה אני כושל.
ניסיתי לתקן את ההתקנה של ה XP ע"י הרצה של דיסק ההתקנה של WinXp Home Edition אך ההתקנה לא מזהה את המערכת המותקנת על כונן C ואין אפשרות לשיחזור והתקנה מחדש. האפשרות היחידה היא פירמוט של הכונן והתקנה נקיה, אך אני נמנע בשלב זה.
ניסיתי להשתמש במערכת הגיבוי והשחזור של LENOVO אך כל קשר בין הכתוב בחוברת ההדרכה למציאות מקרי בהחלט. לחיצה על כפתור ה LENOVO CARE תוך כדי איתחול המחשב לא מביאה אותי לסביבת עבודה אלטרנטיבית כמתואר בחוברת, אלא פותחת לי תפריט מבוסס דוס ובו ארבע אפשרויות, שתיים מתוכן מובילות אותי להגדרות הביוס של המחשב, ושתיים שולחות אותי הלאה לדרכי אל תוך הלופ האינסופי של איתחול ה WinXP. שום סביבה אלטרנטיבית, שום "איורים גרפיים מאירי עיניים", שום "כלי שיחזור מתקדמים" וכו' וכו'.
ניסיתי את כל מה שעולה בדעתי (וטיפלתי באי אלו עשרות מחשבים בחיי) ואני תקוע בדרך ללא מוצא.
אם למישהו מכם יש רעיון להמשך לפני פירמוט והתקנה מאפס אני אשמח לשמוע
שבוע טוב
אורן
הצלה.
הורד טת HIREN באתר הבא.
http://download.yousendit.com/C9DC85591223AEEE
צרוב אותו על CD
הגדר BOOT מהCD
הפעל תכנת ניהול קבצים, אם יש אצלך NTFS, אל תשכח להטעין NTFS,
הצל את קבצי המידע,
השתמש בשאר הכלים לאיבחון תקלות )(חומרה או וירוסים וכו')
אם זה לא יעזור, תמיד אתה יכול לירות במחשב...
http://download.yousendit.com/C9DC85591223AEEE
צרוב אותו על CD
הגדר BOOT מהCD
הפעל תכנת ניהול קבצים, אם יש אצלך NTFS, אל תשכח להטעין NTFS,
הצל את קבצי המידע,
השתמש בשאר הכלים לאיבחון תקלות )(חומרה או וירוסים וכו')
אם זה לא יעזור, תמיד אתה יכול לירות במחשב...
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
לצערי עברתי ארוע דומה,
ולמעשה הלך לי ההארד דיסק של המחשב, לאחר מאמצים רבים הצלחתי להציל הרבה מסמכים (עכשיו אני תקוע עם 120 אלף קבצים ללא שם) אבל עד היום למרות שהעברתי את ההארד דיסק לכונן חיצוני, הוא לא מזהה את מה שהיה הכונן המרכזי (C) ואת שאר שתי המחיצות הוא זיהה, באופן אישי לשיחזור השתמשתי בTEST DISK 6.5 על מנת להציל את הקבצים מכונן C אבל זה לא עזר יותר מדי לקבצי וידאו ואופיס.
יונתן.
ולמעשה הלך לי ההארד דיסק של המחשב, לאחר מאמצים רבים הצלחתי להציל הרבה מסמכים (עכשיו אני תקוע עם 120 אלף קבצים ללא שם) אבל עד היום למרות שהעברתי את ההארד דיסק לכונן חיצוני, הוא לא מזהה את מה שהיה הכונן המרכזי (C) ואת שאר שתי המחיצות הוא זיהה, באופן אישי לשיחזור השתמשתי בTEST DISK 6.5 על מנת להציל את הקבצים מכונן C אבל זה לא עזר יותר מדי לקבצי וידאו ואופיס.
יונתן.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

- תרמתי למען הסליק

אני מתנצל בפני כולם על התגובה המאוחרת ועל חוסר הנימוס...פשוט כמה ימים עמוסים שלא אפשרו לי להתפנות לטפל בלפטופ.
בכל מקרה ככל הנראה הבעיה נפתרה די בקלות בסופו של דבר (אתמול בלילה). בדיקת דיסק פשוטה שרצה מתוך סביבת דוס של HIREN במסגרת אחת האפליקציות שבדקתי משם תיקנה סקטורים וקבצים פגומים על הדיסק, והפלא ופלא, המחשב חזר לחיים כאילו כלום לא קרה.
אני רוצה שוב להודות לכולכם, ליונה ודביר במיוחד, על העזרה המהירה ועל הנדיבות והאדיבות ועל התחושה הזו של בית חם וחברים שכל פעם מתגלה מחדש בפורום הזה
.
בכל מקרה ככל הנראה הבעיה נפתרה די בקלות בסופו של דבר (אתמול בלילה). בדיקת דיסק פשוטה שרצה מתוך סביבת דוס של HIREN במסגרת אחת האפליקציות שבדקתי משם תיקנה סקטורים וקבצים פגומים על הדיסק, והפלא ופלא, המחשב חזר לחיים כאילו כלום לא קרה.
אני רוצה שוב להודות לכולכם, ליונה ודביר במיוחד, על העזרה המהירה ועל הנדיבות והאדיבות ועל התחושה הזו של בית חם וחברים שכל פעם מתגלה מחדש בפורום הזה
- תרמתי למען הסליק

Hiren
אורן וכולם.
אצלי פקל החירום מורכב מהגירסה האחרונה של ה-HIREN כאשר אני מוסיף לו בעזרת POWER ISO עוד תוכנות עזר עד לקיבולת המקסימלית (CD או DVD)
אסמן עוד V אחד לרשימת הניצולים של HIREN
שמחתי לעזור,
ביי
יונה
אצלי פקל החירום מורכב מהגירסה האחרונה של ה-HIREN כאשר אני מוסיף לו בעזרת POWER ISO עוד תוכנות עזר עד לקיבולת המקסימלית (CD או DVD)
אסמן עוד V אחד לרשימת הניצולים של HIREN
שמחתי לעזור,
ביי
יונה
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
hk765 כתב:בכל אופן, תשתדל לשמור על משטר גיבויים.
כך לא יכאב כל כך אם תיאלץ לפרמט את הדיסק.
דיסק חיצוני USB יעשה לך יופי של גיבויים.
בקשר לגיבויים - אני משתמש בתוכנה חינמית שנקראת FILEHAMSTER עם דיסק ה-USB שלי. כעיקרון, התוכנה מסנכרנת את הקבצים בדיסק הקשיח שלך עם הקבצים שבדיסק החיצוני.
כמובן שאתה להגדיר איזה תיקיות אתה מעוניין לגבות, כמה דורות אחורנית לשמור עבור קבצים בתיקיה מסוימת ועוד כמה תכונות נחמדות. הקבצים נשמרים בדיסק החיצוני כפי שהם ולא באיזה קובץ ארכיב עם מבנה יחודי. שחזור קבצים נעשה פשוט על ידי העתקתם מהדיסק החיצוני למקום המקורי שלהם ללא צורך בתוכנת הגיבוי.
בתכלס התוכנה הזו הצילה אותי השנה כבר פעם אחת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

13 הודעות