הדק מינוס - שאלה בנושא בטיחות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
הדק מינוס - שאלה בנושא בטיחות
אני מתלבט אם להתקין הדק מינוס.
התנסיתי בהדק כזה ונוכחתי ביתרון שיש לסחיטה אחידה ללא "קפיצה" בדרך. השאלה היא האם הדק רך לא יוצר בעיית בטיחות?
התנסיתי בהדק כזה ונוכחתי ביתרון שיש לסחיטה אחידה ללא "קפיצה" בדרך. השאלה היא האם הדק רך לא יוצר בעיית בטיחות?
- תרמתי למען הסליק

הנצרה נמצאת בין האזניים שלך.
אין הבדל משמעותי בין קונקטור מינוס 4.5 פאונד ל-5.5 הרגיל שמגיע עם הנשק שלך.
אצבע מחוץ להדק, ואתה מסודר.
א.
אין הבדל משמעותי בין קונקטור מינוס 4.5 פאונד ל-5.5 הרגיל שמגיע עם הנשק שלך.
אצבע מחוץ להדק, ואתה מסודר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

גדעון,
בנוסף לאמור לעיל, אני ממליץ להחליף לקונקטור מינוס אבל - לבצע גם ליטוש לחלקי המתכת בהם ישנה תנועה, מעלה את "איכות" הלחיצה, חלקה ונעימה יותר.
בנוסף לאמור לעיל, אני ממליץ להחליף לקונקטור מינוס אבל - לבצע גם ליטוש לחלקי המתכת בהם ישנה תנועה, מעלה את "איכות" הלחיצה, חלקה ונעימה יותר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: הדק מינוס - שאלה בנושא בטיחות
גמ כתב:התנסיתי בהדק כזה ונוכחתי ביתרון שיש לסחיטה אחידה ללא "קפיצה" בדרך.
גדעון,
עכשיו, אחרי שהתנסית בשיפור של 10% באיכות סחיטת ההדק בגלוק, קח (כמעט) כל אקדח אחר, ותבין איך מרגישה סחיטה הטובה ב-200% מזו שאליה אתה רגיל, אני מניח שתשכיל להבין את פוטנציאל השיפור ביכולותיך כיורה מיד לאחר מכן.
אני מניח שאני יודע בדיוק מה יהיה כתוב בתגובות שיגיעו עכשיו, אבל זה לא ישנה במאומה את איכות ההדק של הגלוק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
איתמר, כששאלתי על בטיחות לא התכוונתי למצב סטנדרטי שבו אתה עומד במטווח, מטרה מס' 4 לפנים, קירות מימין ומשמאל והכל ברגיעה ובשליטה. במצבים קצת יותר פתאומיים ובלתי מתוכננים (למשל אם תמצא את עצמך באירוע במקום הומה אדם שבו הרבה טובים ומעט רעים) כאשר המערכת הסימפטטית מציפה אותך באדרנלין ונוראדרנלין עשוי הדק רך מדי להיות בעייתי - אתה עשוי למצוא את עצמך משחרר כדור שלא התכוונת.
נועם, תודה על העצה
דביר, לי אין וויכוח איתך. אם יש לגלוק נק' תורפה (לעניות דעתי הבלתי מקצועית בעליל) היא ללא ספק ההדק. מבחינתי הוא ממוקם אחורה מדי והלחיצה עליו (ללא קשר לסוג הקונקטור) מאוד לא נוחה.
נועם, תודה על העצה
דביר, לי אין וויכוח איתך. אם יש לגלוק נק' תורפה (לעניות דעתי הבלתי מקצועית בעליל) היא ללא ספק ההדק. מבחינתי הוא ממוקם אחורה מדי והלחיצה עליו (ללא קשר לסוג הקונקטור) מאוד לא נוחה.
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 27 פברואר 2008, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
- תרמתי למען הסליק

תגובה
גדעון,
אני לא כ"כ שולט בעניין אבל מה שאני יודע בוודאות שליד "קלה" על ההדק אין הבדל בין הדק מינוס להדק רגיל.
לי אישית יש הדק מינוס שהתקנתי לא מזמן, בשבילי זה פינוק ולא מעבר זה קריטי במאית השנייה כאשר מודדים קצב אש וזמן יציאת כדור-לא מעבר לכך.
אני לא כ"כ שולט בעניין אבל מה שאני יודע בוודאות שליד "קלה" על ההדק אין הבדל בין הדק מינוס להדק רגיל.
לי אישית יש הדק מינוס שהתקנתי לא מזמן, בשבילי זה פינוק ולא מעבר זה קריטי במאית השנייה כאשר מודדים קצב אש וזמן יציאת כדור-לא מעבר לכך.
"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
Re: הדק מינוס - שאלה בנושא בטיחות
Webart כתב:גמ כתב:התנסיתי בהדק כזה ונוכחתי ביתרון שיש לסחיטה אחידה ללא "קפיצה" בדרך.
גדעון,
עכשיו, אחרי שהתנסית בשיפור של 10% באיכות סחיטת ההדק בגלוק, קח (כמעט) כל אקדח אחר, ותבין איך מרגישה סחיטה הטובה ב-200% מזו שאליה אתה רגיל, אני מניח שתשכיל להבין את פוטנציאל השיפור ביכולותיך כיורה מיד לאחר מכן.
אני מניח שאני יודע בדיוק מה יהיה כתוב בתגובות שיגיעו עכשיו, אבל זה לא ישנה במאומה את איכות ההדק של הגלוק.
מסכים איתך ב-100%.. אבל בהסתייגות קטנה. ההדק של גלוק מחורבן, אבל לא יותר מחורבן מאשר כל אקדח DAO אחר שנמצא בשוק.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

גמ כתב:איתמר, כששאלתי על בטיחות לא התכוונתי למצב סטנדרטי שבו אתה עומד במטווח, מטרה מס' 4 לפנים, קירות מימין ומשמאל והכל ברגיעה ובשליטה. במצבים קצת יותר פתאומיים ובלתי מתוכננים (למשל אם תמצא את עצמך באירוע במקום הומה אדם שבו הרבה טובים ומעט רעים) כאשר המערכת הסימפטטית מציפה אותך באדרנלין ונוראדרנלין עשוי הדק רך מדי להיות בעייתי - אתה עשוי למצוא את עצמך משחרר כדור שלא התכוונת.
זה המצב שעליו בדיוק דיברתי..
כשאתה בסטרס, דופק ב-180, כל הגוף שלך מוצף באדרנלין תאמין לי שלא תרגיש בהבדל בין הדק 5.5 פאונד סטנדרטי של הגלוק לבין ה-4.5 פאונד שהוא הקונקטור מינוס. גם בהדק NYC של 8.5 פאונד לא תרגיש.
רוצה לעשות ניסוי? קח שני אקדחי גלוק זהים, באחד מותקן הדק מינוס ובשני לא. כמובן שאתה לא יודע מה נמצא איפה.
תבחר אחד מהם באופן אקראי - ותבקש שיעשו לך תרגיל פשוט בירי מעשי. ציפצוף של פאקט, שליפה וירי לכמה מטרות. תחזור על הניסוי באקדח השני ותראה עד כמה ההבדל משמעותי.
כמובן שהתרגיל הזה לא משקף מצב אמת - אבל נותן לך איזה מושג איך תרגיש כשתכפיל את כמות האדרנלין והסטרס פי 10 במצב אמת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- סליקאי ארד