הוצאת שני רשיונות על אותו אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
היגט...
לגבי חברות שמירה, אני יודע את הנוהל ויודע איך זה עובד אבל לא על זה אני מדבר.
הרי כל שומר מגיש טפסי בקשה לרשיון נשק, שבסוף התהליך הוא מקבל כרטיס פלסטי ממשרד הפנים שהוא למעשה רשיון נשק לכל דבר - אבל ללא מספר כלי עליו.
בעל חברת השמירה או מי שהוסמך לכך, מחתים את השומרים על נשק כמעט באותו נוהל שמחתימים אותך בצבא.
והנה עוד סוג רשיון במערכת - מס רשיון אחד על 100 כלי נשק (רק מה שמוכיח את מה שאמרתי).
בקיצור כמה שאתה צודק - הבעיה גם אם קיימת במערכת התוכנה היא בעיה של רצון ולא בעיה של יכולת.
א.
הרי כל שומר מגיש טפסי בקשה לרשיון נשק, שבסוף התהליך הוא מקבל כרטיס פלסטי ממשרד הפנים שהוא למעשה רשיון נשק לכל דבר - אבל ללא מספר כלי עליו.
בעל חברת השמירה או מי שהוסמך לכך, מחתים את השומרים על נשק כמעט באותו נוהל שמחתימים אותך בצבא.
והנה עוד סוג רשיון במערכת - מס רשיון אחד על 100 כלי נשק (רק מה שמוכיח את מה שאמרתי).
בקיצור כמה שאתה צודק - הבעיה גם אם קיימת במערכת התוכנה היא בעיה של רצון ולא בעיה של יכולת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:היגט...
לא ולא!
המועמד מגיש בקשה להתקבל לקורס שבסופו אם יאושר ואם יסיים בהצלחה הוא יוסמך
לשאת כלי ארגוני בלבד וגם זאת רק כל עוד הוא עובד באותו ארגון וע"פ תנאי הרשיון אותם ינפק בעל הרשיון המיוחד
הוא לא יכול להחליט למכור את הכלי אוו לשאת אותו במקום אחר מאשר הותר לו אוו אפילו למסור אותו לתיקון /שיפור אך ורק בעל הכלי (אוו מי שנושא הרשאה ממנו יכול לעשות כן)
הוא אפילו באופן עקרוני לא רשאי ללכת למטווח ולהתאמן בנשק ללא אישור בכתב מבעל הכלי.
שוב טעות !
בצבא דהיום שבו בוטל הפס ,החוגר שברשות החיל למעשה מסמיך אותו לשאת את הנשק לא כך
במקרא של כלי ארגוני ,במקרא זה רק שילוב של תעודת השומר ורשיון לכלי הספציפי מהווים יחדו
רשיון נשיאה בתנאים המופעים ברשיון של הכלי הספציפי (לרבות הגבלת שעות ,מיקום,ומס כדורים)
הפוך גוטה הפוך
כל הבעיה היא ענין של אחריות פלילית
אין שום בעיה שבן אדם אחד ישא באחריות ל100 כלים ,המצב ההפוך הוא הבעיתי
נאמר שכלי נגנב והמשטרה מוצאת שיש פה רשלנות באיחסון במקרא של הכלי הארגוני
ברור שהאחראי הוא בעל הרשיון ועלו מוטלת החובה להחוכיח אחרת .
מה קורא במצב שבעל ,לאישה ולבן יש רשיון על הכלי האבוד, מי אחראי?
א.
רפתן כתב:איפה לעזאזל נעם כשלא צריך אותו?
משחק עם שי המקסימה שלי, מלטף את הבטן של מיקי עם הבובה הבאה (עוד 8 שבועות) עובד, שומר, כל מיני.
איך אני יכול לסייע ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד