מוכר נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
אתה יכול לקבל את מה שאני אומר כפשוטו, וזה נאמר ברוח טובה בלי נסיון לרדת עליך, או שאתה יכול לקבל את זה כפי שאתה רוצה. ניסיתי לעזור לך ולהראות לך מדוע קיבלת את התגובות שקיבלת, ולתת לך דרך כיצד להימנע מתגובות כאלה בעתיד.
מה שתעשה עם המידע הזה הוא בעיה ואחריות שלך...
מה שתעשה עם המידע הזה הוא בעיה ואחריות שלך...
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

Cybrosh כתב:לאן הגענו....
שוקו ולחמניה?
ובנימה קצת יותר רצינית..... תשמע ח.ו.ק..... אתה עדין ילד... בן 14 אמרת? לדעתי כל החיבור.... כל חיבור..... בין ילד בן 14 וכלי נשק חמים.... משהו טוב לא יכול לצאת מזה... בטח אם אתה לא נוטל חלק במסגרת רצינית שתלמד אותך אחריות ונשק מהם...... במקרה שלך כנראה מאד חבל שסגרו את גדנ"ע קליעה אבל זה מה יש.
הצעתי אליך.... אם יש בסביבתך הקרובה בגיר שמתעסק בנשק באופן כזה או אחר... נסה להתחבר אליו וללמוד ממנו.... עם כל הכבוד נשק לא לומדים "בהתכתבות" ולעניות דעתי בגילך אתה עדין רחוק מאד מהבגרות הנפשית הנדרשת לעיסוק בנשק כלשהו ללא הנחיה והשגחה צמודים.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
- סליקאי ארד

Re: כמה תשובות וכמה הצעות
Hungarfield כתב: אם אתה עובד עם גופי הממשלה יש לך סיכוי להרוויח. אם לא, אני מעריך את הרווח כקטן בגלל שהשוק קטן מאוד.
על העבודה עצמה - צריך שיהיה לך גב כלכלי חזק מאוד (בסדר גודל של הרבה מעל 100000$ להערכתי הצנועה), ידע בנשק - קורסי מפקח מטווח, מדריך ירי ונשקות הם הבסיס, וקשרים טובים.
להוסיף עוד כמה הערות על מה שכתבת:
כל סוחרי הנשק מתחרים על העוגה ההולכת ומצטמקת של חוזים עם גופים מוסדיים (חברות שמירה) וגופים ממשלתיים (צבא, משטרה, שירותי ביטחון).
מצד שני, כל הגופים האלה מעדיפים לעבוד עם סוחרי נשק גדולים, ותיקים ובעלי מוניטין (דוגמת להב) שיכולים לספק להם גם את הסחורה, גם במחירים המתאימים וגם לתת שירות.
קח בחשבון שבעולם מצבנו לא כל כך מזהיר. קשה מאד לייבא נשק לארץ מאירופה בגלל אמברגו של גוש היורו, וכנ"ל גם ידידנו מארה"ב לא מוכרים לנו נשק בגלל מגבלות יצוא לאיזורי עימות.
יצוא נשק לחו"ל שהיה ענף הפרנסה האלטרנטיבי של סוחרי הנשק (בהעדר שוק מקומי) גם הולך ונסגר בגלל החמרה בחקיקה בינלאומית שדורשת זיהוי ודאי של לקוח סופי ובארץ כדי לעמוד בסטנדרטים האלה. בקיצור העניינים רק הולכים ומסתבכים ולעשות קופה קשה מאד...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: כמה תשובות וכמה הצעות
תודה לך ולכל מי שענה לי ברצינות,אני לא ממש מעוניין לעשות קופה אני רק מברר על עוד דרכים לעשות קצת כסף כדי שאוכל להיתפרנס בצורה סבירה למרות הציונים הנמוכים,כל החיים שלי קישקשו לי בשכל שאם לא יהיו לי ציונים טובים אני אהיה עני ואהיה זבלן ובקושי יהיה לי מה לאכול ועוד כמה שטויות,אם זאת עבודה שמיתפרנסים מימנה בכבוד והציונים בביה"ס לא ממש משנים אז אין בעיה אם זה.itamar כתב:Hungarfield כתב: אם אתה עובד עם גופי הממשלה יש לך סיכוי להרוויח. אם לא, אני מעריך את הרווח כקטן בגלל שהשוק קטן מאוד.
על העבודה עצמה - צריך שיהיה לך גב כלכלי חזק מאוד (בסדר גודל של הרבה מעל 100000$ להערכתי הצנועה), ידע בנשק - קורסי מפקח מטווח, מדריך ירי ונשקות הם הבסיס, וקשרים טובים.
להוסיף עוד כמה הערות על מה שכתבת:
כל סוחרי הנשק מתחרים על העוגה ההולכת ומצטמקת של חוזים עם גופים מוסדיים (חברות שמירה) וגופים ממשלתיים (צבא, משטרה, שירותי ביטחון).
מצד שני, כל הגופים האלה מעדיפים לעבוד עם סוחרי נשק גדולים, ותיקים ובעלי מוניטין (דוגמת להב) שיכולים לספק להם גם את הסחורה, גם במחירים המתאימים וגם לתת שירות.
קח בחשבון שבעולם מצבנו לא כל כך מזהיר. קשה מאד לייבא נשק לארץ מאירופה בגלל אמברגו של גוש היורו, וכנ"ל גם ידידנו מארה"ב לא מוכרים לנו נשק בגלל מגבלות יצוא לאיזורי עימות.
יצוא נשק לחו"ל שהיה ענף הפרנסה האלטרנטיבי של סוחרי הנשק (בהעדר שוק מקומי) גם הולך ונסגר בגלל החמרה בחקיקה בינלאומית שדורשת זיהוי ודאי של לקוח סופי ובארץ כדי לעמוד בסטנדרטים האלה. בקיצור העניינים רק הולכים ומסתבכים ולעשות קופה קשה מאד...
א.
- סליקאי ארד

Smokey כתב:בקרוב אפרסם פרטים על תחרות ילדי הסליק (רציני ולא צוחק) בל"ג בעומר. נשמח לארח אותך.
אילן, תוכל לפרט יותר על התחרות?
לי זה נשמע מאוד מעניין (אבל אני חושב שכדאי לשנות את השם)
השם לא ישונה והתחרות מיועדת לילדי הסליק.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
חוק, ביקשת שיתיחסו אליך ברצינות אז הנה. העצה הרצינית והטובה ביותר שמישהו כאן יכול לתת לך היא שאל תזניח את הלימודים. העולם הולך ומתמקצע בכל תחום (גם בתחום הנשק) ובעתיד תמצא את עצמך בתחרות מול אנשים שלמדו ומקבלים העדפה ויתרון בשל כל מיני תארים שרכשו. אבל כפי שכבר כתבת, את כל זה אתה כבר יודע כי גם הורים בבית אומרים לך את אותו דבר (והם רוצים רק בטובתך).
- תרמתי למען הסליק

המיקצועות בבית ספר הם לא מיועדים למיקצועות כל שהם זה להשכלה בילבד כולל מתמטיקה זה כדי "לפתח" את יכולת המחשבה של התלמיד לפי מה שקראתי ואפילו במחשבים דרך אגב יש לזה שימוש חלקי בילבד אמרו בפורום למדעי המחשב,בכל אופן קראתי שצריך ליהיות בוגר בבית ספר מיקצועי במגמה למכניקה עדינה זה מצריך ידע באיזה מיקצוע בבית ספר? לפי מה שאני יודע בבתי ספר מיקצועים יש תלמידים שלא ממש היו טובים במיקצוע כזה או אחר בבית ספר...תודה סוף סוף עונים לי לעניין.גמ כתב:חוק, ביקשת שיתיחסו אליך ברצינות אז הנה. העצה הרצינית והטובה ביותר שמישהו כאן יכול לתת לך היא שאל תזניח את הלימודים. העולם הולך ומתמקצע בכל תחום (גם בתחום הנשק) ובעתיד תמצא את עצמך בתחרות מול אנשים שלמדו ומקבלים העדפה ויתרון בשל כל מיני תארים שרכשו. אבל כפי שכבר כתבת, את כל זה אתה כבר יודע כי גם הורים בבית אומרים לך את אותו דבר (והם רוצים רק בטובתך).
- סליקאי ארד

ח.ו.ק כתב:המיקצועות בבית ספר הם לא מיועדים למיקצועות כל שהם זה להשכלה בילבד כולל מתמטיקה זה כדי "לפתח" את יכולת המחשבה של התלמיד לפי מה שקראתי ואפילו במחשבים דרך אגב יש לזה שימוש חלקי בילבד אמרו בפורום למדעי המחשב,בכל אופן קראתי שצריך ליהיות בוגר בבית ספר מיקצועי במגמה למכניקה עדינה זה מצריך ידע באיזה מיקצוע בבית ספר? לפי מה שאני יודע בבתי ספר מיקצועים יש תלמידים שלא ממש היו טובים במיקצוע כזה או אחר בבית ספר...תודה סוף סוף עונים לי לעניין.גמ כתב:חוק, ביקשת שיתיחסו אליך ברצינות אז הנה. העצה הרצינית והטובה ביותר שמישהו כאן יכול לתת לך היא שאל תזניח את הלימודים. העולם הולך ומתמקצע בכל תחום (גם בתחום הנשק) ובעתיד תמצא את עצמך בתחרות מול אנשים שלמדו ומקבלים העדפה ויתרון בשל כל מיני תארים שרכשו. אבל כפי שכבר כתבת, את כל זה אתה כבר יודע כי גם הורים בבית אומרים לך את אותו דבר (והם רוצים רק בטובתך).
איש יקר,
השכלה ולימודים הן לא מילים גסות.
לימודים מפתחים לך את יכולת החשיבה, פותחים לך את הראש ובסופו של דבר כשתגיע לבגרות - יפתחו לך הרבה דלתות ואפשרויות תעסוקה.
מה שלא תשקיע עכשיו, תצטרך להשקיע אחר כך, אחרי השירות הצבאי שלך ובתנאים הרבה יותר קשים כדי לסגור את הפערים.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר