שובו של הג'דיי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שובו של הג'דיי
שלום לכל חברי הסליק!
אחרי משהו כמו 4 שנים, בערך - חזרתי..
אני לא יודע מה הלך הרוח פה בקהילה הנוכחית, אבל אני כולי תקווה למצוא את אותה הרוח שאפפה את הקהילה שאני הכרתי והייתי פעיל בה כל כך הרבה זמן. לצערי בגלל סיבות כאלו ואחרות (צבא, אהמ...
) נאלצתי להתנתק כמעט באופן מוחלט מכל דבר שהיווה תחביב בשבילי לפני הגיוס.
עכשיו אני 5 חודשים לפני שחרור אז האס"ק הולך ומתגבר..
אז מה קורה קהילת הסליק?!
טוב לחזור
HKpro
אחרי משהו כמו 4 שנים, בערך - חזרתי..
אני לא יודע מה הלך הרוח פה בקהילה הנוכחית, אבל אני כולי תקווה למצוא את אותה הרוח שאפפה את הקהילה שאני הכרתי והייתי פעיל בה כל כך הרבה זמן. לצערי בגלל סיבות כאלו ואחרות (צבא, אהמ...
עכשיו אני 5 חודשים לפני שחרור אז האס"ק הולך ומתגבר..
אז מה קורה קהילת הסליק?!
טוב לחזור
HKpro
ברוך השב !!!
בהחלט, להחזיר לעומר את הפורום שלו... פורום החידות ..
בהחלט, להחזיר לעומר את הפורום שלו... פורום החידות ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
איזו קבלת פנים, תענוג...
אין ספק שהתגעגעתי - אבל חבר'ה, אני עדיין לא מספיק בביזנס בשביל לנהל שוב את הפורום. קודם נחזור לעיניינים, נתחיל עם חידה אחת או שתיים ואז כבר נדבר. קודם אני צריך להזדכות בבקו"ם על כל הציוד ולעשות טופס טיולים לאזרחות
מזל שיש אינטרנט אזרחי גם בבסיס כשסוגרים שבת
אין ספק שהתגעגעתי - אבל חבר'ה, אני עדיין לא מספיק בביזנס בשביל לנהל שוב את הפורום. קודם נחזור לעיניינים, נתחיל עם חידה אחת או שתיים ואז כבר נדבר. קודם אני צריך להזדכות בבקו"ם על כל הציוד ולעשות טופס טיולים לאזרחות
מזל שיש אינטרנט אזרחי גם בבסיס כשסוגרים שבת
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד