החלפת האקדח - בירוקרטיה מול משרד הפנים

פורום זה ישמש לכל הקשור לעזרה הדדית בין חברי האתר, לחיפוש או הצעת עבודה, להצעת או קבלת עזרה, לאיתור מידע או סיוע מכל סוג שהוא.
פורום זה אינו מיועד למשלוח בדיחות!

החלפת האקדח - בירוקרטיה מול משרד הפנים

על ידי tapuhi » 26 מרץ 2008, 13:12

שלום,
אני עומד מחר להביא למשרד הפנים את שטר המכר של האקדח החדש במקביל לשטר הקנייה של האקדח הקודם שלי האם יש צורך להביא שוב תעודת מכר על התחמושת עם האקדח שקניתי הוא על אותו קליבר כמו האקדח הקודם?

בברכה,
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי higt-power » 26 מרץ 2008, 13:50

כמו בכל משרד ממשלתי עדיף לסחוב סתם מאשר להיות בלי ולגלות שסתם עמדתה בטור ובזבתה
חצי יום.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 26 מרץ 2008, 15:44

1. עליך להגיע עם כל האישורים הנדרשים - כולל שטר מכר לתחמושת במידה ואתה זקוק לה. לא תכול לקבל שטר מכר לתחמושת ללא שטר מכר מבית מסחר.

2. לידיעה - אתה והקונה צריכים להגיע יחד למשרד הפנים - (נוהל חדש) על מנת להעביר את הבעלות בניכם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי tapuhi » 26 מרץ 2008, 20:16

תודה רבה על המידע.

הגב, בשביל לחסוך את הצורך בהגעה "ביחד" למשרד הפנים ,שמתי את האקדח במטווח שבו אני מנוי (שמשם אני גם קניתי את האקדח החדש) וקבלתי שטר קנייה מהם כאילו מכרתי להם אותו ב0 כסף ובאותו מעמד הקונה של האקדח שילם לי והוציא שטר מכר מהם כאילו קנה מהם את האקדח. כל מה שצריך לדאוג עכשיו הוא שאני אגיע לפניו למשרד הפנים בכדי להביא להם את שטר הקנייה של האקדח הישן.

בברכה,
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ronen k » 26 מרץ 2008, 22:02

tapuhi כתב:תודה רבה על המידע.

הגב, בשביל לחסוך את הצורך בהגעה "ביחד" למשרד הפנים ,שמתי את האקדח במטווח שבו אני מנוי (שמשם אני גם קניתי את האקדח החדש) וקבלתי שטר קנייה מהם כאילו מכרתי להם אותו ב0 כסף ובאותו מעמד הקונה של האקדח שילם לי והוציא שטר מכר מהם כאילו קנה מהם את האקדח. כל מה שצריך לדאוג עכשיו הוא שאני אגיע לפניו למשרד הפנים בכדי להביא להם את שטר הקנייה של האקדח הישן.

בברכה,

ולמה אתה חושב שחייבים לפרסם את המהלך הזה? :evil: :evil: :evil: :x
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי נועם » 26 מרץ 2008, 22:40

ובזבזת 25 ש"ח.

כל תנועה של כלי ירייה אצל סוחר מחוייבת במשרד הפנים באגרה של 12.5 ש"ח.

מה חסכת ?

הייתם מגיעים יחד לכל משרד פנים, לא משנה אם שלך או שלו, היו מטפלים בכם.

בכל מקרה, בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי higt-power » 26 מרץ 2008, 22:51

ronen k כתב:
tapuhi כתב:תודה רבה על המידע.

בברכה,

ולמה אתה חושב שחייבים לפרסם את המהלך הזה? :evil: :evil: :evil: :x

למה לא הכל חוקי וכשר למהדרין ועל הדרך חוסך אישור אימות שלפחות חלק מהפקידים מתעקשים עלו .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד