מישהו מכיר\ מסתובב עם דיפנס?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מישהו מכיר\ מסתובב עם דיפנס?
הבנתי שמדובר בסחלה-גלוק האם זה נכון, מישהו מכיר? אשמח לקבל חוות דעת.
יונתן.
יונתן.
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף

אקדחי גז מדמיע (אם לזאת כוונתך) אסורים במכירה ומסוכנים לשימוש.
איסור מכירה - משרד התעשייה.
איסור שימוש - משרד ההגיון*
משרד ההגיון* אוסר על שימוש במוצרים שעלולים לסבך את הצרכן. אקדח גז מדמיע הוא אחד מהם מאחר והוא:
1. יכול לסבך אותך ב"איום בנשק" (הצד השני יטען שאיימת עליו בנשק חם).
2. יכול להחריף מצב (אתה שלפת אקדח? גם אני אשלוף. רק ששלי מכיל כדורים אמיתיים).
איסור מכירה - משרד התעשייה.
איסור שימוש - משרד ההגיון*
משרד ההגיון* אוסר על שימוש במוצרים שעלולים לסבך את הצרכן. אקדח גז מדמיע הוא אחד מהם מאחר והוא:
1. יכול לסבך אותך ב"איום בנשק" (הצד השני יטען שאיימת עליו בנשק חם).
2. יכול להחריף מצב (אתה שלפת אקדח? גם אני אשלוף. רק ששלי מכיל כדורים אמיתיים).
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
לא אני מתכוון לאקדח 9 מ"מ
לא, אני מתכוון לאקדח 9 מ"מ, חבר שלי קנה לפני זמן מה אקדח שמתימר להיות חצי ישראלי-חצי איטלקי עם גוף מעוצב בצורה של גלוק או משהו כזה, בקיצור סחלה-גלוק.
יונתן.
יונתן.
- סליקאי כסף

- תרמתי למען הסליק

1. כנראה הקוקיה מכה שנית.
2. יש תמונות ?
2. יש תמונות ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
תרגום בגוף הסרט:
סחלה (שם תואר, זכר) התפתח, אם אפשר לקרוא לזה כך, באשקלון: גועל נפש, מסריח, רירי, מזעזע באופן כללי ואיכסה באופן פרטני, אך לעיתים - למרות החלחלה אנחנו מרותקים למראה ולריח.
הצעת הגשה: "מאמי, שאני יצלם לך את הסחלה שמה מלמטה?" (נשמע בחדר הלידה בליס, בלילה חורפי, מפי בעל מרוקאי עדין נפש במיוחד שניות לאחר לידת בנו הבכור. תגובת האם והצוות הרפואי צונזרה מטעמי צנעת הפרט
).
הסליק תורם ללא ספק להעשרת השכלתם ואוצר המילים של חבריו, וזה מה שעושה אותנו איכותיים כל כך.
יישר כח!
סחלה (שם תואר, זכר) התפתח, אם אפשר לקרוא לזה כך, באשקלון: גועל נפש, מסריח, רירי, מזעזע באופן כללי ואיכסה באופן פרטני, אך לעיתים - למרות החלחלה אנחנו מרותקים למראה ולריח.
הצעת הגשה: "מאמי, שאני יצלם לך את הסחלה שמה מלמטה?" (נשמע בחדר הלידה בליס, בלילה חורפי, מפי בעל מרוקאי עדין נפש במיוחד שניות לאחר לידת בנו הבכור. תגובת האם והצוות הרפואי צונזרה מטעמי צנעת הפרט
הסליק תורם ללא ספק להעשרת השכלתם ואוצר המילים של חבריו, וזה מה שעושה אותנו איכותיים כל כך.
יישר כח!
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

מושגים ותמונות...
אני אנסה להשיג תמונות, לא יודע מתי יצא לי להיפגש איתו.
בכל מקרה, המושג סחלה מוכר לי יותר מהצבא, בתחום של הכלאה בין מספר כלים שיוצר משהו שהוא לא זה ולא זה לדוגמא סחלה פלטופ היה גוף M-16 עם חלק עליון של M-4 ולפעמים איפלו יותר גרוע... כאמור זו רק דוגמא אחת מני רבות...
בנוגע לנשק עצמו, לפני כמה זמן חבר שלי החליט לקנות לעצמו אקדח וביקש מאיזה בעל חנות להגיע לישיבה ולעשות תצוגה של כלים לחברה, הבנאדם מהצפון הרחוק עד כמה שידוע לי, הישיבה בקריית שמונה, בכל אופן הוצגו מספר כלים, כמה גלוקים, ברטה, ועוד כמה וגולת הכותרת שלו הייתה הדיפנס נשק שיש לו חלק בהרכבתו באיזהו אופן וויבוא לארץ, היה דיבור על כך שהוא מיוצר באיטליה, מבוסס על הגוף של הגלוק למעט התפיסה של הצינה על מסילה שלמה ולא על ארבע נקודות , בקיצור עלו עוד כמה נקודות...
לסיכום מה אתם חושבים?
בכל מקרה, המושג סחלה מוכר לי יותר מהצבא, בתחום של הכלאה בין מספר כלים שיוצר משהו שהוא לא זה ולא זה לדוגמא סחלה פלטופ היה גוף M-16 עם חלק עליון של M-4 ולפעמים איפלו יותר גרוע... כאמור זו רק דוגמא אחת מני רבות...
בנוגע לנשק עצמו, לפני כמה זמן חבר שלי החליט לקנות לעצמו אקדח וביקש מאיזה בעל חנות להגיע לישיבה ולעשות תצוגה של כלים לחברה, הבנאדם מהצפון הרחוק עד כמה שידוע לי, הישיבה בקריית שמונה, בכל אופן הוצגו מספר כלים, כמה גלוקים, ברטה, ועוד כמה וגולת הכותרת שלו הייתה הדיפנס נשק שיש לו חלק בהרכבתו באיזהו אופן וויבוא לארץ, היה דיבור על כך שהוא מיוצר באיטליה, מבוסס על הגוף של הגלוק למעט התפיסה של הצינה על מסילה שלמה ולא על ארבע נקודות , בקיצור עלו עוד כמה נקודות...
לסיכום מה אתם חושבים?
- סליקאי כסף

לקח לי זמן עד שנפל האסימון, אבל השם היה מוכר...מדובר על TANFOGLIO, מסדרת DEFENCE, שדומה לבול Cherokee(אחד לאחד לא נראים זהים). אני יודע שלטנפוליו ו-SPS יש מוצרים משותפים(מייצרים אחד לשני אותם דגמים רק עם שם דומה)וכך גם לגבי ה-DEFENCE שנמכר באיטליה בשם זה ובספרד כ-POLICE. לגבי חלקים ל-1911 אותו הדבר. לא יודע עם יש בארץ שיתוף בנושא דגמי מבוססים CZ(טנפוליו, יריחו, וכו').
http://www.tanfoglio.it/tanfoglio.php?lingua=uk
יריחו בעבר, חלקים הגיעו מאיטליה והורכבו בארץ.
דרך אגב, ישנם לטנפוליו דגמים חדשים מרהיבים לירי מעשי.
http://www.tanfoglio.it/tanfoglio.php?lingua=uk
יריחו בעבר, חלקים הגיעו מאיטליה והורכבו בארץ.
דרך אגב, ישנם לטנפוליו דגמים חדשים מרהיבים לירי מעשי.
SPS - מתקרב לשלמות...
אפרופו סחלה, עוד דרך לתאר את המושג הנפלא הזה תדרוש שימוש קל בדמיון. דמינו מחלקת טירונים, אחרי מסע מפרך של כ-20 ק"מ. בסוף המסע, בנקודת הכינוס, שולף הכוכב של המחלקה בקבוק קולה עטוף בגרב מפאוץ' השק"ם. עדיין אפשר להריח שהבקוק היה פעם, בבוקר, קר. או אז, לאות הערכה על ההנהגה המעולה, ניתן הבקבוק אחר כבוד למ"מ. הוא לוגם לגימה קטנה ומרעננת. אחר כך, מרשה לעצמו הקדוש ששלף את הבקבוק ללגום לגימה זעירה, לא לפני שניקה עם השרוול את פיית הבקבוק. כך, ממשיך הטכס וכל אחד נהנה מלגימה קלה ומרעננת. בסוף, אחרי שאחרון החיילים זכה למנת קולה, מה שנשאר בתחתית הבקבוק - זה הסחלה...
כשאיש קטן עושה צל גדול,
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
זה סימן שהשמש שוקעת.
דרור.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד