יירי הידרו שוק בגלוק??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
יירי הידרו שוק בגלוק??
שלום לכם !
יש לי קלוק 17 סי ורציתי לשאול האם יירי של כדורי הידרו שוק +P+ באקדח שלי יגרום לנזק כלשהו, מדובר בכדורים מבצעיים בלבד ולא לשם אימונים, הבנתי שהלחצים הרבה יותר גבוהים בכדור כזה.
כמו כן אני משתמש גם בכדורי הידרו שוק 147 גרין , אמרו לי שבגלל המפצה יירי עדיף להגדיל את משקל הקליע, מה נכון ומב "בול שייט"
יש לי קלוק 17 סי ורציתי לשאול האם יירי של כדורי הידרו שוק +P+ באקדח שלי יגרום לנזק כלשהו, מדובר בכדורים מבצעיים בלבד ולא לשם אימונים, הבנתי שהלחצים הרבה יותר גבוהים בכדור כזה.
כמו כן אני משתמש גם בכדורי הידרו שוק 147 גרין , אמרו לי שבגלל המפצה יירי עדיף להגדיל את משקל הקליע, מה נכון ומב "בול שייט"
ירי כדורי הידרה שוק כתחמושת מבצעית באקדח גלוק מסדרת C (מחוזקת, בעלת שלושה פינים) אינו פוגע באקדח, במיוחד כשמדובר בתחמושת שאינה משמשת לאימונים.
בנוסף, אין צורך מיוחד להגביר את עוצמת התחמושת כתוצאה מ"אובדן ביצועים" בעת שימוש באקדח המצוייד בקומפנסטור מהסוג הקיים בגלוק.
בנוסף, אין צורך מיוחד להגביר את עוצמת התחמושת כתוצאה מ"אובדן ביצועים" בעת שימוש באקדח המצוייד בקומפנסטור מהסוג הקיים בגלוק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
תשובה
הקליא נפתח רק בפגיעה ברקמות רכות!
Webart כתב:ירי כדורי הידרה שוק כתחמושת מבצעית באקדח גלוק מסדרת C (מחוזקת, בעלת שלושה פינים) אינו פוגע באקדח, במיוחד כשמדובר בתחמושת שאינה משמשת לאימונים.
למה הכוונה ב "מחוזקת, בעלת שלושה פינים" והאם יש הבדל בין כדורי הידרה שוק בעלי תחמיש +P+ לבין כדורים רגילים בעלי תחמיש +P+ (מבחינת רמת הלחצים בקנה) ?
מה התחמושת הסטנדרטית לשימוש באקדחי גלוק ?
תודה
גלוק - כי הנצרה נמצאת בראש
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד