בעיות עם משחק של PS2
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בעיות עם משחק של PS2
לפני כחצי שנה קניתי משחק בשם Killzone ל-PS2 בחנות באג בת"א.
הפעלתי את המשחק וראיתי שיש בעיות בגרפיקה שלו, אך התעלמתי מכך, כיוון שחשבתי שזו בעייה בקונסולה כמו אבק בעינית וכד'.
לאחר שהבעייה לא נפתרה הבאתי את הקונסולה לישפאר לבדיקה ולאחר שבוע הם החזירו לי את המכשיר ללא תיקון, כיוון שלטענתם הוא תקין.
קניתי משחק אחר והבעייה לא חזרה.
מכיוון שאני לא משחק כל כך במכשיר, לא השתמשתי בו כשלושה חודשים.
עתה כששוב ניסיתי לשים את המשחק Killzone הוא נתקע כל הזמן.
פניתי לבאג שיחליפו לי את הדיסק הפגום (אין עליו שריטות, הוא פשוט לא מתפקד כשורה), אך הם אמרו שהמדיניות של הסוכן של ישפאר היא לא להחליף דיסקים, כיון שעברה חצי שנה.
לטענתם אין אחריות על תוכנה.
מה עלי לעשות? שהרי כסף הם קיבלו, אבל סיפקו לי סחורה פגומה שאיני יכול לעשות בה שימוש.
הפעלתי את המשחק וראיתי שיש בעיות בגרפיקה שלו, אך התעלמתי מכך, כיוון שחשבתי שזו בעייה בקונסולה כמו אבק בעינית וכד'.
לאחר שהבעייה לא נפתרה הבאתי את הקונסולה לישפאר לבדיקה ולאחר שבוע הם החזירו לי את המכשיר ללא תיקון, כיוון שלטענתם הוא תקין.
קניתי משחק אחר והבעייה לא חזרה.
מכיוון שאני לא משחק כל כך במכשיר, לא השתמשתי בו כשלושה חודשים.
עתה כששוב ניסיתי לשים את המשחק Killzone הוא נתקע כל הזמן.
פניתי לבאג שיחליפו לי את הדיסק הפגום (אין עליו שריטות, הוא פשוט לא מתפקד כשורה), אך הם אמרו שהמדיניות של הסוכן של ישפאר היא לא להחליף דיסקים, כיון שעברה חצי שנה.
לטענתם אין אחריות על תוכנה.
מה עלי לעשות? שהרי כסף הם קיבלו, אבל סיפקו לי סחורה פגומה שאיני יכול לעשות בה שימוש.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב
הפגזה
ממש מרגיז. אבל זה המוטו הישראלי, דפקנו אותך, תשתוק, תתכופף ותמתין לפעם הבאה.
יש כמה אופציות :
1. תביעות קטנות - יעיל, אבל תבוא עם כל הניירת והתיעוד הרלוונטי.
2. הפגזה של מכתבים לבאג, ליבואן, לעיתון ולמקומון (רצוי שהיבואן ידע כך שתכתב אותו) גופי צרכנות שונים כמו אמון הציבור ולמי שרק ניתן.
מנסיון זה עובד.
לצערנו בתיאוריה, זה היה צריך להיות שירות טבעי ומתבקש במיוחד לאור המחירים השערורייתיים אבל עדיין זו ישראל.
נ.ב. נכון שלפעמים מבינים את הפירטיים ???
יש כמה אופציות :
1. תביעות קטנות - יעיל, אבל תבוא עם כל הניירת והתיעוד הרלוונטי.
2. הפגזה של מכתבים לבאג, ליבואן, לעיתון ולמקומון (רצוי שהיבואן ידע כך שתכתב אותו) גופי צרכנות שונים כמו אמון הציבור ולמי שרק ניתן.
מנסיון זה עובד.
לצערנו בתיאוריה, זה היה צריך להיות שירות טבעי ומתבקש במיוחד לאור המחירים השערורייתיים אבל עדיין זו ישראל.
נ.ב. נכון שלפעמים מבינים את הפירטיים ???

ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
שלום susita.
אם היבואנים והחנויות מתייחסים למשחקים שהם מוכרים כמו אל עותק פיראטי (כלומר מרגע ששילמת אין אחריות) שלא יצפו שאחזור לקנות אצלם.
תמיד חשבתי שכמה שעולה ככה שווה, והייתי מוכן לשלם מחיר גבוה בשביל השקט הנפשי, האחריות, האמינות. מסתבר שטעיתי. אני משלם הרבה כדי שהיבואן יוכל ליסוע במכונית יקרה ולצחוק עלי, הפראייר.
אם היבואנים והחנויות מתייחסים למשחקים שהם מוכרים כמו אל עותק פיראטי (כלומר מרגע ששילמת אין אחריות) שלא יצפו שאחזור לקנות אצלם.
תמיד חשבתי שכמה שעולה ככה שווה, והייתי מוכן לשלם מחיר גבוה בשביל השקט הנפשי, האחריות, האמינות. מסתבר שטעיתי. אני משלם הרבה כדי שהיבואן יוכל ליסוע במכונית יקרה ולצחוק עלי, הפראייר.
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב
באג
באג חנות גדולה ומטריפה אבל ממש ממש לא כדאי לקנות שם דברים שקשורים למשחקים.
ברגע שפתחת את האריזה זהו באג לא מכירים אותך.
לפני כמה זמן קניתי משחק בבאג לפי העטיפה ניראה משחק מעניין הגעתי הביתה והתברר משחק עם גרפיקה מגעילה משחק אדיוטי וסתם זרקתי 380 ש"ח.
לומדים לקח באג הפסידו לקוח ואני בטוח שיש הרבה כמוני.
ברגע שפתחת את האריזה זהו באג לא מכירים אותך.
לפני כמה זמן קניתי משחק בבאג לפי העטיפה ניראה משחק מעניין הגעתי הביתה והתברר משחק עם גרפיקה מגעילה משחק אדיוטי וסתם זרקתי 380 ש"ח.
לומדים לקח באג הפסידו לקוח ואני בטוח שיש הרבה כמוני.
רועי.ב
- סליקאי ארד
רעש
אני חוזר על מה שאמרתי, רק רעש ופרסום שלילי היכן שרק אפשר יעשו את ההבדל.
אסור להתעצל וצריך להפציץ במכתבים.
לנסות מוקומונים ועיתונים במדורי צרכנות.
זה עובד.
אסור להתעצל וצריך להפציץ במכתבים.
לנסות מוקומונים ועיתונים במדורי צרכנות.
זה עובד.

ד"ש מנשרק'ה
- סליקאי כסף
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד