אקדח למאבטחים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
איתמר,
אני כתבתי את מרבית הדברים לעיל, אילן הוסיף את
ואני עומד מאחורי הדברים.
לא ייתכן שעסק במדינת ישראל יהיה חשוף להחלטות מהשרוול כמו שמתקבלות במשרד הפנים.
אני כתבתי את מרבית הדברים לעיל, אילן הוסיף את
למה דופקים את הפראיירים ?
מקווים שהם יתרבו
ואני עומד מאחורי הדברים.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
itamar כתב:מדינת ישראל לא מימנה לי את רישיון ההדרכה ואף מגדילה ועושה בלקיחת תשלומים מיני תשלומים שונים וגבוהים על כל מפגש שלי עם המערכת - ימי עיון (הפסד יום עבודה ולקוחות + 230 ש"ח + נסיעות למרכז... ) מחייבים אותי להחזיק תעודת מגיש ע"ר של 44 שעות + לרענן אותה בכל שנתיים כתנאי לתוקף רישיון ההדרכה ועוד ...
ומה אני עושה ? עבודה עבור המדינה - מחדש רישיונות לאזרחים, מקליד אותם למחשב ומשדר למשרד הפנים, מכין את הניירת ושולח (והמדינה איננה מפצה על הזמן והכסף המושקע בכך)המדינה איננה מעניקה לי הנחות לא בתשלום הרישיון לנשק, לא בתשלום על התעודות המקצועיות ולא על כלום, כולל לא הנחות בקבלת רישיונות נשק ואיננה משפה אותי על הזמן שאני משקיע בנושא.
למה דופקים את הפראיירים ?
מקווים שהם יתרבו
אילן,
הפעם אתה ממש לא צודק!
וכי למה שהיא תממן? כי אתה מדריך ירי?
מה אתה שונה מכל רואה חשבון, עורך דין, מורה לנהיגה, מהנדס בניין או כל בעל מקצוע חופשי שמתחכך עם משרדי הממשלה?
האם הממשלה מממנת את הלימודים שלהם?
את הבחינות שהם צריכים לעבור כדי לקבל הסמכה?
את ההשתלמויות שהם עוברים בכל מיני נושאים?
הם לא צריכים לשלם אגרות? לא צריכים לעמוד בתור? להתווכח עם פקידים?
כולם עושים את זה וכולם משלמים את זה מכיסם ואף אחד לא מקבל שום הנחה...
והמדינה מניחה שאם אתה עוסק במקצוע כלשהו באופן פעיל וכעיסוק מרכזי, אז הכסף שתרוויח יאזן את ההוצאות שלך.
ואם בחרת לעסוק בהדרכת ירי בתור תחביב ולא כמקור פרנסה.. שלם את מה שנדרש ואל תקטר כי זה מה שזה עולה.
אף אחד לא מכריח אותך לעסוק בזה..יש הרבה אפשרויות אחרות...
א.
ואללה איתמר?
מסכים עם כל מילה,
אנ'רק לא מבין מה ת'ה רוצה ממני?
קח פרי
ותהיה לי בריא
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
נועם כתב:איתמר,
אני כתבתי את מרבית הדברים לעיל, אילן הוסיף אתלמה דופקים את הפראיירים ?
מקווים שהם יתרבו
ואני עומד מאחורי הדברים.
את העסק שלכם המדינה מהסיבות שלה החליטה לייבש ולכן דברים נראים כפי שהם נראים.
אני מאמין שאם היו לך 200 לקוחות ביום, 365 ימים בשנה אז כל הבוכלטריה הזו הייתה מציקה לך קצת פחות.
האם זו החלטה נעימה ונחמדה? לא... האם היא לגיטימית ? לצערי כן..
וקח לדוגמא עוד ענף שהולך להכחד מהמפה עד 2010 - 2012. מורי נהיגה ובתי ספר לנהיגה במתכונתם הנוכחית. משרד התחבורה (מופז) החליט שלימוד נהיגה יעשה במרכזי לימוד נהיגה גדולים ומרכזיים שכנראה גם יהיו בידיים פרטיות ולא כפי שנעשה היום.
מה יקרה ל"לימוד נהיגה תוך 10 שיעורים צחי"? לא יודע... או שצחי יצטרף לאחד ממרכזי הלימוד הענקיים כנראה במשכורת הרבה יותר נמוכה מכפי שהוא מרוויח היום, או שהוא יצטרף למעגל המובטלים. לך תדע.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אם היו לי ולשאר המטווחים בארץ 200 לקוחות (ואפילו במעט פחות ימים, ללא יום כיפור, חגים ושבתות) אני מניח שמשרד הפנים היה מתייחס אחרת לשוק הנשק, עם קצת יותר זהירות, כבוד לאדם המחזיק נשק ולא בשיטת מצליח הידועה. למדריכים היו תנאים אחרים, והיו עוד הרבה אנשים עובדים בתעשיית העזר לתחום.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
אילן ב כתב:200 לקוחות ביום ?
כל השנה?
חומר טוב איתמר![]()
(איפה משיגים?)
אילן,
לא הבנת את כוונתי.. אבל לא משנה.
אבל אם כבר דיברנו מספרי לקוחות ביום, אשמח להזכיר לך נשכחות וימים עברו.
בשנים 93-95 מטווח רמת גן היה מפוצץ.
ולא רק שהיה מפוצץ, אלא כל המטווחים שלו היו מלאים עד אפס מקום. הם היו מריצים כמה קורסים של ירי מעשי במקביל, ירי מבצעי, קורסים מתקדמים וכו.
הייתה להם במקום חנות מצליחה והמקום היה פעיל ושוקק אנשים כל הזמן. אותו כנ"ל לגבי מטווח בול שאפילו היה פתוח באותן שנים עד שעה 10 בלילה כדי לענות על הדרישה.
אצל איציק אריאל (מגנא וסייפא) היה תמיד תור, אותו כנל בחנות ריקושט בקניון איילון שפעם מכרו נשק..
בקיצור היו פעם זמנים אחרים, וההחלטה של הממשלה שלנו להרוג את כל הענף הזה ולייבש אותו הייתה כשהוא היה בשיא פריחתו.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:אילן ב כתב:200 לקוחות ביום ?
כל השנה?
חומר טוב איתמר![]()
(איפה משיגים?)
אילן,
לא הבנת את כוונתי.. אבל לא משנה.
אבל אם כבר דיברנו מספרי לקוחות ביום, אשמח להזכיר לך נשכחות וימים עברו.
בשנים 93-95 מטווח רמת גן היה מפוצץ.
ולא רק שהיה מפוצץ, אלא כל המטווחים שלו היו מלאים עד אפס מקום. הם היו מריצים כמה קורסים של ירי מעשי במקביל, ירי מבצעי, קורסים מתקדמים וכו.
הייתה להם במקום חנות מצליחה והמקום היה פעיל ושוקק אנשים כל הזמן. אותו כנ"ל לגבי מטווח בול שאפילו היה פתוח באותן שנים עד שעה 10 בלילה כדי לענות על הדרישה.
אצל איציק אריאל (מגנא וסייפא) היה תמיד תור, אותו כנל בחנות ריקושט בקניון איילון שפעם מכרו נשק..
בקיצור היו פעם זמנים אחרים, וההחלטה של הממשלה שלנו להרוג את כל הענף הזה ולייבש אותו הייתה כשהוא היה בשיא פריחתו.
א.
בקיצור איתמר
אתה מודה סוף סוף ששינוי המדיניות הוא בעצם הודעת והודאה בכישלון של ממשלת ישראל ומשטרתה להשליט סיידר.
איך מתאים המערכון של פולי ז"ל עם האין כלב
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
לא מדריך ירי
מאבטחים
מי עובד כמאבטח היום?
עולים חדשים שהרוב מבוגרים ולא יכולים להכנס למעגל העבודה שיש בארץ
ואין להם ברירה לעבוד כמאבטח בקניון תמורת 17 ש"ח וגם מורידים להם חצי שעה על הפסקה.
המאבטחים שכן מרוויחים כסף טוב זה חיילים משוחררים שעובדים במקומות ממשלתים או חברת שמירה שתפסקה מתקן ממשלתי ואז מרוויחים 30 ש"ח לשעה אבל עדיין החברת שמירה עוקצת להם במשכורת.אני מדבר מנסיון.
אני כמאבטח טכנאי בזק לשעבר סיכנתי את החיים שלי תמורת 30 ש"ח לשעה
נכנסתי לכפרים ערביים ואכלתי הרבה חרא בעבודה ולדוגמא של סכנה: טכנאי בזק נרצח בבקאה אל גארביה. מישהו במדינה בדק אם משלמים לנו?? כלום ....כל משכורת היו מחסירים לנו 300-600 שקל היינו מתלוננים ואז חודש אחרי היו מחזירים אבל היו מעלימים לך 200 ש"ח ככה זה עד שנגמר לך החוזה.
עולים חדשים שהרוב מבוגרים ולא יכולים להכנס למעגל העבודה שיש בארץ
ואין להם ברירה לעבוד כמאבטח בקניון תמורת 17 ש"ח וגם מורידים להם חצי שעה על הפסקה.
המאבטחים שכן מרוויחים כסף טוב זה חיילים משוחררים שעובדים במקומות ממשלתים או חברת שמירה שתפסקה מתקן ממשלתי ואז מרוויחים 30 ש"ח לשעה אבל עדיין החברת שמירה עוקצת להם במשכורת.אני מדבר מנסיון.
אני כמאבטח טכנאי בזק לשעבר סיכנתי את החיים שלי תמורת 30 ש"ח לשעה
נכנסתי לכפרים ערביים ואכלתי הרבה חרא בעבודה ולדוגמא של סכנה: טכנאי בזק נרצח בבקאה אל גארביה. מישהו במדינה בדק אם משלמים לנו?? כלום ....כל משכורת היו מחסירים לנו 300-600 שקל היינו מתלוננים ואז חודש אחרי היו מחזירים אבל היו מעלימים לך 200 ש"ח ככה זה עד שנגמר לך החוזה.
רועי.ב
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד