חוו'ד hk usp

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

על ידי doron-30 » 09 יוני 2008, 22:30

לא אחי יש לך טעות.

אני החלפתי בצער רב וביגון קודר על יריחו עבור ירי מעשי כי לא היתה לי ברירה אחרת.

:cry: :cry: :cry:

ביי דורון
נערך לאחרונה על ידי doron-30 בתאריך 09 יוני 2008, 22:31, נערך פעם אחת בסך הכל.
גלוק מ"ס 1 ..........

אני דורון מייסד מועדון הפרגית המשוגעת.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 09 יוני 2008, 22:30

פלדה גרמנית בפלסטיק אוסטרי :?: :?:
אולי פלסטיק גרמני בפלסטיק אוסטרי :?:
משום מה כולם נוטים להתעלם מהפלסטיקה של אותו USP. חברים, זה בדיוק אותו פולימר כמו בגלוק, ב SPS, וכל השאר.

אולי עוד תזכורת לכל המתלהבים מכל מה כתוב עליו HK

גם ה$%^ הזה נושא את האותיות HK
תמונה
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 10 יוני 2008, 00:15

ידוע ידוע....שום דבר לא חדש - רק העובדה שאני מתייחס לפלדה הגרמנית ולא אל הפלסטיק האוסטרי.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 10 יוני 2008, 07:16

חברים יקרים... הנה ה-2 CENT שלי לגבי חברת הקלר קוך...

נכון אין ויכוח שכלי הנשק שלהם מעולים גם מבחינה ארגונומית, גם מבחינת דיוק וגם ומבחינה של אמינות. בתחומים מסויימים ממש קשה למצוא להם מתחרים ברמה שלהם.

אבל...
בשורה התחתונה, מדובר בחברה עם הנהלה בעלת עבר נאצי עשיר ומנטאליות אנטישמית, שבשונה מכל שאר החברות הגרמניות שהוקיעו את התופעה הזו מתוכן הם עדיין ממשיכים בה גם במאה ה-21 ללא שום בושה והפכו אותה לחלק מהתרבות וההתנהלות האירגונית הרשמית של החברה הזו.

הקלר סירבו לעבוד עם מדינת ישראל מיום שהחברה הזו נוסדה איפשהו בתחילת שנות ה-50 ועוד לפני שהחרם של גוש היורו על מדינת ישראל נולד.
גם באותם ימים שבהם המסחר בנשק שיגשג פה וירי מבצעי ייצגו את גלוק באופן רשמי - שום דבר לא השתנה בהתנהלות של הקלר.
כל ההתנהלות איתם הייתה קשה ומלווה בחוסר רצון.
וגם היום הם אפילו לא מוכנים לפתוח איזה סדק קטן צר בחומה שלהם ולעבוד איתנו דרך כל מיני גורמים צד שלישי כמו שגלוק או חברות אחרות עושים.

לעומת זאת, למכור לרשות הפלסטינית אין להם שום בעיה..כל יחידות העילית שלהם ושל החמאס מצויידים ב-MP5 שקיבלו מגרמניה בדלת הראשית!!

עכשיו בתור ישראלי עם קצת כבוד עצמי אני אומר לעצמי, אם הם עד כדי כך לא רוצים אותי ומערימים עלי כל כך הרבה קשיים שיחנקו הם והכלים שלהם.

זה נראה לי קצת יותר מדי גם לעשות שמיניות באויר כדי להשיג הקלר, גם לשלם עליו פי 4 או 3מערך השוק שלו וגם להיות נתון לחסדיו של איזה פקיד כדי לקבל בשבילו שירות..

לא רוצים לא צריך יש חלופות אחרות.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 10 יוני 2008, 08:28

איתמר - כל מילה סלע.
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 10 יוני 2008, 11:30

איתמר,
זה טיעון שאיתו קשה לי מאוד להתמודד, ולא רק לי. ואני יכול להקלע לאיזה דיון קטנוני שיגיד שהאוסטרים אוהבים אותנו בערך אותו הדבר כמו הגרמנים ושהשמות המתנוססים על כמה מכלי הנשק המיוצרים עד היום ומיובאים לישראל, התנוססו גם על כלי הנשק בהם טבחו בבני עמנו.
למרות זאת בלענו (כעם) את הרוק, וקיבלנו אופנועים למשטרה הצבאית, קיבלנו צוללות לחיל הים, קיבלנו ג'יפים לכמה יחידות עלומות, כמעט וקיבלנו ג'יפים למג"דים, ועוד ועוד...

לגבי אמירתך: "גם באותם ימים שבהם המסחר בנשק שיגשג פה וירי מבצעי ייצגו את גלוק באופן רשמי - שום דבר לא השתנה בהתנהלות של הקלר." קצת קשה לי להסכים, באותה התקופה עבדתי בירי מבצעי (עד היום אני מנסה לשחרר את קופת הגמל ללא הצלחה יתרה), והקלרים היו ניתנים לרכישה מסודרת בלהב ואצל מאיר רוט, בלי שום בעיות מיוחדות, מעבר לכך, גם בצבא היו יחידות שעבדו עם P7 וגם הן קיבלו כלים וחלקי חילוף ללא כל בעיה.

אני מסכים איתך לחלוטין שאם המדובר היה על מכונת כביסה או טלוויזיה, הייתי חושב פעמיים, ואפילו פוסל מראש את העניין, אך מכיוון שלא מדובר בכך, ונוח לי להקביל את העניין למכונית, כי שם כן משחק רגש, וכן מבחינים באקזוטיקה, אני חושב שזהו לא השיקול היחידי.

את ה-TS שלי מכרתי לאחרונה בדיוק מאותה הסיבה, צליל האסימון שנפל והבהיר לי כי לא יהיה מי שיספק לי חלפים במקרה תקלה גרם לי, די במיידית, למכור את האקדח (אגב, מכרתי אותו למישהו שכבר יש לו TS אחד, כדי שתמיד יהיו חלקי חילוף למקרה אסון). אגב, אני עדיין חושב שמדובר באחד הכלים הטובים ביותר שיוצרו אי פעם (אגב, כיום כבר נפתרה בעית החלפים, ומה שהיה אז כבר לא רלוונטי היום).

אני לא מכניס לאשכול הזה שום שיקול של למה אני חושב שכלי מסויים הוא הכלי המתאים לי (במיוחד כדי לא להכניס את עצמי למסגרת האקסיומה שלך) אבל אם אדם חולם על משהו, ומצליח להגשים את החלום שלו, אני מניח שהוא יסכים להלחם עוד קצת כדי להשאיר את החלום אצלו. גם אם מדובר במישהו שחלם והצליח לייבא לארץ בשנות השמונים איזה 911 ועכשיו קשה לו למצוא איזו חגורת מאורר שנקרעה לו.

בקיצור, אני כותב יותר מדי, במיוחד מכיוון שזהו עוד אחד מהאשכולות המתישים בהם יש לי הרגשה כי הכותבים כותבים לשם כמות המילים ולא תוכנן. ומכיוון שנושא חוסר הצלחתך להשיג קפיץ נטחן עד דק בפורום (אגב, בצ'לנוב כבר היו מייצרים לך בינתיים 50 קפיצים במשקלים שונים ושם היה נגמר הסיפור, זה "כולה" קפיץ סטנדרטי, לא בצורה מיוחדת ולא בסטנדרט מיוחד), אני פורש מהאשכול.
נערך לאחרונה על ידי Webart בתאריך 12 יוני 2008, 11:05, נערך פעם אחת בסך הכל.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי itamar » 10 יוני 2008, 11:42

Webart כתב:איתמר,
אבל אם אדם חולם על משהו, ומצליח להגשים את החלום שלו, אני מניח שהוא יסכים להלחם עוד קצת כדי להשאיר את החלום אצלו. גם אם מדובר במישהו שחלם והצליח לייבא לארץ בשנות השמונים איזה 911 ועכשיו קשה לו למצוא איזו חגורת מאורר שנקרעה לו.
.

בזה אני מסכים איתך דביר...אין לי שום ויכוח עם זה..
וכן אני מכיר כמה כאלה שיש להם רכבי אספנות (הם קוראים לעצמם מועדון ה-5 בגלל מספרי הרישוי עם 5 הספרות). תעבור פעם ברחוב בן גוריון ברמת גן ותראה את המוסך שנפתח במקום שהיה שם בית חרושת דובק.
אותם אנשים עושים שמיניות באויר כדי להשיג חלפים לטנדר ויליס הישן שלהם ואם אין הם מייצרים יש מאין.. אני מעריך ומעריץ אנשים כאלה.
(ולגבי ה-HK, כבר מזמן מותקן בו קפיץ מתוצרת צ'לנוב ואפילו עזרא ירה באקדח הזה אחרי). :D :D

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי נועם » 10 יוני 2008, 14:00

יש הבדל קטן - לחלקי חילוף לרכב, המדינה לא עושה לך את המוות על מנת להביאם לארץ, גם לא במקרה ותצטרך לייצרם כאן.

חוק כלי ירייה הרבה יותר דרקוני ונאכף במרץ רב בנושא. המדינה שמה לה למטרה להוריד את הנשק, לא הרכב...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי ezra65 » 10 יוני 2008, 16:30

מה איתמר, היה לו קפיץ צ'לנוב?

אולי זה מסביר כמה כיפי הוא היה

:lol:
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Webart » 10 יוני 2008, 16:48

עזרא,
זה בדיוק מה שאני אומר.... איתמר היה יכול לפתור את הבעיה לפני שנים עם "קפיץ צ'לנוב", מבלי לערב בעניין אף אחד.
אגב, לכל אלו המזמינים קפיצים מחזירים, קפיצי נוקר, קפיצי פטיש וכו', ומעוניינים להוזיל עלויות ואולי לנסות משקלים שונים, זהו הפתרון.
למי שרוצה את זה בשפה אחרת: זה ההבדל בין כבל מתח כשקונים אותו בחנות מחשבים לבין "כבל של קומקום" שקונים בחנות חשמל, את הראשון מוכרים ב-50 ש"ח, את השני בשלושה, וזה אותו הכבל בדיוק.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי donduck » 10 יוני 2008, 16:59

מה הכוונה ב "קפיצי צ'לנוב"?
איפה זה המקום הזה?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי itamar » 10 יוני 2008, 17:49

donduck כתב:מה הכוונה ב "קפיצי צ'לנוב"?
איפה זה המקום הזה?

http://www.hakfitztasiot.co.il/
ויש עוד כמה מפוזרים במקומות שונים בארץ.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי slavochk » 10 יוני 2008, 23:53

itamar כתב:חברים יקרים... הנה ה-2 CENT שלי לגבי חברת הקלר קוך...
....
אבל...
בשורה התחתונה, מדובר בחברה עם הנהלה בעלת עבר נאצי עשיר ומנטאליות אנטישמית, שבשונה מכל שאר החברות הגרמניות שהוקיעו את התופעה הזו מתוכן הם עדיין ממשיכים בה גם במאה ה-21 ללא שום בושה והפכו אותה לחלק מהתרבות וההתנהלות האירגונית הרשמית של החברה הזו.
....
א.

איתמר, יש להבחין בין התנהלות עסקית, לבין האשמות בנאציזם ובאנטישמיות.
האשמות שכאלה ראוי לגבות בעובדות מוצקות ביותר.
בגרמניה, האשמות כגון אלו שהעלת, לא היו מתקבלות בסבלנות רבה, ויתכן כי מנהל פורום גרמני היה מצנזרן מיד, מחשש לפורום אותו הוא מנהל.

בעניין קפיצים, כפי שנכתב קודם, אין צורך בקפיצים "מקוריים" מהקלר. כל שנחוץ לך הן מידות הקפיץ. אני נוטה להניח שרוב החברות, ואפילו הקלר, אינן מיצרות בעצמן את הקפיצים, אלא מזמינות מספק חיצוני, בעיקר אם מדובר בקפיץ סלילי.
הערך המוסף של חברת הנשק איננו יכולתה ביצור ברגים, אומים, קפיצים, אטמים וכדומה. הערך המוסף שלהן הוא בתכנון קנים ומערכות נשק, ויצורם.
בברכה,
גלעד
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 11 יוני 2008, 06:37

גלעד,

לגבי 1 - תבדוק בעצמך את השורשים של החברה הזו, מי הם הבעלים המקוריים שלה, מאיזה משפחה הם ותסיק את המסקנות. עצם זה שהתגובה לא נמחקה כאן על ידי מנהלי האתר שמאד רגישים לדברים כאלה מדברת בעד עצמה .

לגבי 2 - פספסת לגמרי את הנקודה. בשביל מה לי לקנות HK? אני יכול ללכת לצ'לנוב שיבנו לי אקדח שלם? כשאתה קונה מוצר יוקרתי ומשלם עליו ממיטב כספך אתה מצפה לקבל גם שירות בהתאם! ואתה מצפה להשיג חלפים אורינליים ולא משנה אם זה קפיץ או פין ב-5ש"ח ולא להתחיל לאלתר אותם בעצמך. זה עניין עקרוני לחלוטין.

א.
אקסיומה:

2. מחירי תחמושת או
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אילן ב » 11 יוני 2008, 10:19

itamar כתב:גלעד,

לגבי 1 - תבדוק בעצמך את השורשים של החברה הזו, מי הם הבעלים המקוריים שלה, מאיזה משפחה הם ותסיק את המסקנות. עצם זה שהתגובה לא נמחקה כאן על ידי מנהלי האתר שמאד רגישים לדברים כאלה מדברת בעד עצמה .

לגבי 2 - פספסת לגמרי את הנקודה. בשביל מה לי לקנות HK? אני יכול ללכת לצ'לנוב שיבנו לי אקדח שלם? כשאתה קונה מוצר יוקרתי ומשלם עליו ממיטב כספך אתה מצפה לקבל גם שירות בהתאם! ואתה מצפה להשיג חלפים אורינליים ולא משנה אם זה קפיץ או פין ב-5ש"ח ולא להתחיל לאלתר אותם בעצמך. זה עניין עקרוני לחלוטין.

א.

איתמר
מה זה רובה צכי ?
האם לשיטתך אסור היה להלחם עימו את מלחמת הקוממיות ?

תודה......................
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד