HY SHOOTERS,באיזה אקדח הייתם בוחרים בתור כליBACKUP??
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
בעולם וורוד יותר הייתי מחזיק גם גלוק 26 בנוסף ל17 לא כנשק גיבוי אלה לנשיאה מוסלקת באיזורים שבהם פחות צפוי שתפתח הצרה.
אני מצתרף לדעתו של הברווז אם אתה כבר מחזיק גלוק עדיף שתרעוש 26 בתור נשק גיבוי (אתה כבר מכיר את התפעול ותוכל להשתמש בשניהם באתם מחסניות וברוב האביזרים)
בהצלחה
אני מצתרף לדעתו של הברווז אם אתה כבר מחזיק גלוק עדיף שתרעוש 26 בתור נשק גיבוי (אתה כבר מכיר את התפעול ותוכל להשתמש בשניהם באתם מחסניות וברוב האביזרים)
בהצלחה

תמיד שמח ללמוד משהוא חדש!!!
roibes@HOTMAIL.CO.IL
roibes@HOTMAIL.CO.IL
bilik כתב:כאשר הייתי בטירונות נהגתי לארוז בתיק כל דבר שיתכן שאולי במקרה קיצוני אאלץ להיות חייב להשתמש בו. לדוגמא עבור שהייה של שבוע הייתי מביא 21 זוגות גרביים: אם ירד גשם אז שיהיה להחליף. אם גם אלו שבתיק ירטבו אז יש זוגות ספייר בתיק גב. כמובן שכל זוג מנויילן בנפרד בשלוש שקיות נפרדות (אולי באחת או בשתיים יהיה חור). אולי יקרעו כל השקיות? - אז כמובן שגם הבאתי גליל שקיות ספייר ואתו גליל מסקינטייפ על מנת לאטום את בשקיות. היות ולא ידעתי אם איזה תיק אתקע ברגע המשבר אז הייתה ערכה אחת בתיק הראשי (הצ'ימידן) וערכה אחת בתיק בגב הקטן (... הצ'ימידן השני). כמובן שאותו עקרון עבד גם לגבי המדים (10 זוגות מגוהצים, מקופלים יפה, מנויילנים), לבנים, מגבת (4, לכל מקרה שלא יקרה), כלי רחצה (כולל שמפו לשיער יבש, לשיער שמן, לשיער צבוע ולשיער פגום - לך תדע איזה שיער יהיה לך ביום חמישי בלילה) וכו' וכו'. בסופו של דבר הייתי הטירון המצוייד ביותר דרומית לקרית שמונה וכמובן שהשתמשתי בערכות הגיבוי המפורסמות שלי אינספור פעמים (בלתי ניתן לספור אפס פעמים - מנסיון). התוצאה החיובית העיקרית של מערך האבטחה העמוק ואינטנסיבי שבניתי היה שבכל יציאה או חזרה הייתי חוטף שברי מאמץ מסחיבת 2 הצ'ימידנים (ושלא תחשבו לרגע שבזה הסתכם ציוד הגיבוי שלי) ובסוף נפלתי מהמסלול של היחידה בה שרתתי בשל סדקים בעמוד השדרה. אבל תאמינו לי - כשהגעתי לבקו"ם לשיבוץ מחדש - היו לי גרביים יבשות, לבנים נקיים, מדים מגוהצים ושמפו שתאם את מצב השיער בכל דקה ודקה.
אין לסיפור נמשל חד משמעי וגם לא מוסר השכל מדהים - זו סתם אסוסיאציה שהעלה בי האשכול.

נראה לי שאתה צריך עזרה
לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
עיקרי: G36k
משנה MP5k
גיבוי: USP 45
סאב-גיבוי: Glock 26
ורועי, אני לא חושב שיש סיבה להערות האלו. ביליק הוא איש סבבה, ואני בטוח שאין שום הצדקה להערה הזו...
(אין לי מושג איך מגדירים זאת, אבל אני קורא לזה "סאב גיבוי")
משנה MP5k
גיבוי: USP 45
סאב-גיבוי: Glock 26
ורועי, אני לא חושב שיש סיבה להערות האלו. ביליק הוא איש סבבה, ואני בטוח שאין שום הצדקה להערה הזו...

(אין לי מושג איך מגדירים זאת, אבל אני קורא לזה "סאב גיבוי")
"מה שהיה הוא שיהיה, ומה שנעשה הוא שיעשה, ואין כל חדש תחת השמש." (מגילת קהלת, פרק א', פסוק ט')
אני לא אמרתי שביליק הוא לא איש סבבה להפך דווקא נראה לי שהוא איש מאוד יסודי ומאוד פדנטי הלוואי עלי במידה מסוימת כי אני אדם מאוד לא מסודר מטבעי... הצעת העזרה שלי הינה בגדר הלצה חברותית.
לא רק זה גם כשביליק היה שמח אם היה צריך זוג גרביים יבשות שארז בצורה קפדנית אני הייתי מתחנן לאנשים כמו ביליק לישאלו גרביים יבשות
לא רק זה גם כשביליק היה שמח אם היה צריך זוג גרביים יבשות שארז בצורה קפדנית אני הייתי מתחנן לאנשים כמו ביליק לישאלו גרביים יבשות

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
- סליקאי זהב
גיבוי
מה אתם לא סומכים על האקדח שלכם?
אבל אם שואלים אז גלוק 26 ללא ספק.

אבל אם שואלים אז גלוק 26 ללא ספק.

"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
pilot כתב:אקדח רוולוור (תופי) שאפשר לירות איתו בתוך הכיס ולא צריך לידרוך, רק לכוון וללחוץ על ההדק (לחיצה ארוכה משהו...)
טייס יקר, אני מקווה שאינך מתכוון ברצינות!
מעבר לעובדה כי ישנו סיכוי די גבוה שתגביל את מספר צאצאיך לאלו שנולדו כבר, ישנן כל הסיבות שבעולם מדוע לא לירות דרך הכיס.
רק על מנת לוודא:
אקדחי גיבוי תופיים הם בעלי קנים קצרים במיוחד ("2 - "2.5).
- - רמת הדיוק (גם לטווח קצר מאוד) תהיה ירודה להפליא.
- ישנו סיכוי גבוה שהקליע יפגוש עצם בלתי מתוכנן בדרכו למטרה.
- ישנו סיכוי גבוה שהעצם הזה יהיה אתה.
- ישנו סיכוי גבוה באופן ניכר למעצור כלשהוא - סביר שיהיה התפסות פטיש בפנים הכיס.
אבל לא באמת התכוונת לכך, נכון ?!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד