קבלת אפקט קונקטור מינוס ע"י החלפת פין אחורי בגלוק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
קבלת אפקט קונקטור מינוס ע"י החלפת פין אחורי בגלוק
בביקור במטווח העיר להכנסת שיפורים בגלוק (17) הוצע לי ע"י מרשל במטרה לקבל אפקט של קונקטור מינוס להחליף את הפין האחורי (זה שנמצא בחלק העליון האחורי של הקת) מפין הפלסטיק המקורי לפין ממתכת עם עדיפות לנחושת. להתנסות, מרשל העביר אלי לאקדח את הפין (מנירוסטה) שנמצא אצלו בגלוק ואכן הלחיצה על ההדק הפכה רכה ואחידה יותר. לפני שאני מייצר לעצמי חלק כזה ומחליף, אשמח לשמוע בעד ונגד. למשל, אם מומלץ, מאיזו מתכת כדאי לייצר פין כזה? האם אורך החיים של פין כזה שונה מאורך החיים של פין הפלסטיק המקורי? האם פועלים באזור זה באקדח כוחות שעשויים לגרום לבלאי מואץ של חלקים מסויימים בעקבות החלפה כזו?
בנוסף, עלה לדיון הנושא של תפס מחסנית מוגדל. הנגד שעלה בדיון הוא שתפס כזה עשוי להלחץ ללא כוונה ולגרום לשיחרור לא רצוי של המחסנית. מסיבה זו אני עדיין מתלבט לגבי הכנסתו וגם כאן אשמח לשמוע בעד ונגד.
בב"ח,
גדעון
בנוסף, עלה לדיון הנושא של תפס מחסנית מוגדל. הנגד שעלה בדיון הוא שתפס כזה עשוי להלחץ ללא כוונה ולגרום לשיחרור לא רצוי של המחסנית. מסיבה זו אני עדיין מתלבט לגבי הכנסתו וגם כאן אשמח לשמוע בעד ונגד.
בב"ח,
גדעון
- תרמתי למען הסליק

לגבי החלפת הפין האחורי - פעם ראשונה שאני שומע על זה, אבל מרשל בדרך כלל יודע על מה הוא מדבר. (שאלת תם - לא יותר פשוט לשים קונקטור מינוס כדי לקבל אפקט של קונקטור מינוס, במקום להתחיל להסתבך עם ייצור של חלק?)
לעניין תפס המחסנית: בעבר שמתי כזה על האקדח, ובהמשך קניתי (ועדיין יש לי) גלוק כ"ד עם תפס מחסנית רחב.
לאחרונה התחלתי להתחרות עם גלוק אחר, שתפס המחסנית שלו סטנדרטי לחלוטין, ולמרבה ההפתעה לא הרגשתי שום בעיה או אפילו הבדל בהחלפות, וזה במהלך תחרויות. כך שאני ממליץ לך לנסות ולוודא שהתפס הארוך יותר באמת נותן שיפור משמעותי.
לעניין תפס המחסנית: בעבר שמתי כזה על האקדח, ובהמשך קניתי (ועדיין יש לי) גלוק כ"ד עם תפס מחסנית רחב.
לאחרונה התחלתי להתחרות עם גלוק אחר, שתפס המחסנית שלו סטנדרטי לחלוטין, ולמרבה ההפתעה לא הרגשתי שום בעיה או אפילו הבדל בהחלפות, וזה במהלך תחרויות. כך שאני ממליץ לך לנסות ולוודא שהתפס הארוך יותר באמת נותן שיפור משמעותי.
I think, therefore I am. I think
החלפת פין אחורי בגלוק לא יכולה לבוא במקום קונקטור מינוס, אבל בהחלט יכולה להשפיע על החופש של בית ההדקים של הגלוק בתוך הגוף של האקדח, ובכך להפוך את לחיצת ההדק ליותר עקבית.
א.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תודה על התשובות.
אישגדול, כיוון שמדובר בסה"כ בפין מתכת פשוט, מאוד קל לייצר אותו. כל מה שצריך זה מוט מתכת בגודל הנכון מחומר מתאים וגישה למחרטה. כיוון שיש לי מעט הבנה בנושא וגישה לאנשים הנכונים אין לי בעיה לקבל חלק כזה.
לפי מרשל גם ללא החלפה של הפין האחורי, הסיבה שלאחר ירי כמות גדולה של כדורים ההדק הופך רך יותר היא שפין הפלסטיק המקורי עובר דפורמציה קלה ומקבל צורה קשתית. להבנתי פין ממתכת רכה יחסית הוא גמיש ולכן בעת לחיצה על ההדק יכול גם כן לקבל צורה קשתית ולתת את אפקט הרכות בלחיצה.
אישגדול, כיוון שמדובר בסה"כ בפין מתכת פשוט, מאוד קל לייצר אותו. כל מה שצריך זה מוט מתכת בגודל הנכון מחומר מתאים וגישה למחרטה. כיוון שיש לי מעט הבנה בנושא וגישה לאנשים הנכונים אין לי בעיה לקבל חלק כזה.
לפי מרשל גם ללא החלפה של הפין האחורי, הסיבה שלאחר ירי כמות גדולה של כדורים ההדק הופך רך יותר היא שפין הפלסטיק המקורי עובר דפורמציה קלה ומקבל צורה קשתית. להבנתי פין ממתכת רכה יחסית הוא גמיש ולכן בעת לחיצה על ההדק יכול גם כן לקבל צורה קשתית ולתת את אפקט הרכות בלחיצה.
- תרמתי למען הסליק

3DXXX כתב:מישהו זוכר את ה"משקל" שיש להפעיל על הדק רגיל ועל הדק מינוס?
6 - 5.5 פאונד על הדק רגיל
4.5 - 3.5 פאונד על הדר מינוס
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או