שאלה בנושא כניסה למקומות עם נשק
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא כניסה למקומות עם נשק
שלום לכולם
רציתי לדעת מבחינה חוקית האם מותר לאדם בעל חנות או מקום אירועים לא לאפשר כניסה לאזרחים עם נשק
תודה
רציתי לדעת מבחינה חוקית האם מותר לאדם בעל חנות או מקום אירועים לא לאפשר כניסה לאזרחים עם נשק
תודה
i just shoot the tooth fairy and took my own teeth back
- סליקאי ארד

מבחינת הציבור - אתה תמהוני מסוכן במקרה הטוב ואויב של הסדר הציבורי במקרה הרע. לכן אל תצפה להבנת האנשים מחוץ לפורום בזה. אם תגיש תביעה בביהמ"ש - גם שם, לדעתי, לא תיתקל בתמיכה מצד השופט.
רוצים להיות דומים לארה"ב, אבל שוכחים ששם אתה רשאי להשאיר את הנשק במכונית ולהכנס למקום, שהכניסה עם נשק לתוכו אסורה.
דעתי האישית: עוד לא נתקלתי במוסד ציבורי שאסור להכנס אליו עם נשק ואין סידורי הפקדה במקום.
מקום פרטי, ועוד כזה שמרוויח ממני כסף, אם לא מאפשר כניסה עם נשק ועוד מעיז לא לדאוג לסידורי הפקדה תקינים במקום - ישאר בלי רווח ממני. בעיה שלו, לא שלי. עוד לא נתקלתי במקום כזה שאין לו אלטרנטיבה.
רוצים להיות דומים לארה"ב, אבל שוכחים ששם אתה רשאי להשאיר את הנשק במכונית ולהכנס למקום, שהכניסה עם נשק לתוכו אסורה.
דעתי האישית: עוד לא נתקלתי במוסד ציבורי שאסור להכנס אליו עם נשק ואין סידורי הפקדה במקום.
מקום פרטי, ועוד כזה שמרוויח ממני כסף, אם לא מאפשר כניסה עם נשק ועוד מעיז לא לדאוג לסידורי הפקדה תקינים במקום - ישאר בלי רווח ממני. בעיה שלו, לא שלי. עוד לא נתקלתי במקום כזה שאין לו אלטרנטיבה.
- סליקאי טיטניום

צריך קצת לעשות סדר. יש הבחנה בין מקום פרטי לציבורי. מקום המשרת קהל רב הוא מקום ציבורי, גם אם הוא בבעלות פרטית וככזה חל עליו איסור להפלות אזרחים מכל סוג או מין, כולל כאלה השייכים לגזע בעלי הרשיון לנשק. הרשיון שלך ניתן לך עפ"י חוק ולכן אין להפלות אותך בגינו. כל ההתנצלויות וההערות של החבר'ה כאן מתאימים יותר לפורום השאנטי. אני לא מתנצל שיש לי רשיון לנשק. נהפוך הוא. אני גאה בו ורואה בו יתרון עצום. אל תתבייש בהיותך בעל נשק. לעניינינו - בעל מקום ציבורי המסרב לתת לך להיכנס עם נשק ברשיון ואין לו תעודה חתומה ע"י קצין משטרה המתיר לו לעשות כן הוא עבריין ואתה יכול לתבוע אותו. ואכן, בעוד 5 שנים, אחרי שתשלם הרבה כסף לעורכי דין, כשתזכה בתיק והשופט יורה לבעל המקום להכניס אותך, תגלה שהוא בכלל סגר, או שעברת עיר, או שסתם לא בא לך יותר.
"June '67 taught them respect..."
ציטוט:
מזכיר לי את החברה שלי לשעבר....
בעוד 5 שנים, אחרי שתשלם הרבה כסף לעורכי דין, כשתזכה בתיק והשופט יורה לבעל המקום להכניס אותך, תגלה שהוא בכלל סגר, או שעברת עיר, או שסתם לא בא לך יותר.
מזכיר לי את החברה שלי לשעבר....
==============================
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
הַלְלוּ אֶת ה', כָּל-גּוֹיִם; שַׁבְּחוּהוּ, כָּל-הָאֻמִּים.
כִּי גָבַר עָלֵינוּ, חַסְדּוֹ; וֶאֱמֶת-ה' לְעוֹלָם;
הַלְלוּ-יָהּ
GLOCK 26
בהופעה של אורנג'
בהופעה של אורנג' שנערכה לאחרונה לא נתנו לי להיכנס עם הנשק וכמובן שגם לא היה מקום להפקיד אותו.
הפנו אותי לקצין משטרה שאישר בפני שאסור להיכנס עם הנשק מסיבות אבטחה שנראה לי שעדיף שאני לא אפרט פה (למקרה שהן נכונות למרות שאני מטיל בכך ספק רב)
הפנו אותי לקצין משטרה שאישר בפני שאסור להיכנס עם הנשק מסיבות אבטחה שנראה לי שעדיף שאני לא אפרט פה (למקרה שהן נכונות למרות שאני מטיל בכך ספק רב)
"עם שאינו מכבד את עברו גם ההווה שלו דל - ועתידו לוט בערפל". (יגאל אלון)
הסיבות שאותו קצין "חשף" בפניך הן אותן סיבות-תורניות בכל אירוע רב משתתפים.
הכל שטויות. הסיבה "הסודית" קיימת כבר שנים ותמיד הספיק תדריך קצר לכל אחד שנכנס למתחם עם נשק ובו מוסבר איך (לא) להשתמש בנשק בזמן האירוע.
כך שהסיבה האמיתית, והיא ממש לא סודית, הינה - מדיניות מצמצמת למתן רשיונות וגרימת "חיים קשים" לאלה שכבר יש להם.
שני פתרונות לסוגיה:
אחד - דרך הקלפי.
את השני אני לא רוצה לדמיין לעצמי, אך הוא, לצערי, סביר יותר - שינוי מדיניות רישוי עקב התגברות הטרור עקב כך שהמחבלים יבינו שאין מי שירה חזרה...
הכל שטויות. הסיבה "הסודית" קיימת כבר שנים ותמיד הספיק תדריך קצר לכל אחד שנכנס למתחם עם נשק ובו מוסבר איך (לא) להשתמש בנשק בזמן האירוע.
כך שהסיבה האמיתית, והיא ממש לא סודית, הינה - מדיניות מצמצמת למתן רשיונות וגרימת "חיים קשים" לאלה שכבר יש להם.
שני פתרונות לסוגיה:
אחד - דרך הקלפי.
את השני אני לא רוצה לדמיין לעצמי, אך הוא, לצערי, סביר יותר - שינוי מדיניות רישוי עקב התגברות הטרור עקב כך שהמחבלים יבינו שאין מי שירה חזרה...
- סליקאי טיטניום

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד