המלצה לתיק "קשוח" לטיולים
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
המלצה לתיק "קשוח" לטיולים
שלום לכולם,
אני מחפש תיק גב (לא תרמיל) בסדר גודל של תיק בית ספר.
התיק צריך להיות "קשוח" - שניתן לסחוב בו משקל רציני, עדיף שיהיה אטום למים (לא חובה),
בד עבה שלא יקרע וכמובן נוח לנשיאה על הגב.
אשמח לקבל המלצות.
תודה
התיק צריך להיות "קשוח" - שניתן לסחוב בו משקל רציני, עדיף שיהיה אטום למים (לא חובה),
אשמח לקבל המלצות.
תודה
- סליקאי ארד
Re: המלצה לתיק "קשוח" לטיולים
מייק כתב:שלום לכולם,
אשמח לקבל המלצות.
תודה
כנס ל-'מצוק' או ל-'למטייל' ותתייעץ שם עם אנשי המקצוע.
אם מדובר במשהו ייעודי, כדאי לפרט מה יהיה בתיק, מה משך הזמן שתישא אותו, באיזה תנאים וכדומה. מידות גוף חשובות מאוד והתאמת מערכת הרתמה של התיק חשובה מאוד, לאחד תתאים מערכת X ולשני מערכת Y. כדאי גם להגדיר תקציב, כי פה יש אפשרויות מבסיסיות ועד יקרות מאוד מאוד מאוד.
במקרה הקיצוני ביותר אתה יכול גם לרכוש תיק ולשנות אותו לפי מפרט או אפילו לייצר בהזמנה. יקר מאוד מאוד, הרבה בלבול מח וכדאי שתדע בדיוק מה אתה רוצה.
בהצלחה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ברי,
מה זה להתייעץ עם אנשים ? לבחור יש שם, ירמי. אפילו שם טוב מאוד ...
מה זה להתייעץ עם אנשים ? לבחור יש שם, ירמי. אפילו שם טוב מאוד ...
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
יש הבדל בין דוחה מים (שזה רוב התיקים מהחברות הטובות) לאטום למים. "עידן למחנאות" מייבאים תיקים ייעודיים למטרות שונות, בגדלים שונים, אטומים למים באופן הרמטי. החומר דמוי שמשונית מגופרת, מאד לא נעים בנשיאה ממושכת על הגוף, התיק מסורבל, החלל הפנימי קטן ביחס לנפח החיצוני (בגלל צורת הסגירה והאטימה), כבד, הגישה פנימה איטית, מערכת הנשיאה פחות נוחה.
אני ממליץ על תרמיל מקורדורה עבה עם אימפרגנציה וחשוב מאד - מערכת גב. בנפח קטן/בינוני זה לא מובן מאליו וקיים רק אצל יצרני איכות. נפח מומלץ לתיק יום הוא 30 עד 40 ליטר.
אני ממליץ על תרמיל מקורדורה עבה עם אימפרגנציה וחשוב מאד - מערכת גב. בנפח קטן/בינוני זה לא מובן מאליו וקיים רק אצל יצרני איכות. נפח מומלץ לתיק יום הוא 30 עד 40 ליטר.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
ספר המלצות...
יש מספר חברות שאני באופן אישי מאוד אוהב...
לקראמפלר יש אחלה תיקים... אבל הם יותר תיקים יעודיים למחשבים או מצלמות, אבל מאוד נוחים ומאוד חזקים.
אחריהם אתה יכול לשים ברשימה את דויטר\גרגורי, גרמנים אבל עושים עבודה טובה.
ויש את התיקים של פרינו האיטלקית שהם ברמה די טובה, שעליהם אני יכול להשיג מחיר די טוב במידה ואתה מעוניין...
בכל מקרה למה מיועדים התיקים? ובאיזה סדר גודל של תיק את מחפש?
לקראמפלר יש אחלה תיקים... אבל הם יותר תיקים יעודיים למחשבים או מצלמות, אבל מאוד נוחים ומאוד חזקים.
אחריהם אתה יכול לשים ברשימה את דויטר\גרגורי, גרמנים אבל עושים עבודה טובה.
ויש את התיקים של פרינו האיטלקית שהם ברמה די טובה, שעליהם אני יכול להשיג מחיר די טוב במידה ואתה מעוניין...
בכל מקרה למה מיועדים התיקים? ובאיזה סדר גודל של תיק את מחפש?
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
וכמובן לא מאיימים על פרה עם שוקו.
- סליקאי כסף
נ.ב
נ.ב: סתם דרך אגב, אבל לשורש יש "כיס", משהו בגנון השקית שתיה רק שמדובר בכיס לשים בו דברים לטיולי מים שלא ירטבו, אז במידה ואתה מחפש פיתרון לכמה דברים קטנים, כמו פלאפון וארנק אז זה אחלה דבר...
הדיפלומטיה, היא כסיית הקטיפה המכסה את אגרוף השררה.
- סליקאי כסף
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד