חדשות שכיף לשמוע-סטריק באולימפיאדה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חדשות שכיף לשמוע-סטריק באולימפיאדה
חדשות משמחות, הידד וכו'...וזה בלשון המעטה
זו הייתה דילמה בלתי אפשרית, לבחור בין קלע לקלע. אני שמח שנחסך ממקבלי ההחלטות לבחור את מי לא לשלוח. ברכות חמות ובהצלחה בבייג'ין
עריכה:
מסתבר שהתקשורת הצליחה ליצור לו תדמית שלילית. אמנם באיחור של יום, נדרשת עירנותכם ועזרתכם בשיפור דעת הקהל בכתבות השונות שפורסמו אודותיו לאחרונה. יש אנשים שלא שוכחים את ההשמצות של התקשורת על ה"פספוסים" לכאורה באולימפיאדות. כל השמצה צריכה לקבל מענה ראוי וענייני. תודה מראש

זו הייתה דילמה בלתי אפשרית, לבחור בין קלע לקלע. אני שמח שנחסך ממקבלי ההחלטות לבחור את מי לא לשלוח. ברכות חמות ובהצלחה בבייג'ין

עריכה:
מסתבר שהתקשורת הצליחה ליצור לו תדמית שלילית. אמנם באיחור של יום, נדרשת עירנותכם ועזרתכם בשיפור דעת הקהל בכתבות השונות שפורסמו אודותיו לאחרונה. יש אנשים שלא שוכחים את ההשמצות של התקשורת על ה"פספוסים" לכאורה באולימפיאדות. כל השמצה צריכה לקבל מענה ראוי וענייני. תודה מראש
נערך לאחרונה על ידי nitz בתאריך 24 יוני 2008, 12:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.
הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
חברי הפורום, שימו לב לתוספת החדשה בהודעה הראשית-עזרתכם נדרשת!
אילן, לגבי דנילוב, הקריטריון לסטריק בא על חשבונו של דנילוב או שהועד האולימפי הישראלי בחר לא לשלוח את דנילוב? דנילוב השיג את הקריטריון הבינלאומי? (אני קצת לא מעודכן...
)
אילן, לגבי דנילוב, הקריטריון לסטריק בא על חשבונו של דנילוב או שהועד האולימפי הישראלי בחר לא לשלוח את דנילוב? דנילוב השיג את הקריטריון הבינלאומי? (אני קצת לא מעודכן...

הגדנ"ע זורע-צה"ל קוצר-משהב"ט עוקר
- סליקאי כסף
עידכון
חברים שלום
לצערנו דנילוב לא עמד בקטריון הישראלי ולכן היחידה לספורט הישגי ,הועד האולימפי וכל ערכאות העירעור לא אישרו את השתתפותו של דנילוב באולימפיאדה ,
גיא סטריק שעמד בקרטריון הישראלי קיבל קווטת הצטינות מהאיגוד העולמי ואושר להשתתפות באולימפידה ע"י הועד האולימפי
צר לי על דנילוב אך לא היתה שום אפשרות לשיתופו במשחקים האולימפיים
בהצלחה לגיא , גיל ודורון
לצערנו דנילוב לא עמד בקטריון הישראלי ולכן היחידה לספורט הישגי ,הועד האולימפי וכל ערכאות העירעור לא אישרו את השתתפותו של דנילוב באולימפיאדה ,
גיא סטריק שעמד בקרטריון הישראלי קיבל קווטת הצטינות מהאיגוד העולמי ואושר להשתתפות באולימפידה ע"י הועד האולימפי
צר לי על דנילוב אך לא היתה שום אפשרות לשיתופו במשחקים האולימפיים
בהצלחה לגיא , גיל ודורון
יאיר דוידוביץ
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
מנכ"ל התאחדות הקליעה בישראל
לחשוב חיובי
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד