כדורי עוזי באקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כדורי עוזי באקדח
שלום קראתי על הנושא הזה פה אבל בכל זאת האם יש אפשרות לירות כדורי עוזי באקדח? כלומר מבלי להסב נזק לאקדח?,יש הרבה אקדחים שעומדים לאורך זמן אם תחמושות חזקות בימיוחד אז למה הם לא יעמדו אם הכדורים הישנים של העוזי? הם כאלה חזקים?,ועוד משהו האם אפשר להתאים את האקדח שיעמוד בכוח של התחמושת הזאת?.תודה
- סליקאי ארד

תחמושת לתמ"ק
הבעיה בתחמושת לתמ"קים היא לא החוזק אלא מבנה הפיקה. היות שברוב התמ"קים יש נוקר סטאטי גדול ורחב, רוב הפיקות בתחמושות מתאימות לנוקר כזה.
אקדחים עם מהלך נוקר קצר עלולים שלא להפעיל את הפיקה ואז יווצר מעצור. FN ויריחו יורים תחמושת תמ"ק ללא בעיות. סטאר וברטה עלולים להיתקע.
אקדחים עם מהלך נוקר קצר עלולים שלא להפעיל את הפיקה ואז יווצר מעצור. FN ויריחו יורים תחמושת תמ"ק ללא בעיות. סטאר וברטה עלולים להיתקע.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
Re: תחמושת לתמ"ק
afss כתב:הבעיה בתחמושת לתמ"קים היא לא החוזק אלא מבנה הפיקה. היות שברוב התמ"קים יש נוקר סטאטי גדול ורחב, רוב הפיקות בתחמושות מתאימות לנוקר כזה.
אקדחים עם מהלך נוקר קצר עלולים שלא להפעיל את הפיקה ואז יווצר מעצור.נכון
FN ויריחו יורים תחמושת תמ"ק ללא בעיות. סטאר וברטה עלולים להיתקע.
האינפורמציה שמסרת לגבי הנשקים לא מדוייקת.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
אני חיפשתי כבר בנושא וחיפשתי בהודעות קודמות ולא דיברו על תחמושת עוזי יותר מידי,אי אפשר לישאול שאלה מבלי לישמוע "זה נטחן זה נטחן"? זה לא ממש נטחן ראיתי בקושי אשכול אחד על התחמושת הזאת וזה לא הספיק "להיטחן" או משהו,
הסבירו אם אפשר להתאים אקדח לירי בתחמושת עוזי? וחוץ מיזה תמיד אפשר לישאול לא תמיד אפשר לקבל תשובה מדויקת לשאלה שלך רק מהודעות שהיו ודיברו
קצת בנושא,וחוץ מיזה על הרבה מאד הודעות פה אני יכול לימצוא שכבר דנו עליו בהודעות קודמות ואף אחד לא העיר על זה ועוד בצורה משמעותית שכזאת כאילו כבר אסור לדבר על זה ממש,
אני יכול בבקשה לקבל תשובה לעניין? אז מה ידברו עוד טיפה על זה קצת דיברו אז זהו זה טאבו או משהו? מישהו משלם על זה כסף במיקרא וההודעה שלי מדברת על נושא שקצת דיברו עליו בהודעה קודמת??.
הסבירו אם אפשר להתאים אקדח לירי בתחמושת עוזי? וחוץ מיזה תמיד אפשר לישאול לא תמיד אפשר לקבל תשובה מדויקת לשאלה שלך רק מהודעות שהיו ודיברו
קצת בנושא,וחוץ מיזה על הרבה מאד הודעות פה אני יכול לימצוא שכבר דנו עליו בהודעות קודמות ואף אחד לא העיר על זה ועוד בצורה משמעותית שכזאת כאילו כבר אסור לדבר על זה ממש,
אני יכול בבקשה לקבל תשובה לעניין? אז מה ידברו עוד טיפה על זה קצת דיברו אז זהו זה טאבו או משהו? מישהו משלם על זה כסף במיקרא וההודעה שלי מדברת על נושא שקצת דיברו עליו בהודעה קודמת??.
- סליקאי ארד

WOLF500 כתב:אני חיפשתי כבר בנושא וחיפשתי בהודעות קודמות ולא דיברו על תחמושת עוזי יותר מידי,אי אפשר לישאול שאלה מבלי לישמוע "זה נטחן זה נטחן"? זה לא ממש נטחן ראיתי בקושי אשכול אחד על התחמושת הזאת וזה לא הספיק "להיטחן" או משהו,
בעל השרת.
הוא יצטרך להגדיל את מכסת בסיס הנתונים שלו, וזה עולה כסף.
יאיר
תגובה
העלו את בפורום
א. מבנה הפיקה וחוזקה שונה מ9MM רגיל. 9MM שמתאים לאקדח-עבר התאמות בכדי שלא יגרום נזק לנוקרים.
בנוסף האבש"ש שיש בכדור של עוזי גורם לקורזיביות
והדבר הכי חשוב, אני לא יודע אם הנושא מעניין אותך או שיש לך כדורים של עוזי ממקום כלשהו.
אבל שימוש בתחמושת צבאית לצרכים פרטיים-נחשבת כגנבה לכל דבר!
א. מבנה הפיקה וחוזקה שונה מ9MM רגיל. 9MM שמתאים לאקדח-עבר התאמות בכדי שלא יגרום נזק לנוקרים.
בנוסף האבש"ש שיש בכדור של עוזי גורם לקורזיביות
והדבר הכי חשוב, אני לא יודע אם הנושא מעניין אותך או שיש לך כדורים של עוזי ממקום כלשהו.
אבל שימוש בתחמושת צבאית לצרכים פרטיים-נחשבת כגנבה לכל דבר!
"אדם שאינו זוכר את עברו, ההווה שלו דל ועתידו לוט בערפל"
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
אישה תמיד תדאג לעתידה עד שתתחתן, גבר אף פעם לא דואג לעתידו עד שהוא מתחתן
רגע לפני שמגדילים מרחבי איחסון
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=5552
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... %E6%E9+psi
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopic.php?t=5552
http://www.haslik.co.il/forums/viewtopi ... %E6%E9+psi
11 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד